Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Akad pár tahó.
Kajálda a szabad téren. Két pult van ahol lehet enni.Megveszem az ennivalót, odaállok az egyetlen szabad helyhez. Egy perc után a közvetlenül mellettem állő középkorú "hölgy" befejezi, megtörli a száját és ott helyben (anélkül hogy egy métert is odébb menne) rágyújt.
Én teljesen normális hangnemben:-Hölgyem! Megtenné, hogy egy kicsit odébb megy a cigarettával?
Ő:
-Nem megyek, ott dohányzom ahol akarok, nekem ehhez jogom van. (mindezt lenézően gunyorosan, és "ki a fasz vagy te itt " tekintettel)
kicsit elgurult a gyógyszerem, de elmosolyodva kedélyes hangnemben közöltem vele.-Én meg eltöröm az orrodat ha nem mész odébb.
-??????? (azt a döbbent arcot nem felejtem el), halk tessék? kiséretében
-Azért mert én vagyok az erősebb!!!Fogta magát és eltűnt.
Nem értem miért nem lehetett ezt normálisan rendezni
Ha normálisan szólok hülyének néznek, ha meg odamordulok, akkor én vagyok az agresszív bunkó.
Sajnos idiótákkal csak így lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest