- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
GeGexx #50708 üzenetére
Mire lenne használva konkrétan a gép? Ha átlagos felhasználásra akkor teljesen felesleges az a proci. Sokan meglátják az i7-es procit és vérszemet kapnak...Pedig az internetezés, filmnézés, és átlagos felhasználói dolgok ugyan úgy mennek i7 alatt mint i3 alatt, viszont jobban melegszik. Ha lesz videó szerkesztés, konvertálás, illetve nagy processzor teljesítményt igénylő programok csak akkor vedd meg, amúgy teljesen felesleges.
szerk:
Közbe nézem videó renderelésre is használva lenne, arra viszont nagyon nem hátrány...
-
Ragnar95
félisten
válasz
GeGexx #50502 üzenetére
Ez igaz, bár ott van a másik fél aláírása is, ráadásul nem ekkora értékű szerződéseknél lehet támadható egy szerződés, hanem több tíz/százmilliós tételeknél...
B-L-A-C-K: én 2x is észrevettem ezt magamon, először a hálószobai TV került itthon lecserélésre, egy jó öreg 37cm-es CRT egy 32"-os LCD-re és utána is már sokkal kevésbé szívesen néztem a szintén 32"-os CRT-t a nappaliban, pedig ott ugye méret ugyanaz volt, de a képminőség nagyon nem, aztán a 46"-os LED megérkezése után már a 32"-os is kicsinek tűnt -
Ragnar95
félisten
válasz
GeGexx #50485 üzenetére
Ez nagyon nincs így, nincs ilyen,h hiteles vagy nem hiteles tanú, bárki lehet tanú, aki elmúlt 18...Amúgy úgy szokás,h mindkét szerződő fél 1-1 tanút visz, de ezt nem kötelező így csinálni, hiszen bárki idegen is lehet a tanú...
DanielK: úgy tűnik, modem gond lesz, először kijelentette a Digi,h nem találtak problémát, apám közölte,h márpedig valószínűleg van, főleg,h a telefon se működik, mióta elkezdték szerelni, erre 10 perc alatt megcsinálták távolról (úgy,h tegnap amikor bejelentettem a telefon hibát, hangoztatta a zseniális ügyfélszolgálatos,h ez független a net gondtól, miután közöltem,h írja oda a hibához,h ők okozták a netprobléma megoldása közben, amit nem oldottak meg, de ez független, nembaj,h ugyanazon a kábelen és ugyanazon a modemen jön mindkettő, nem lehet összefüggés...), majd 1órával később hívták megint apámat,h találtak mégis valami gondot, vagy a modem vagy a kábel a rossz, elvben, úgyhogy hnap jönnek megjavítani
Remélhetőleg sikerül is alkotniuk valamit, úgyhogy addig nem rakok fel képeket a router beállításairól, minek fárasszak bárkit is a megoldás keresésével, miközben lehet,h nem is a router a ludas...
B-L-A-C-K: annyiért valóban instant get, nem hiszem,h megbánnádA 46" is óriásinak tűnt elsőre, szóval tuti kelleni fog pár hét, mire megszokod az 55-öt, de arra készülj fel,h utána már egy 40-es is icipicinek fog tűnni és szenvedni fogsz, ha azt kell nézned
-
törölt tag
válasz
GeGexx #50029 üzenetére
Itthon nem nagyon hasznalom a telefonom. Ha igen, akkor is tolton van es az mar nem szamit bele az akksi idobe.
Suliban, metron, utcan szoktam csak es valljuk be egy fenyes utcanal vagy egy kivilagitott iskolateremnel nem veszi le a fenyerot.
Ettol fuggetlenul igazad lehet de nalam ez nem jott be.
Sajna nem volt meg egy olyan jo akksis telefonom..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 4
- Linux kezdőknek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Robotporszívók
- Magisk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged