Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Két lehetőséged van, de mindkettőhöz van egy közös lépés: fel kell venned a zenéidet az iTunes Library-be. Ezt megcsinálhatod menüből és drag'n'droppal is.
Utána az egyik lehetőség a szinkronizálás, az iPodot kiválasztva a Music fülön meg tudod határozni, hogy melyik zenéidet tegye fel (én úgy szoktam volt, hogy van egy iPod playlistem, amiben minden benne van, amit fel akarok rakni, és azt szinkronizálom. Aztán ha le akarok venni valamit, kiveszem a playlistből, vagy bedobok új dolgokat, Sync, és kész).
A másik lehetőség az iPodot kiválasztva a kézi irányítás, a "Manually manage music and videos". Ekkor drag'n'droppal tudod a library-ből átpakolni a zenéket.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Fujifilm X
- E-roller topik
- Bluetooth hangszórók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- Battlefield 7
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest