- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elindult a One UI 7 béta program
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Három új Moto G mutatkozott be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Nem csak a havi +2200-at sokallom, mert az már több mint havi 5 lenne (és anno mire a fényképezőmhöz az uj obit törlesztettem 10 honapig azt is megéreztem. Bár akkor még ott volt az asszony is, lehet csak amiatt ), hanem 5-ösnél az 50 kezdő nem kevés. Egyszeri 50 meg havi 5 részlet + 9 előfizu.... ennyit nem szánok egy telefonra se, számomra egyszerűen nem ér ennyit (még egy iphone sem).
Persze értem amit mondtok, ha ilyen igényeim vannak és apple-t akarok akkor az bizony ennyibe kerül.Részemről ugy fogalmaznék hogy most vagy váltok 4S-re vagy addig használom a milestone-t amig működik és majd akkor ujra körbenézek a piacon. Nincs lehetőségem illetve nem szánok többet telora. Ezért is érdekelt hogy a 4S szerintetek 2 évre jó döntés-e, ha nem akkor elvetem mint lehetőséget.
Amugy miért kéne nekem mindig a legujabb szoftvert pakolni a 4S-re? Ha mondjuk a mostani 6.1el meg vagyok elégedve, feltettem már rá azt a 4-5 progit amit használok és jol fut akkor miért lenne 2 év mulva lassabb? Vagy valami miatt muszáj mindig frissíteni az iphone-okat?
Milestone-nál is az volt hogy fél évig szoktam, nyuztam, ismerkedtem a szoftverekkel. Aztán a végére kialakult mire van szükségem mire nem és azota nem nyultam hozzá. Talán az utobbi 1 évben 1 progit dobtam rá fel (hogy rejtett számrol ne tudjanak hivni, mert vki naponta 50x hivott és már idegesített). Ennek ellenére ez a 2.1es droid így is egyre lassabb lett. -
Xero
nagyúr
Bizony már régen nem menő faktor szerencsére. A baráti körömet tudom most hirtelen hozni példának, akikkel nemrég utaztunk együtt. 3db iPhone 4, 3db iPhone 4S, 1db iPhone 5, 2db Samsung GS3, 1db HTC One S, 1db Xperia S és még sok egyéb ilyen-olyan céges-magán "butamobil".
A kutyát nem érdekelte kinek mi van. Viszont egyszerű volt az életem, amikor a képeket backupoltam az iPhoneokról.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest