Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Miért nincs MagSafe az iPhone 16e-ben?
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
jacis
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #32355 üzenetére
Igen. Cserélik szó nélkül.
-
jacis
nagyúr
válasz
icecave #32053 üzenetére
Jó lett volna màr most hozzájutni....
Kicsit furcsálom, hogy már ez a 4. széria és még most sem sikerűlt darabszámilag úgy felkészűlni, hogy mindenki megtudja venni aki akarja.
Kiváncsi leszek rá hogy mennyiért adja majd a T ill. hogy el lehet-e majd hozni részletre is. Lejárt a két év hűségem és szeretném újabb két év aláírásával elhozni.[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
válasz
and1mixtape #31966 üzenetére
Magyarban nem is lesz vagy csak késöbb?
-
jacis
nagyúr
válasz
and1mixtape #31964 üzenetére
AppStore-ban nem találom
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Olvasgatom a sok iPhone4 antenna problémáról szóló cikket ill. az alatta lévő hozzászólásokat
Levagyok döbbenve hogy mennyi rosszindulatú majom ember van.
Hihetetlen!
Kedvenc hozzászólásom: ezért vettem én mindig androidos telefont
Szívem szerint megkérdezném a kollégát, hogy miért is?[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
válasz
FecoGee #31940 üzenetére
Fent van a 4.0.1-es szoft.
Gyorsaság maradt a 4.0-é a térerő viszont amióta frissítettem nem ment 3 rovátkánál fentebb.
Ha ezzel akarják majd elmaszatolni a térerő problémát akkor az elég durva dolog lesz
Furcsa dolgok történnek mostanában az Apple háza táján.(hihetetlen: (csak nálam van ez?) a térerő 1 és 2 rovátka között van amióta fentvan a 4.0.1)
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #31852 üzenetére
Az a baj hogy az enyém az tőkéletesen ugyanezt a lassúságot produkálja. Egy trágya nokia vagy samsung is jobban reagál mint most az én 3G-ém....
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #31829 üzenetére
Én csak azért tartom furcsának amit mondasz (írsz) mert azt úgyteszed mintha saját tapasztalatról lenne szó.
-
jacis
nagyúr
válasz
icecave #31823 üzenetére
Igazság szerint én sem azért akarok váltani mert annyira vacak lett az iOS4-el a 3G-ém. Inkább az újban megjelent tudásra van szükségem... (normális videó készítés, multitask....) ezzel a telóval is csináltam 3000 képet de biztos jobb lesz az 5MP-el tovább menni na meg a vaku sem egy utolsó dolog számomra.....
Meg végre fehér lett az egész teló![ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #31814 üzenetére
Megvan a sztori, de hány százalékàt érinti a hiba az eladott készűlékeknek?
-
jacis
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #31812 üzenetére
Szia milyen hibával találkoztál az iPhone 4-nél ami miatt ennyire lehúzod?
-
jacis
nagyúr
Sziasztok. Van már valakinek valami belső infója hogy mikor lesz a T-nél kapható az iPhone 4? Tudom hogy kb. szeptember elejére várható majd de esetleg valami konkrétabb? Annyira várom már....
-
jacis
nagyúr
Sziasztok. Fehér 32gb-os iPhone 4-et akarok majd venni. Szerintetek lesz majd fehér is vagy várnom kell majd?
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
Sziasztok. Nagyon megbántam hogy frissitettem a 3G-met 4-és szoftverre. A telefon azóta egy lassú takony lett és gyakorlatilag semmit nem kaptam cserébe. Egy ilyen komoly cégtől mint az Apple nem ezt vártam! Inkább ezt sem lehetett volna frissíteni! Ha tehetném visszatenném 3.1.3-at! YouTube videoknál van amikor kifagy 4-5 percekre. Mióta iPhone-om van soha nem volt fagyá vagy ilyenek! A telefonomon soha nem volt JB mindig eredeti progikat vettem és ezt kapom cserébe azért mert 3G készülékem van. Gyakorlatilag minden 3G tulaj ezt tapasztalja aki meg az ellenkezőjét mondja az hazudik. Az új készüléket (iPhone 4) mindenképpen megvettem volna ehhez nem kellett volna így belassítani és használhatatlanná tenni a régi telóm!
Rohadtúl bosszant a dolog! -
jacis
nagyúr
Sziasztok.
Nekem a backup-nál már legalább 1 órája áll....
Elég durva, hogy igy meghalt a rendszer!
A magyar nyelv váratlanult ért, de jó hír
Valaki tudja már hog mikor lesz nálunk az iphone 4-es kapható?
Szeretnék egy hófehéret magamévá tenni -
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Milyen egy féreg munka ez hogy itt kell ülni mint egy gyogyós hogy mikor lesz már meg ez a t.kony szoftver.
Miért nem éjfélre teszik hátha mindenkinek teli szalad már velük a ........-eMÁR MEGY!
Honnan lehet tudni hogy melyik iTunes-om van?
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
Sziasztok. Tegnap meghalt a második iPhone 3G 8GB-om is. Egyszercsak se kép se hang nem reagált semmire. Megpróbáltam tőlteni de arra sem.
Ma bevittem a T szervizbe. Úgy néz ki kapok egy másikat (már a harmadikat) és lesz újabb egy év garim is. -
jacis
nagyúr
Meg kell vennem a 4G-t.
(ha lett volna az enyémre multitask akkor nem venném meg)[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
Sziasztok.
Tegnap frissitettem a szifon 3.1.3-ra de úgy hogy elaludtam a székben közbe és néha nem tudtam ébredésem során hogy mire nyomkodtamÍgy most valami hibát kidobott és recovery módba került és kiírja hogy dugkam rá a gépre ott pedig az iTunes-ra.
Hogy tudom visszaállítani majd az eredeti állapotába telót mert félek hogy minden elveszik ha restore után mivel még soha nem csináltam ilyet?
Segítsetek pls.................. -
jacis
nagyúr
válasz
majom2 #21330 üzenetére
Be is kaph.tja az Apple. Én nagy alma fan vagyok de egyre unalmasabb ez a különc felfogás! Mióta nincs már semmi mozgás körülöttük? Most sincs OS 4 pedig egy csomó emberek ezt várta. Megvárom az ùj szifont majd és ha megint csak GS-hez hasonló fejlődés lesz akkor átálok androidra.
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
válasz
ambrus14 #19963 üzenetére
Szia. Nekem volt mind kettő (iPhone van is). Most tesom használja az 5800-at. Megvette tölem a Nokiát amikor én rászántam magamat a szifonra. Az igazság az hogy jót mosolyogtunk azon hogy a két telot egy kapok említed. Az igazság az hogy a kettő nem egy kategoria. A nokia most karácsonykor adta meg magát 10 hónapos léttére ùgy hogy bekapcsolás után azonnali fagyással reagált. Szerviz füzete betelt és tesom amikor megkérdezte hogy akkor most cserélik-e a telót akkor a szervizes ribi vigyorogva rávágta hogy ááá dehogy cserélik náluk nincs ilyen. Így az okos ráirt egy olyan részre a szerviz füzetben ahol már nem is volt hely (szélére). Annak idelyén gyárilag függetlenül vettem 110eFt-ért. Ami egy vicc de sajnos igaz
most már szinte minden ki volt belőle cserélve. Se én se a tesom nem veszünk többet nokiát!!!
Most Ő is meg én is várjuk a 4G-s szifont. Nekem most 3G-m van de imádom. -
jacis
nagyúr
Sziasztok. Láttátok az iVideoCamera progit hogy a frissítés után milyen jó (jobb) lett? Még egy ilyen frissítés és már tökéletes lesz.
Más: valaki tud az appstore-ban olyan progit amivel le tudom az sms-ket kódólni? -
jacis
nagyúr
Sziasztok. Az aksi töltöttségét jelző százalékps értéjet lehet JB nélküli telon is alkalmazni? Csak azért kérdezem mert az appstore-ban barangolva egy példa képen is láttam. Gondolom ha ez egy tört telót mutatna akkor nem szivesen mutogatná apple bácsi.?
Persze aztán lehet hogy nem vették észre -
jacis
nagyúr
Sziasztok.Sikerült az üzemidőmet megnővelni. Intenzív használat mellet 1 napról 2-re.
Vissza vettem a kijelző fényerejét kb 75%-ra és esténként a netezés közben ill. éjjszakára offline módban használom.
Imádom ezt a telót nagyon jó döntés volt megvenni. (már csak egy GPS progi kell hozzá és fullos lesz).
Le fogom majd cserélni most nyáron amikor kijön az új 4G. Szerintetek mindent át lehet majd rá pakolni? Teli van már jó dolgokkal és ha sokmindenben megváltozik az új (kijelző felbontás) félek hogy egy jópár dolog nem lesz alkalmazható az újon majd. Akkor pedig igazi sz.pás lesz mert sokat költök az Appstore-ban -
jacis
nagyúr
Sziasztok.
Boldog ùjévet kivánok mindenkinek!
(előre is)
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
válasz
Csapi007 #18679 üzenetére
Remélem hogy az ùj iPhone már jobb kez ilyen téren is. Mert sztem ez az egyik leggyengébb pontja. Én az enyémet rengeteget használom netezésre, játék, internet rádió stb... és így amikor csak tudom töltön tartom. Ha elindulok a kocsival akkor is az az első hogy dugom rá.
-
jacis
nagyúr
válasz
kutkut #18676 üzenetére
Szia. Igaz nekem sima 3G-m van, de azért én is meírom az én tapasztalatomat.
Nekem ha csak normál telóként használom akkor 2 nap. Ha meg elkezdek vele játszani netezni akkor max 3 órahossza. És nekem eza második 3G a másiknál is ugyanezek voltak a tapasztalataim.Az alábbi háteret ma találtam sztem k.rva jó
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
Sziasztok. Hol tudom kikapcsolni a 3g-t? elfelejtettem már
Segítséget előre is köszi. -
jacis
nagyúr
Most olvastam hogy az ùj szifont gyártó cégtől kiszivárgott hogy 5MP-es lesz a kamerája. Nagyon kiváncsi vagyok miben fog változni majd.
-
jacis
nagyúr
Sziasztok. Először is boldog karácsonyt mindenkinek.
Másik van a olyan progi amivel lehet kódólni bizonyos részeket? (pl.: sms)
Válaszokat előre is köszönöm. -
jacis
nagyúr
válasz
D@niel #18278 üzenetére
Szia. Én lennék ez a srác. Hát azóta már 8 oldalnál járok és egyszer sikerült elcseszenem a dolgot mert nem figyeltem és lemerült koppra az öreg szifon és megszakadt a folytonosság
. Azóta már megint megy vagy 1,5 hónapja zökkenőmentesen. Nokia meg sz.rakodik folyamatosa. Most tesom is várja az új szifon megjelenését és már váltja is le az 5800-át.
Más: valaki játszik a NOVA-val ?
Én nyomatom neten is meg a single részét is de sztem kegyetlen jó játék! -
jacis
nagyúr
válasz
dirty.yakuza #17903 üzenetére
Sikerült megtalálnom.
-
jacis
nagyúr
válasz
dirty.yakuza #17892 üzenetére
Hol találtad meg mert én az appstore-ban sehol nem látom? De lehet hogy én vagyok a balek........
-
jacis
nagyúr
Sziasztok. Valaki tudja már esetleg hogy mikor jön az új szoftver? Kiváncsi leszek hogy esetleg itt karácsonyra bedobnak-e valami ütös dolgot.
-
jacis
nagyúr
Sziasztok. Nézegettem a telokat a tmobil oldalán és észrevettem hogy az iphone-nál háttéren van egy kis kép amin egy faszi feje van mellete a neve? Ez mi lehet szerintetek? A másik kérdésem az lenne hogy hogyan lehet kirakni a hónap nevét az óra mellé?
Válaszokat elöre is köszi.