Hirdetés
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- One mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Engwe L20 Boost - ha kell egy kis energia
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alwares
aktív tag
Nem tudom hogy volt-e már, meg hogy mióta vannak fenn ezek az árak. De istyleban már minden iPhone 6 és újabb telefonhoz 9900ft árú aksicsere van írva. Nemsokára teszek is egy próbát velük.
-
Alwares
aktív tag
válasz
ittakary #178864 üzenetére
Én már nagyon várom hogy mit hoz majd ez az aksicsere, mert ios10-el se volt már gyors az iPhone6-om, de 11-el valami katasztrofálisan lassú lett a telefon. Mac-en lecsekkoltuk és 70%-os az aksija, geekbenchen meg látszik hogy jó 30%-al lassabban pörög a processzor.
Nagyon örülnék ha ez segítene és még jó egy évet ki tudnék húzni a telefonnal. (mióta pár évet lehúztam egy mobil app fejlesztő cégnél baromira kiégtem az okostelefon lázból és semmi kedvem telefonra költeni most
)
-
-
Alwares
aktív tag
válasz
leslieke #177974 üzenetére
Biztosan? Nekem mióta fenn van az iPhone 6-om valami elképesztően lassú lett. Körülbelül az 5 éves régi gagyi android telefonom sebességét hozza a legtöbb esetben. Akad minden, lassan tölt be...
Viszont több külföldi fórumon is olvastam, hogy azért van mert már az aksi régi benne, és úgy küszöböli ki az Apple az ezzel járó problémákat, hogy leveszi a cpu sebességét. Több helyen azt javasolták, hogy egy aksicsere megoldja a sebesség problémákat. Van ezzel bárkinek bármi tapasztalat vagy hülyeség az egész?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- PlayStation 5
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honda topik
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4181
- Samsung S9 Plus 64GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XTX GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest