- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
64 bit a7
-
joey04
titán
omg de igénytelen
"It looks great with the colorful iOS 7 as well, Phil says"
hát ja. arra való -
joey04
titán
iOS 7 will be free starting Sep 18th
-
joey04
titán
-
joey04
titán
alakul a dolog, már bezárt a store.
-
joey04
titán
válasz
buvartacsko #48791 üzenetére
de le fogja. vagyis csak frissíti.
-
joey04
titán
Most olvasom, hogy szept. 10 után másnap lesz egy külön bemutató Kínának/ban. lehet, hogy végül az 5C tényleg csak oda megy. Nem bánnám mondjuk.
-
joey04
titán
válasz
buvartacsko #48290 üzenetére
Ez igaz. Nekem néha még a 2GB is kevés. PONTOSAN ezért lenne fontos, hogy ha wifin vagyok akkor semmiért ne használja a mobilnetet egy készülék.
-
joey04
titán
-
joey04
titán
válasz
vadászcsiga #47836 üzenetére
nagyon is helyes lépés.
-
joey04
titán
válasz
buvartacsko #47788 üzenetére
nálam i5-ön 1-2 helyen van már csak lag, és az akksi nagyon jól bírja, kb úgy, mint az iOS 6. Természetesen nem friss telepítés, hanem hoztam magammal a mentésemet. (már i4-ről is)
-
joey04
titán
Beszarás nekem nem hibátlan a szemem, de az első képen is szépen látható a folt...
-
joey04
titán
válasz
buvartacsko #47208 üzenetére
rosszul látod.
-
joey04
titán
válasz
buvartacsko #47204 üzenetére
mert engem már szopatott meg a bugos icloud. én nem kérek belőle.
-
joey04
titán
Nem mindegy ki miért használja/nem használja? Nem kell ezen vitázni, ez egy bug, amit javítani kell. Engem nem zavar, mert nem kapcsolom ki, de ettől még bug, és javítsák csak ki, nem kell elbagatellizálni.
74: De te kezdtél utána értetlenkedni, meg te hoztad fel, hogy idézem: "nálatok szar valami". Holott ha egy bug van a bétában, az nem a "nálatok szar valami" kategória... -
joey04
titán
válasz
Totheground #46753 üzenetére
-
joey04
titán
na mire kelek...
-
joey04
titán
válasz
vadászcsiga #46668 üzenetére
nekem sincs
-
joey04
titán
válasz
manchester85 #46501 üzenetére
-
joey04
titán
A gyártással vannak gondok, nem a megbízhatósággal.
A retina iPadnél is voltak ilyen gondok, hogy egyszerűen túl lassan ment a dolog.
46499: Én se fogom használni, mert nem veszem meg az 5S-t!
De ha maradok iPhone vonalon, akkor 6-ban már biztos használni fogom. A 4S-ben a Siri hidegen hagyott, a 5-ben az LTE jelent meg, de azt is azonnal kikapcsoltam, ez viszont egy jó újdonság. -
joey04
titán
Alapok
Bemész az ottani store-ba, és szépen feliratkozol a téged érdeklő adásokra. Leginkább tech témákban bő a választék (már magyar tartalmakat nézve), de van itt scifi téma, beszélgetős műsorok, filmekről szóló, sorozatokról szóló, játékokról szóló, még a PH-nak is van: [link],
meg amit akarsz. Van pl. irodalmi podcast is: [link].
Ahogy írják: Van videós anyag is, de azokkal nem vagyok képben.
Én utazás alatt már csak ezeket hallgatom, zenét alig.
Még anno Plastik Józsiék csinálták a Heti Meteort (már sajna megszűnt), azt hallgattam. Aztán kezdtem böngészgetni, és mar vagy 20 adásra feliratkoztam. -
joey04
titán
Azért ebben még mindig nagy az iOS: Az ingyenes akciókból összeszedtem 24 játékot. Ezeket most egyben felszinkronizáltam, miközben feltöltöttem 6 sorozatrészt VLC-be. Közben jelzett a Store, hogy van 2 frissítés. Erre is rányomtam. Majd elküldtem egy szülinapi köszöntést sms-ben, és megnyitottam a podcasts appot, mert ott is volt 2 új epizód. Ezeket is elkezdtem letölteni. Eközben visszaléptem safariba, és elkezdtem böngészni a fórumot. Egy pillanatra nem akadt meg a rendszer. Pedig "csak" egy béta.
Egy problémám van, de az nem a beta miatt: Kezd szűk lenni a 16GB!
-
joey04
titán
válasz
Mr. Erikszon #46456 üzenetére
akkor jó.
-
joey04
titán
válasz
vadászcsiga #46418 üzenetére
kár, hogy nincs arról kimutatás, hogy hányan használják jelenleg az új rendszert. mert a topikból kiindulva nagyon sok laikus is használja. Szóval onnan is mennek vissza hibajelentések. Nekem a mai fagyi kivételével eddig annyi a problémám vele, hogy néha röcög és ugye amíg működött a fülesem azt tapasztaltam, hogy ha sokszor nyomom meg a hangerőállítást rajta, akkor továbbra is feléled a kijelző. Persze van még sok egyéb is, de szerintem nagy gond nem lesz vele. A kinézetet leszámítva persze.
-
joey04
titán
Hát azért addig még 2 beta simán belefér, és van még mit csiszolni a rendszeren...
Ma volt az első fagyi (beta 5). A VLC akasztotta ki úgy, hogy csak a power + home segített. btw marha lassú a bekapcsolás/újraindítás. Kb 2 percig csak a logó, aztán villan egyet, majd még fél perc logó, aztán egy kis sötét képernyő, és utána áll fel a rendszer. Eddig ez nem volt. Onnantól mondjuk mint a villám, de fura akkor is. Ahogy olvasom ez általános betegség. Mondjuk annyira nem zavar, meg beta 6-ig nem is akarom ezt már tapasztalni. -
joey04
titán
beszart a fülesem. kéne valami max 8k környékén, ami a fontos, hogy menjen vele a vezérlés, számléptetés, hangerőállítás, play/pause. előny, ha nem agybadugós. van ilyen? jó lenne nekem a régi i4/4s féle, de az új az nem, az kiesik, el is adtam. de az alma már nem árulja a régit, használt meg nem kell.
-
joey04
titán
dehogy mesterséges. marha jó üzlet lenne valóban, hogy visszafogják az eladásokat, közben meg bezuhan az aapl mert az elemzők jobb számokat vártak...
nem kell minden mögé valami hülyeséget látni. -
joey04
titán
válasz
manchester85 #46299 üzenetére
Hát pedig az i5-nél voltak a leghosszabb várakozási idők. December környékén normalizálódott a helyzet. Az viszont igaz, hogy mindig volt 1-2 bolt ahova ha jókor sétáltál be, akkor el tudtál hozni egyet. Igaz nem nagyon válogathattál hogy fekete vagy fehér, meg mekkora tárhely kell.
-
joey04
titán
válasz
vadászcsiga #46247 üzenetére
nem, ott van.
-
joey04
titán
válasz
vadászcsiga #46108 üzenetére
az már a múlt. új szelek fújnak egy ideje az almánál.
-
joey04
titán
válasz
legiaap #46040 üzenetére
Ezzel nem lesz gond, amint kijön a végleges rendszer, 1-2 hónap alatt frissítve lesznek szerintem az alkalmazások, amik nem, azok amúgy is kerülendők, ha a fejlesztő ennyire b*szik rá. A 16:9-re váltásnál is hamar frissült a legtöbb olyan app amit használok, bár én itt kilógok a sorból, mert az átlagnál kevesebb alkalmazást használok. Persze van olyan, ami most sem frissült még, de mondom: Ezekre szarik rá a fejlesztője. De biztató a helyzet: Ezerrel készülnek az iOS 7 kompatibilis appok
-
joey04
titán
Hát eddig nem nagy a fejlődés. Megszűnt a weather összesítő nézetre váltáskor a lag, helyette most a multitasknál van. ez még ok. Most viszont vagy a fülesem romlott el, vagy nem tudom, de első alkalommal ment a fülesről vezérlés, azóta nem. restart óta sem. Viszont amit tuti nem javítottak: amikor ment még fülessel, akkor b5-ön is feléledt a kijelző. A settings app rondább lett mint volt. az nc, cc jelölés lock screenen már emberibb, de az lenne a legjobb, ha nem jelezné semmi. A megosztásnál az az új twitter ikon mi? Ezt komolyan gondolták? [link]. Igazából grafikailag még szarabb lett a rendszer. Jó példa erre ez a wp koppintós hívás menü: [link]. Az első verzió jobb volt.
-
joey04
titán
válasz
Totheground #45608 üzenetére
Muhaha. Mi lesz itt a fórumon ha lehozzák a hírt!
-
joey04
titán
válasz
madgie #45586 üzenetére
Én wines vagyok, de nekem egyből nem tetszett az ios 7. És nem az új elutasítása miatt, az osx külsőre (is) sokkal jobban tetszik mint a win, de anno az xp --> vista váltásnál is azonnal megszerettem az új külsőt ahogy az iphone megjelenésekor is az ios-t (igaz, ott funkciókban voltak hiányosságok, de az nem a külső). A mostani divatot nem szeretem, ezért nem igazán tetszik semmi új, mert minden minimálba megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest