- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
#20749568 #183269 üzenetére
Én is mindig agybajt kaptam azoktól, akik kihangosítva telefonáltak, sőt ez most is így van, viszont mi meg rászoktunk a FaceTime-ra és a jelenlegi fülhallgatóm valamiért csak zenehallgatást támogat, a hívásokat nem, így sajnos volt már rá precedens, hogy az Aldiban kihangosítva beszéltem, mert közben a kamerával mutattam mondjuk a zöldségpolcot, hogy melyik szép, melyik nem. De ezt hamarosan orvosolni fogom, ha kijön az új AirPods, akkor megoldódik a probléma.
Viszont vezetés közben attól kapok agybajt, aki fogja a kezében és akkor nem érdekel, hogy kihangosítva beszél, vagy a füléhez tartja. Ma már kb minden autóban még a fapadosban is ott van BT, semmiből nem áll összepárosítani, egyszer vesz el az ember életéből 2 percet, utána automatikusan csatlakozik. Erre egyelőre nem tudtam még rájönni, hogy a legtöbb embernek ez mitől bonyolult.
Új hozzászólás Aktív témák
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest