- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz
moldvan #22648 üzenetére
Mentsd le az Users/felhasználó_neved/My Music mappából a teljes iTunes mappát. És miután feltelepítetted az új rendszer és az iTunes ezt másold vissza, így megmaradnak a programok az iTunesban. Én ezt akkor csináltam amikor a laptoppal is szinkronizálni akartam.
(#22651) spedyboy: Megelőztél. Ha jól értem így áthelyezhető az iTunes mappa, mert ha ez így van akkor énis köszönöm, eddig így nem is próbáltam, de most ki fogom próbálni, legalább nem az ssd-n lesz.
-
spedyboy
senior tag
válasz
moldvan #22648 üzenetére
szia!
men jbele az itunes mappájába akarom mondani a lybariba!
dokumentumok->zene->itunes és az egész mappát mentsd le ott vannak a progijaid zenéid és minden amit az iphone al szinkronizáltál!
majd ha fent lesz az uj opp rakd fel az itunes azt a mappát amit magának generál ( ugyanoda) azt töröld. ö megfogja kérdezni hogy akkor hol van az én mappám
add meg neki az elözö oprendszeröl kimásolt mappát és készen is vagy! -
válasz
moldvan #20541 üzenetére
Nem én akarok lopott telefont venni
Teljesen logikus a T részéről is, ha végigolvasod még egyszer, amit írtam. Egy összegben kifizetteti veled a teljes hátralévő előfizetési díjat a hűségidő lejártáig, Ők egy petákot se buknak a függetlenítésen.
Neked mint előfizetőnek meg megérheti a függetlenítés, például ha kapsz egy sokkal jobb ajánlatot egy másik szolgáltatótól, és túl sok elégetni való pénzed van
-
válasz
moldvan #19921 üzenetére
Ha szinkronizálásra váltasz, akkor bejelölgetheted a megfelelő füleken, hogy minden menjen, vagy csak egyes dolgok. Ez egyéni preferencia kérdése is, én jobban szeretek szinkronizálni, és biztos, hogy az a jobban supportált módszer.
A jailbreakről a szifon.com-on tudsz olvasni.
-
válasz
moldvan #19919 üzenetére
1) Tudsz, jó úton haladsz, de kézzel csak akkor húzkodj fájlokat, ha a "Manually manage music and videos" be van kapcsolva az iTunes-ban. Különben szinkronizálnod kell, az elvileg berakja a megfelelő helyre az m4r fájlt.
2) Ugyanez van videóval is. Egyszerűbb, ha az iPhone-t kiválasztva a Movies fülön kipipálod, mit szeretnél feltenni, majd szinkronizálsz.
3) Passz.
4) Jailbreak után az SBSettings kiválóan alkalmas erre. Nem hiszem hogy van ilyen az App Store-ban.
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- E-book olvasók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nintendo Switch 2
- Revolut
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest