- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
válasz
Mr.Grincs #16805 üzenetére
Kicsit lehet félreérthető volt a hozzászólásom. Az elején utáltam, nagyon....mint általában mindenki. Aztán megszoktam, később megszerettem. Nincs is szebb, mikor albumképekkel, szépen rendezgetett zenéket lapozgat az ember, nem pedig odahányt mp3-ak közül válogat, mint általában.
-
válasz
Mr.Grincs #16798 üzenetére
Csak meg kell szokni...ki tudod választani.
Én csináltam könyvtárat direkt erre, ide teszem a filmeket, ha már úgyis konvertálni kell. Aztán beállítom, hogy akkor onnan mindent vigyen be iTunes, és ezáltal a telefonra is.
Egyébként, ha külön könyvtárakban vannak, akkor ráhúzod itunesra, és beállítod, hogy azokat snyc-elje, ennyi. -
tikshow
addikt
-
tikshow
addikt
válasz
Mr.Grincs #16465 üzenetére
az http://www.appvee.com/ -on van egy pár teszt, de főleg játékokhoz(másik játék tesztelő a http://toucharcade.com/ ), progikhoz inkább youtube-on találhatsz pár tesztvideót
vagy appstore-ban keresel téma szerint és ha valaminek szimaptikus a neve google-zod, jobbat én se találtam eddig -
manchester85
veterán
válasz
Mr.Grincs #16397 üzenetére
Mennyi pénzért? Melyikhez adnak? Amelyikben benne van az árban, az annyival drágább is (HTC-k, Samsung omniák, IGO-val általában). Szerintem a jelenlegi árszabás mellett nagyon is baráti az iPhone ára. Mondj még egy telefont magyar szolgáltatónál, ami prémium kategóriás, és 160 helyett 10 ezerért vagy 40-ért elhozható. Magyar ember folyton panaszkodik..,
-
manchester85
veterán
válasz
Mr.Grincs #16393 üzenetére
iGO amigo. Kicsit butítottabb változat, én inkább a navigont ajánlom. 100 euró körül van a teljes Európa változat.
Csak online app store, ami telóról és gépről egyaránt elérhető.
A google maps nem működik offline térképrendszerrel, de nálunk navigációra amúgy sem alkalmas.
Van benne GPS, de az offline navigáláshoz olyan program kell, amin telepített térkép van, erre pedig a google maps nem alkalmas, az iGO, vagy a többi említett viszont igen, így azok a program vásárlását követően nem fizetősek már.
-
Misi1979
őstag
válasz
Mr.Grincs #16389 üzenetére
Ezt a dombornyomott-nem dombornyomott kartyatemat Mo-n nagyon keverik
A lenyeg, probalkozni kell a kartya elfogadtatasaval, en mar alapbol hitelkartyat adtam a magyar app store-accountomhoz is (usa-ban nagyobb esellyel fogadjak el, mint a hagyomanyos bankkartyakat, keseru tapasztalat volt ez anno). De hagyomanyos kartyakat nagy esellyel elfogad, kivetel a Maestro-kartyak. Ami meg fontos, amcsi accounthoz nem tudsz magyar kartyat regelni.
-
Misi1979
őstag
válasz
Mr.Grincs #16384 üzenetére
Regisztrálsz (gépen vagy telefonon keresztül) egy app store-os accountot, célszerű amerikait (nagyobb a választék - hogy ezt hogyan kell, gugli a barátod) választanod.
Ha megvan, akkor irány az app store, ami mellett Free felirat van, az ingyenes és rögtön tölthető is.
-
C^^
őstag
válasz
Mr.Grincs #16348 üzenetére
Szia.
Az adatforgalom teljesen egyedi dolog. Ha sokat vagy a telefonnal WiFi közelben, illetve csak böngészgetni szeretnél, akkor szerintem elég az 1Giga is. Ha intenzívebben használnád 3G-n is (Google Maps, Youtube, Netrádió, stb.), akkor érdemes elgondolkozni a nagyobb csomagokon. Ezen kívül még a csomagban foglalt beszélgetési idő adhat okot a gondolkodásra."Ha megveszem a készüléket akkor gondolom már semmit nem kell beállítanom hogy menjen a safari csak klikk és ott vagy a neten."
Így van. Viszont otthon aktiválni kell a telefont. (USB kábelt be kell dugni, és az iTunes-t elindítani)"PDA ceruza jár a telefonhoz?"
Nem, de nem is lenne értelme, mert nem nyomás-, hanem érintésérzékeny a kijelző."Ez a GPS ami benne van ez olyan mint egy navigáció a kocsiban?"
Ha veszel hozzá az AppStore-ból navigációs programot (pl. iGo), akkor teljes értékű. Egyébként működik a Google Maps-szel is, de navigálni nem tud, és az generál adatforgalmat is.
Alaból van benne magyar nyelv?
Nincs, de természetesen magyar billentyűzet van. -
delllap
csendes tag
válasz
Mr.Grincs #2869 üzenetére
"Az a bajom hogy a számomat meg akarom tartani a 70eset."
Szia!
Ez nem probléma, bemész a T-hez és megmondod h szeretnéd áthozni a számod hozzájuk, énis ezt csináltam, tőlem csak egy személyit kértek, (mondjuk bevittem a pannonos cuccaimat is amibe belenéztek, szerződést pl) és mondták h 1-2nap és kész. Most T-s vagyok 0620/44*****-es telefonszámmal. szóval ez abszolut nem probléma! -
macikos
addikt
válasz
Mr.Grincs #2871 üzenetére
Aki fikázza az akksit az idióta.
Mit várnak, egy 3,5"-os kijelzővel (aminek ráadásul majdnem akkora a fényereje, mint egy asztali TFT-nek) rendelkező készüléknek mégis meddig kellene bírnia?
SW hibás? Akik ilyeneket mondanak szinte csak képet láttak az iPhoneról, meg elolvasták néhány hozzájuk hasonló "tapasztalt" felhasználó véleményét...
Menj be egy T-Mobile üzletbe, próbáld ki, plusz döntsd el, hogy tényleg kell-e neked ilyen. Ne csináld azt, mint sokan mások, hogy csak azért veszik meg, mert újdonság.
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Hálózati / IP kamera
- Háztartási gépek
- Formula-1
- Reklámblokkolók topikja
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest