Hirdetés
Aktív témák
-
Kérdés: a Mail app nem küld értesítést .. látom a piros számot az app mellett de nem csipog és az értesítési sorban sem jelenik meg… a beállítások szerint az értesítések engedélyezve vannak.
Válasz:
Settings —► Notifications —► Mail (görgess legalulra) —► Customize
Itt állítsd be a jelzéseket és rendben működni fog. [kép]
És igen, igazad van
, jól eldugták. Én is csak azért bukkantam rá, mert kíváncsi voltam és nézegettem a menüt.#notification
-
Kérdés: Ezt az üzenetet hol tudom kikapcsolni?
Beállítások —► Hangok és haptikus jelzések —► Fejhallgató biztonság
(Settings —► Sounds & Haptics —► Headphone Safety)Itt kikapcsoltam a hangerő korlátozást, de így sem jó.
Válasz:
Beállítások —► Kisegítő lehetőségek —► Hang és vizuális —► Értesítések a fejhallgatóról
(Settings —► Accessibility —► Audio & Visual —► Headphone Notifications)Ha ez be van kapcsolva, akkor kapcsold ki.
#headphone #notification
Aktív témák
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, jól eldugták. Én is csak azért bukkantam rá, mert kíváncsi voltam és nézegettem a menüt.
Oldman2