Hirdetés
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-secret-
üzenetére
Meg inkább lehetne tőlem még vastagabb is, csak gyúrjanak az akkuidőn. Így is elég necces (tudom, 6S-ben jobb, de csak egy fokkal, mint 5S-ben), ha ebből még faragnak, akkor elmehetnek a bús p*csába. Persze lehet adnak majd ki Apple power bankot is jól túlárazva aztán elmegy belőle pár millió darab.
-
Cyberpunk
félisten
-
agabe
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Feki07

van kulonbseg 4K es FHD kozott a tv-n jatszva a jatekot?(#110488) Cyberpunk:
Engem nem erdekel...hacsak nem lesz tul keskeny a keszulek, mert ez a vekonyitasi mania nem tesz jot az akkuidonek. Inkabb legyen 0,5-1mm-el vastagabb de birjon ki 6-7 ora tenyleges hasznalatot ne csak a plus hanem a normal is. -
Cyberpunk
félisten
Nagyon pletykálják, hogy kiveszik a jack csatlakozót az i7-ből. Kinek mennyire tetszene ez a lépés?

-
B-L-A-C-K
titán
Egy kis 4K-s móka.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Gergőke88
üzenetére
Állami. Amúgy tényleg mindenki figyelmen kívül hagyja hogy alapvetően szar eszközökkel készült, és hogy nincs videóa felszerelésem (meg tapasztalatom)? De mindegy menjen a szarozás, aki kicsit is foglalkozik vizuális dolgokkal a topicban, tudott értelmes és építő kritikát is mondani
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
madgie
üzenetére
Köszi a választ, tippet. A helyszín tényleg nem volt ideális, a srác választotta. A közelben lett is volna egy tisztás a Tisza mellett, de ilyenkor (vasárnap délelőtt, szánsájn) tele van más kutyással, és elvették volna a labdáját/apportját. Az meg nem lett volna jó ötlet, ha a németjuhász nekimegy véresen habzó szájjal, hogy védje a lasztit.
Amúgy ha nem last minute sulis projekt lett volna, akkor eleve én sem telóval veszem fel, meg a környezetet/trükköket is jobban megválogatjuk. Viszont eddig nagyon ódzkodtam a vágástól és baromira élveztem amúgy. Úgyhogy fogok még próbálkozni (meg veszek egy normális actiom cam-et is).SÖ: Makrózni általában azok szoktak, akiknek nincs ötlete kompozícióhoz.

-
madgie
titán
válasz
r3dsnake
üzenetére
A többiek mellett annyit tennék hozzá, hogy nyugi, ne rángasd (és főleg ne libegtesd oldalra!) a kamerát, nem a Bourne trilógia ez
Lassabban kövesd le a kutyit, ha lemaradsz valamiről, hát lemaradsz, úgyis rövideket vágsz. Az ellenfény nem gáz, főleg csak az elején van, de tényleg sokat dobott volna az, ha egy puritánabb helyszínen csinálod és akkor akár egy alexpósabb sziluett is lehetett volna ínyencségnek. -
SÖ
addikt
válasz
r3dsnake
üzenetére
Tele van hibával.
1 Nappal szemben nem fotózunk , illetve az, aki ért is hozzá.
2 Rossz fényviszonyok mellett pocsék a kép
3 A zene menne a lassításhoz, de eltudnák képzelni sokkal jobbakat is. Komolyzenéket nem ismersz ugye?
4 Az egész erőltetett. Olyan hatású mint egy agyonszerkesztett kép. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
Rage47
üzenetére
A zene szubjektív, de ettől jobban ideillőt nem tudtam volna. A lens flare-t meg szeretem.
A helyszín jogos, hogy nem ideális, de itt tudtuk csak megoldani, meg ez csak egy egyszerű sulis beadandó. Ha komolyan veszem eleve nem telóval videózok. De majd valamikor felveszünk trükközősebb, jobb videót is.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
r3dsnake
üzenetére
Szerintem kereshettetek volna valami "tisztabb" helyszint. Focipalya ,vagy mas nyilt terep! Ott a hazak mellett olyan osszekapott az egesz. Azt a sarga hazat es keritest kihagyhattad volna. A lakotelep a hatterben az jo szerintem. Filmnel szerintem a legfontosabb a helyszin. Akarva akaratlanul is azt is nezi az ember.
-
r3dsnake
nagyúr
Sulis projekthez kellett csinálni egy 1perces videóanyagot. Egy német juhászkutyákkal foglalkozó ismerősömet videóztam (iPhone 5S/Xiaomi Yi) és Premier Pro-ban vágtam (most használtam először). Egyáltalán nem szoktam videózni, vágni, szóval úgy nézzétek. Hanggal nézzétek, mert zenére van vágva. Minden véleményt/kritikát szívesen fogadok.

Havalakitérdekel: YouTube
-
SÖ
addikt
El is felejtettem mondani, teljesen kiiktattam a home gombot az assistivetouch-al. Még az ébresztés is powerrel csinálom, és csak érintem a home gombot. A kicsike most kapott egy ultra vékony SI tokot, perem nélküli . Most brutál jó a fogása.
-
B-L-A-C-K
titán
-
Bling95
őstag
napközben nálam sincs, reggelente fujok csak 1-2t, szerintem ezis tipikusan olyan dolog amit nem szabad tultolni

-
B-L-A-C-K
titán
Olvasom ennek a Hugo Boss parfümnek az értékeléseit, és egyből ilyenbe botlok...

-
vans?
őstag
Koszi mindenkinek a parfumos tippeket. Ket illat tetszett a legjobban: a Hugo Boss Bottled, meg az YSL L'Homme (ebbol EDP-t fujtam, masnap, furdes utan is erosen erzem). Az L'Homme-bol viszont nem talaltam jo aron 100ml EDP-t, szoval a Hugo Bosst vettem, az olcsobb is.

-
törölt tag
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Szoktál vagy 2000 kilométert vezetni rádbízott sokmilliós kamiont, rádbízott sokmilliós rakománnyal megpakolva, határidőre? Az megvan, hogy a tükör behajtása azért történik, hogy a vezetőfülke mögött észrevétlenül fel lehessen kapaszkodni? Az megvan, hogy ha sikerül, és az illető átjut, a britek "potyautasonként" 1000 font bírságot plusz eljárási költséget vernek rá a vezetőre embercsempészésért? És az, hogy korábban pont egy magyar kamionsofőr szerelvényén halt meg egy menekült? Arra gondolt valaki, hogy az a pali azóta hogy alszik el esténként és hogy indul útnak? Nem mondom, egy primkó proli a jútyúbos pasas, minősíthetetlenül viselkedik, de azért nehogy már farok csóválja a kutyát... Kicsit túl van tolva ez a polkorrekt össznépi liberalizmus.

-
Gergőke88
addikt
Nah megjott a lumia 532 notebook.hu-tol. 15 volt el is adtam 22ert.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
GALARDO
addikt
nehogymár a sofőr legyen a hibás mert szabályosan közlekedve aláugrott egy menekült,
A kérdéses résznél szabálytalanul közlekedett, ez tény. Amúgy meg attól függetlenül, hogy egyetértek a hapival, mert ami ott megy az kabaré...Ilyet még viccből sem lehet csinálni, ez nem játék (mint már írtam). Minden következményt magának köszönhet.
-
szoros volt, éjfélig akciós;

w333; jók az ilyen válogatások, szakadok néha.
-
w333
félisten
-
kenny123
addikt
Alap amgolom van, de az nem gyerekangol.
3 mondatban legyszi, hogy miről volt szó? -
whitezo88
nagyúr
[link] a kétlábon járó 4chanes-fórumozós-twitches avatárgyerek megvolt már?

3 perc alatt a fél internet elhagyja a száját.
-
SÖ
addikt
Mi a legújabb divat? Hogy minden gyártó saját soc-ot épít
azért vicces, mert évekig kéne fejleszteni, de az egyszerűbb utat válasszak. Sok magot össze kapcsolnak, és azzal kész
ennek nem szabad bedölni, egy app sem tudja kihasználni, mert nem úgy vannak megírva. Innentől a szintetikus teszteknek sem lesz semmi értelme. -
SÖ
addikt
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Most mondjam azt, hogy a saját érdekük lenne, hogy fellépjen ellenük a hatóság. Elkéne különíteni a bűnözőket, a kiszolgaltatottaktol. Nem lenne erőszak a táborokban.
Össze csapnak a rendőrökkel? Mi van? Egy idegen országban? Ezek olyan gyerekesek, és ezzel együtt felelőtlenek. Nem mondhatják meg melyik országban akarnák letelepedni, ha mindegyik ország megvedi őket azoktól akik elől menekülnek. Ha mégis, gazdasági bevándorló. Ugyan ezt rá lehetett volna húzni, a kitoloncolt kanadai cigányokra is. Cameron nem véletlenül szigorított a bevándorlási törvényen.
Az EU teszetosasága kezd hasonlítani az MSZP bukásához. Nincs egy erőskezű vezető. Sürgősen szabályokat kéne felállítani, és konzekvensen követni. Ha Európa elbukik, egy súlyosabb világválság jöhet, ami újra írhatja a nemzetállamok politikai identitását. Ezen a liberálisok, és a demokraták csak bukhatnak. De a legnagyobb vesztesek az birka emberek lesznek, akiket a szélsőségesek fognak vezetni.by Nostredamus

-
Cyberpunk
félisten
Mondjuk te megloptál, én ezért jól megverlek, vagy cserébe én is megloplak. Elitélhető vagyok? Noná hogy igen! Hiszen én ks bűncselekményt követtem el, az hogy sz elso sérelem engem ért nem jogosít fel arra, hogy én is bűncselekményt kövessek el a másik ellen. Persze vannak kivételek mint az élet védelme.
-
-
gyuromoj
veterán
Tap Company-t tolja valaki? Nekem már kezd izomlázam lenni tőle.

-
radi8tor
MODERÁTOR
-
w333
félisten
válasz
radi8tor
üzenetére
Én ezt megértem ... akkor ezek szerint ha az M3 autópályán elkezdek szaladni és köveket dobálni az autósokra, akkor nem sértek szabályt

Az a szomorú az egészben hogy ezeknek a menekülteknek minden megvan engedve és minden elvan nézve, lophatnak, csalhatnak, erőszakolhatnak, mert nem büntetik őket ... kresz ide vagy oda, jogász ide vagy oda, mi a f*szt keresnek az autópályán ? nehogymár a sofőr legyen a hibás mert szabályosan közlekedve aláugrott egy menekült, mikor semmi keresnivalója nem volt ott

-
marsu.
senior tag
Undorító ami arra megy, de Európa még mindig nyomja ezt a "mindenki jöjjön csak, úgyse ellenőrzünk senkit" politikát és ez is fogja az egész kultúra vesztét okozni. Már rég változtatni kellett volna ezen. Szvsz már késő.
De a menekültek is szabályt szegtek, mert ugye autópályán nem gyalogolunk...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPad 10. Generáció / Wi-fi / 64GB / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- M4 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB SSD 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)