Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz
David75
üzenetére
Na ez legalább egy másik alternatíva.
Ott állsz mindkét kezedben lángos, egy üres hely volt az asztalnál ahová odaálltál. Nincs hová menni, illetve mehetsz a tömegbe és állsz a lángosokkal amíg jónak látod. Mindezt azért, mert ott áll egy ember (történetesen most egy nő, bár a nőről nekem más fogalmaim vannak. Attól még nem az, mert az elsődleges nemi jellegei megegyeznek a nőkével.) aki nem arra használja az asztalt amiért odatették, de még csak nem is szimplán álldogál az étkező emberek között, hanem rágyújt. Rászólsz és neki áll feljebb.
Elfogadom hogy te ezek után inkább elsunnyogsz, de ez sem éppen egy büszkeségdíjas megoldás szerintem. (Azt nem tudom mennyire maradsz hiteles barátnőd előtt ha még érte sem állsz ki, de a barátnő&hitelesség témát te hoztad fel,én csak ezért említem. Neked kell tudni, te ismered a párod.)
A másiknál módszernél legalább nem hűl ki a lángosod.
Tudom most ismételten megbotránkoztattalak, de azért szeretném újra kiemelni, hogy nem történt attrocitás, csupán csúnya szavak hangzottak el kifütyülés nélkül. 
Ricardo: Ráéreztem, hogy nem nőként tekintettél eme egyedre. Valahogy nekem sem ez ugrott be róla.
-
Ricardo
titán
válasz
David75
üzenetére
Életemben nem ütöttem meg nőt!!!! Azt hogy a cigi miatt, meg nem kommentálom, mert ha figyelmesen olvasod rájöhetsz, hogy szépen, udvariasan szóltam. A viselkedése volt az ami kiverte a biztosítékot.
Tőled is kérdezek. Azért mert ő éppen szarik mindenkire aki enne egy kajáldában, az menjen el onnan aki enni szeretne?
Az hogy nő még nem jelenti azt, hogy bármit megtehet.
Nőként tisztelet jár neki, egészen addig amíg nőként viselkedik. Ő ebből a szerepből kikelve (inkább kivetkőzve)fennhangon, üvöltözve oktatott hogy mit tehet és ki ugyan nem mondta, de ha láttad volna a tekintetét tudnád hogy nem sok hiányzott hogy pofán vágjon. Pont az erőfölény volt az ami miatt nem tette.
Ezek szerint veled egy nő bármit megengedhet magának mert nő?Itt ezt a vonalat is lezárom mert látom nem akarod megérteni.
"Ha férfi akkor persze leállok hosszan veszekedni de akkor is emberhez méltó stílusban."[/I
Itt olyanról szó sem volt a "hölgy " részéről. Én próbáltam.
Tartom azt hogy azért mert ő nem hajlandó egy evésre szeparált részből kifáradni, ne nekem kelljen összeszedni a poharamat, ennivalómat szatyraimat...stb és szabad kezem nem lévén valahogy bevarázsolni kaját a számba, csak azért mert ő nő. Valahol van egy határ és ezt ő túlépte.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 12 Pro 256GB gyári független gyári 91% akku megkímélt
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tudom most ismételten megbotránkoztattalak, de azért szeretném újra kiemelni, hogy nem történt attrocitás, csupán csúnya szavak hangzottak el kifütyülés nélkül.