- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Vasinger! #88627 üzenetére
Eredetileg tényleg azért akartam tőle megválni. Viszont így nem kell tábla gép. Jövőre meg jön a Classic is. Egyébként egész jól elfér a zsebben annak ellenére, hogy nincs bő gatyám. Elővenni, vagy elrakni problémás viszont, ha ül az ember.
A széles lettem miatt jól rá lehet markolni, nem úgy mint az Alphàra.
-
mondomén
őstag
válasz
Vasinger! #87509 üzenetére
A márkajel még jó, hogy ugyanaz.
Múltkor linkeltem külföldi boltokat, nézegesd őket. Már itthon is vannak hasonló választékkal rendelkező boltok amúgy. Csak hát az ár nem deichmanos... Ha nem annyira elterjedt márkát akarsz, akkor puma, saucony, asics, reebok, filling pieces például.
Amúgy így hirtelen ezeket mondanám.
AF1 Vans New Balance -
válasz
Vasinger! #86897 üzenetére
a tenyeremben eddig is elfért nagyobb méretű telefon is, legfeljebb kevésbé tudom úgy összecsukni, a nadrágom zsebe szintén zenész, nem testhez feszülő nadrágokat viselek, legfeljebb körültekintőbb vagyok, amikor olyat csinálok, aminél akadályozó tényező lehet, de nem sok ilyen van, a leülés például nem probléma.
-
gyuromoj
veterán
-
SÖ
addikt
válasz
Vasinger! #85870 üzenetére
Amikor éveket kell várni egy műtétre ha nem életmentő, vagy nem fűtik a kórtermeket mert annyi pénzt vontak ki az egészségügyből hogy gyógyszerhiány is kialakult már. Hamisítaniuk kell az orvosoknak, hogy elegendő készletek legyenek, amikor fizetős szolgáltatásá akarják tenni a tehetősebb réteg számára, aki meg a közgyógyellátásra szorul, dögöljön meg. Ok legyenek magánklinikák, de ne állami pénzből.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Vasinger! #85870 üzenetére
Saját tapasztalatom a kórházzal nincs és nem is lesz remélhetőleg, de az elmondottak alapján az a helyzet, amit leírtam.
Tény, hogy ez legyen a legnagyobb probléma, de a másik részről viszont a háziorvos az, akit a leggyakrabban lát az ember, így annak kéne a leggördülékenyebben működnie...
Mondjuk mostmár regisztrálva vagyok az online rendszerbe is, úgyhogy elvben tudok időpontot is foglalni, csak kérdés,h mikor mennyire előre van elérhető időpont... -
Cyberpunk
félisten
válasz
Vasinger! #85768 üzenetére
Egykéznél például. Elég sűrűn kell fogást váltani nem nyerő. Folyamatosan beleér a kezem a kijelzőbe, meg a vissza gombot is rendszeresen megnyomom, mikor jobb kézzel próbálok navigálni rajta. Ez így nem pálya nekem. Azt hittem megszokom, de nem fog ez menni most már.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Vasinger! #85273 üzenetére
Igen letilthatják bármikor, de ~2 év alatt ez a 17. iPhone-om, ebből 2 nem volt szolgáltatós a többi igen, és egyet nem tiltottak le eddig...Ezt se vakra vettem egy noname illetőtől szóval valószínű ezt se fogják...Ilyen állapotú full tartozékos független +30 ezer, annyit meg emiatt nem ért meg nekem.
-
válasz
Vasinger! #85206 üzenetére
az ios 8 akkumulátoros statisztikája mérvadóbb lenne.
amúgy pont azt nézem az asszony 5c-jén, hogy a gyakorlatban hozza az 5s-em akkumulátoros üzemidejét.
a tesztek szerint videó nézésekor marad csak alul látványosan az 5c az 5s ellenében, de azt meg nem fogjuk észrevenni, mert nem videózunk órákat a telefonokon. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
Vasinger! #85123 üzenetére
Számomra a legideálisabb a spotify. Mindig tárhely gonddal küszködtem a zenék miatt (mondjuk így is, de kevésbé), így viszont itthon/munkahelyen/konditeremben/buszmegállóban van wifi, a T ad mellé 500 mega spotify adatforgalmat (ami kb 10 óra), néhány albumot lekapok offline-ra is, meg van pár podcast lesyncelve az utolsó 3 epizóddal.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Vasinger! #85123 üzenetére
WiFi-n mehet a stream. Például otthon PC-n is csak Spotify-t használok egfy darab MP3-am sincs, sőt Flac sem, elég ugyan is szerintem ez a minőség.
Menet közben meg nem a Spotify-n múlik, ha nem a kedves szolgáltatókon, akiknek még mindig nincs korlátlan mobilinternet csomagjuk.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Vasinger! #85119 üzenetére
Az Apple csak 5ghz-en támogatja a 40mhz-es csatornákat. Gondolom 2,4-es a routered és a notid ezért megy maxon, iPhone meg ezért nem. Itt is ugyanez van. Bár öcsém retina minijére átmegy a teljes sávszél szomszéd szobában. Hozzám 25 mega körül ér el (mondjuk messzebb is vagyok a routertől, de mellette sem több 30-nál). Notival 10MB/s-el lazán megy a másolás PC-re, tehát nem a wifivel van gond. Mondjuk örülök, hogy végre ez a "problémám", hogy nem megy át a netem teljes sávszélje mobilra. Az eddigi 4 megabittel nem volt ilyen panaszom.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Vasinger! #85046 üzenetére
Mondjuk ez az érvelésed megint helytelen, mert az emberek nagy része az ideje nagy részét nem otthon tölti, de ettől még persze számodra lehet a 4" az ideális, csak akkor ne mondd, hogy értelmetlen a nagyobb kijelzőméret...
"Ettől függetlenül nem ítélem el a többi embert, aki phablettel járkál, az indok egyszerű: nem érdekel."
Még jó, hogy az előbb írtad le, hogy mennyire értelmetlen a 4" fölötti kijelzőméret
Persze, lehet róla véleményed, csak akkor ne az jöjjön le minden hsz-edből, h kretén, aki olyat vesz, mert semmi értelme....Ha hozzáteszed, hogy számodra nem jó vagy számodra értelmetlen, úgy mindjárt más a helyzet, de te kategorikusan kijelentetted,h szar...
Ezek pedig extrém példák, amiket felhozol, hiszen 1-1 ilyen készülék létezik, amit kutya se vesz, nem véletlenül. Nem lehet a végtelenségig növelni a kijelzőméretet, hiszen 6" fölött már tényleg senki nem tudja kezelni + cipelni... -
Ragnar95
félisten
válasz
Vasinger! #85037 üzenetére
"4"-nál nagyobb méret minek telefonnak?"
"Nekem a telefon, sokakkal ellentétbe egy olyan eszköz, amit arra használok amire való."
Ezzel most óriási öngólt lőttél
1990-ben élünk vagy mi, hogy a telefon telefonálásra való? Ennyi erővel vegyél 3000Ft-ért egy butatelefont, telefonálni azzal is ugyanúgy lehet
Ma már a telefonoknak csak az egyik funkciója a telefonálás/SMS-ezés a millió közül, szerintem nincs olyan ember, aki csak és kizárólag erre használná az okostelefonját, legalább 1-2 másik programot tuti, hogy rendszeresen használ rajta, ergo a te definíciód szerint már nem csak arra használja a telefonját, amire való.
A másik meg, hogy először leírod, h tőled mindenkinek akkora telefonja lehet, amekkorát akar, majd kifejted, hogy mekkora hülyeség 4"-nál nagyobb telefont venni, légyszi döntsd már el, hogy melyiket gondolod valójában...
A 4" számomra már kicsi, de én már a 4S után legalább 4,3"-t vártam, mivel túl keskeny a kijelző, kicsik a billentyűk. 4,7" még tökéletesen használható 1 kézzel is, mivel fogásváltással el lehet érni a másik sarkát is, 5,5" már valóban kompromisszumokkal jár.
De még egyszer kiemelem, csak számomra kicsi a 4", tökéletesen megértem azokat is, akik számára bőven elég vagy esetleg még nagy is, nem vagyunk egyformák, pont ezért szemétség, hogy droidon a Sonyn kívül már senki nem gyárt kb 4,7" alatti készülékeket és a Sony compactjai is egyre nagyobbak...Remélhetőleg az Apple jövőre is gondol a 4" alatti telefonra vágyókra is... -
madgie
titán
válasz
Vasinger! #85037 üzenetére
Jó, akkor még egyszer: fél évig használtam 4.7" méretet, jobban bevált, mint a 4". Kényelmesebben és pontosabban gépelek rajta, jobban átlátom a honlapokat, kevesebbet kell nagyítani is.
Az 5.5" viszont óriási, nem kényelmes. Nekem.
Mit nem lehet ezen érteni?Amúgy meg ezt kábé századszorra linkelem be, nem csak a kijelző mérete számít ugye...
szerk: iPad-em meg a kezdetek óta van, köszi, de azt nem hurcolom magammal nap közben.
Imádom, amikor elméleti szakemberek próbálják megmagyarázni, mi jó a másiknak.
-
madgie
titán
válasz
Vasinger! #85031 üzenetére
Nézd, fél évig Moto X-em volt az i5 után, baromira bejött a 4.7" méret. Most OPO van, 5.5", az már túl nagy. 4"-re nem mennék vissza, az asszonynak i5 van most is, tartalomfogyasztásra jobb a nagyobb méret.
Ezzel szemben tényleg kutyadrága az i6, lehet érdemesebb volna türelmesnek lenni.
-
Blaise
veterán
válasz
Vasinger! #84862 üzenetére
Szerintem meg hallgattam már elég sok jó fej/fülhallgatót egyaránt. Nem mindenki hallgat komolyzenét, vagy csak simán hangszeres zenét. Akik rap-et vagy RnB-t hallgatnak azoknak teljesen ideális cucc, még egyszer elmondom, hogy nem a teljes árán.
Spotify vagy 320kbites jó minőségü mp3-nál még bőven nem hallod ki a bluetooth vs kábel különbséget. Aki hangminőségre rejszol az vehet Beyer, Audio Technika, stb. fejeseket fejhallgató erősitővel, hozzá DAC-t és minden egyebet.
-
-
válasz
Vasinger! #84228 üzenetére
Mindenhol megvan a szívás. Ha 3D grafikus lennél, azt mondanád, bárcsak szophatnék openGL-ben
r3dsnake: csak hogy első képről legyen szó, az alap 3D rész ilyen volt, mikor elkészült (itt le kellett szarni, hogy szép legyen-e a wireframe, szóval azért vannak felesleges vonalak bennehagyva, úgysem látszik sehol és háttér lesz, engine-nek nem kell 3D-ben mozgatnia): [link]
JA, a szőrmók nem nehéz, google-ban van csomó tutorial, csak be kell irni,hogy 3dsmax tutorial. Van youtube-on is. Persze, mire megtanulja az ember, kurvasok idő. Amit te akarsz annak a szőr része a szopó, mert külön bonyolult pluginnal lehet megoldani, és mivel szőr, nem látod realtime (nincs az a gép, ami szőrös állatot 3D-ben realtime megjelenít), mindig renderelgetni kell, hogy lásd, jót csinálsz-e.
-
válasz
Vasinger! #84225 üzenetére
3D Studio max és Mudbox a 3D modell és bevilágítás, Pshop a textura és effektek. Minden jelenetet egy lapból hajtogatok ki, 3D-ben. Jó sokáig kell hajtogatni, mire lesz belőle egy ilyen háttér
Akkor meg még szürke a háttér ugye, arra még festeni kell a textet, be kell világitani, stb.
-
-
GALARDO
addikt
válasz
Vasinger! #84023 üzenetére
Én a mai napig nem tudom megszokni, hogy nincs fizikai gomb. Nekem elég nagy ujjaim vannak, és egy csomószor előfordul, hogy az ikon helyett, az egyik kapacitív gombra nyomok. Pedig nincs olyan közel (kép). Ezt ilyen virtuális gombbal ellátott telefonon, el sem merem képzelni. De az N6/Droid Turbo, akkor is jöhetne.
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Vasinger! #83800 üzenetére
Igazad van, most gyorsan még körbetekerem alufóliával is a telefont, nehogy egy homokszem megtámadja itt az asztalon...
Senki nem szereti ha karcos, de jobban zavar a tok. Ha a műanyagot/szilikont akarnám taperolni, akkor vennék műanyag telefont. Totál igazuk van a műanyag telefonos emberkének, hogy jönnek az iPhone használok az anyaghasználattal, közben meg a nagy részük még gagyibb anyagú tokba tartja, mint egy Samsung hátlap.sdforlife: Olyan furcsa, hogy ilyenkor senki nem meri felvállalni, hogy rájuk szavazott.
-
válasz
Persze, gondoltam, hogy ebbe belekötsz majd (
), de elég porosnak kell lennie a felületnek, hogy belelógjon a kamerába, igaz, nem csak por lehet. Viszont minden telefonomat így használtam, egyiken sem lett semmi karc a lencsén (illetve az azt védő cuccon, ami ugye legkívül van).
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ha szedtél már szét pl i5-öt akkor láthatod hogy esés közben a forrasztás, illetve egyéb alkatrész elég nehezen tudnak eltörni benne, persze ezt nem 50 km magasról értem hanem pl fülmagasságból. Pl a kijelző csatlakozói, vagy az aksi csatlakozója is nem annyiból áll, hogy leszeded az előlapot és lehúzod, hanem még ilyen fém lapok védik külön a csatlakozókat, azaz kimozdulni nem tud. A kijelző sérül a leggyakrabban inkább ami ugye betörik, a többi csak nagyon ritkán, elvétve ilyen magasságból...
-
válasz
Vasinger! #83728 üzenetére
az 5s is tudja, sőt!
ja, de nem mindenkinél, és akinél az 5s problémás, annál az 5c is az lenne!
nem mindig telefont kell cserélni, néha elég felhasználót is!premierpark; az is jó. just mobile gum plus külső akkumulátorom van, ahhoz adtak kábelt is, nagyon jól bírja, bár az egyiket már elajándékoztam, mert az még a 4s-hez volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OTP Bank topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest