-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
-
Gergőke88
addikt
válasz
ryori #101187 üzenetére
Itt sirsz, de azt nem irod le mit dolgozol?
Te vagy redsnake utan a kovetkezo aki itt vezeti a naplojat?
Abba nem gondolsz bele, hogy amit eddig csinaltal azt ezutan is kell majd valakinek? Ezert van a felmondasi ido. Mondjuk lehet a mekiben csinalod a sultkrumplit onnan lehet konyebben elengednek, mintha komolyabb dolgot csinalnal... -
Totheground
addikt
válasz
ryori #101156 üzenetére
Na ez most több helyen sántít.
Egyrészt nem az Ipad-ek fagytak le, hanem az adatszolgáltató rogyadozott a háttérben és ezért nem tudott egy kép sem elindulni az adott társaságnál.
Másrészt nem "fő irányításó eszközként" használják őket, hanem a 3 tonna papir helyett, amit a oilóták amúgy hurcolnak (checklistek, megközelítési adatok, terepadatok, etc etc).
Harmadrészt egy ilyen telepítésnél a cég szoros partneri kapcsolatban van az Apple-el, és természetesen más szabályok vonatkoznak rá, mint Kovács B József végfelhasználóra. -
Mondjuk attól az ügyintézőtő leánytól tutira el is fogadtam volna egy névjegykártyát, csak nem tudom az asszony milyen szemmel nézett volna
Mondjuk, az már jó, hogy előtte 3 héttel vettem a Z3C-t és megint hozzá kerültem és megismert (pedig gondolom hány embert lát naponta). Rámnéz, elkezdni, "Na, milyen a Compact"
-
törölt tag
Ezt kicsit úgy értelmezem, mintha az én hibám lenne.
Ilyen fos minőségű kábel esetén elvárom azt, ahogy eddig is volt: ha kontaktos lesz, cseréljék ki. Eddig így is működött, ahogy írtam okt. 1 óta van ez a baromságuk.
De mostantól rugózom majd én is, köszi a tippet..madgie: irigykedem, te a 10ből 2 között vagy akinek nincs baja velük.
-
madgie
titán
Több mint két éves az iPad-em, az eredeti kábelének semmi baja, pedig sokat volt a fiókba gyűrve. De van ezen kívül is három kábel itthon, egyik sem új, mind patent.
Gőzöm nincs hogy harcoljátok le ezeket... aztán lehet pár nap múlva nekem is beüt a ménkő
Jojo5: 160 körül mar Vodás i6 is van otthon, az már nem nagy biznisz (az nem érdekel igazán, hogy független, egy darabig még szerintem Meszk flottások leszünk)
-
madgie
titán
Azért én bármikor odaadnám egy i6-ért
Droidért már nem nagyon, rájöttem, hogy ott sokszor sz@ros a kása
(lassított videó csak dísznek van, csomó apó igénytelenebbül néz ki, gitárt sem tudom rádugni, Lightroom mobile sincs... magyarul szoftverben a sok kötöttség ellenére furamód sokkal szabadabbnak, kreatívabbnak érzem magam iOS-en)
-
Xero
nagyúr
Pályán azért aránylag normális gépekkel találkozom. Akik nem haladnak azok gond nélkül képesek lennének 180+-ra, de mégis úgy érzik, hogy az ő pénzükért joguk van kiugrani az ember elé a belsőbe 90-100-al.
Egyébként a korlátlanság itthon kivitelezhetetlen. A németek agya rá van állva, míg itthon az ilyen 90 huszárok ugyan úgy kiugranak eléd ha 250-el közeledsz mögöttük. Ők jellemzően a tükröt csak dísznek tartják és basznak rá mi van mögöttük.
-
kell a fenét, régen volt az már...
most laktam be a gyári friss 4.4.4 firmware verziót, hasít szépen, ahogy kell, de már az s4-et is úgy használtam, 4.3 óta azzal sem volt gond.
ja, és root számomra nem szükséges, talán a galaxy s (gt-i9000) telefonomon volt utoljára, valamikor 2010-ben.
a hardveresen gyenge telefonokon kell még esetleg buherálni manapság is, de azon nincs mit csodálkozni, pláne android fronton. -
-
Tibee86
nagyúr
Nekem a másik végén van.
Más: Külső HDD-ben tudna valaki tanácsot adni? 1 TB-ost nézegettem, 20-25 között vannak nagyjából, de nem tudom, hogy melyik márka ajánlott, melyiket érdemes messze elkerülni, esetleg van-e jelenleg valamilyen best buy kategória.
Edigitalon nézelődtem egyelőre, erről valakinek vélemény, vagy itt van pl. egy Toshiba. -
különösebb gondot nem okoz, pláne ha csak ritkán fordul elő, nem véletlenül van védelem az akkumulátorokban, hogy bizonyos töltöttségi értéknél kapcsoljon ki a telefon, de még akkor is marad bennük meghatározott szufla, mert a teljes kisülés a li-xx akkumulátorok halálát jelenti.
-
nofi
addikt
iOS-nél hajlamos az ember elkényelmesedni. Egy hónapja állítottam be frissen feleségem i5-ét és csak pislogtam egyes menüpontoknál.
Ez az akkukijelzés meg szerintem a legfeleslegesebb az egész oprendszerben.
SÖ
Nem folyamatosan követem a topicot, de te most "visszatértél"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest