- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #66422 üzenetére
Tegnap este takarítottam a telefonban és néztem bociszemekkel, hogy az általános/használat résznél ki volt listázva a beta 3 frissítés is és ki lehetett törölni.
Azt hittem, hogy egy okos feature, de ma reggelre kiderült ,hogy bug volt
(megint leszedte a frissítést, de már nincs a listán)
-
madgie
titán
válasz
FrankMonzano #65967 üzenetére
Sehogy, pár hónapja cserélték a független i5-öm, nem indult újra az 1 év.
-
madgie
titán
-
madgie
titán
válasz
bull84ghia #65753 üzenetére
Fú, nekem nagyon instabil volt ez a hármas, képes volt pötyögés közben kilépni a Safari, meg hasonlók. Az új billentyűzet sem tetszett, a vastagabb betű eleve béna az összképhez, a shift gomb a megszokotthoz képest fordítva működik (világos billzetnél sötét, ha nincs bekapcsolva és világos, ha be van).
A hivasfogadás kis kerek gombjai a nagy semmivel körbevéve... szerintem borzasztó. Remélem reszelnek még azon is.
-
madgie
titán
Beta 2 visszament, a hármas nem tudta lezárni a képernyőt, nappal fel sem tűnt eddig (csak az, hogy fenemód merült), de most éjszaka kiderült... reggel lecsekkoltam reboot után is, úgy sem kapcsolta ki a képernyőt magától, függetlenül a beállításokban belőtt értéktől.
-
madgie
titán
válasz
perfegor17 #65654 üzenetére
4.1, reméljük jobb és gyorsabb lesz (beta 2 villámgyors, most a 3 kicsit bugosabb-lassabb lett, legalábbis nekem).
-
-
madgie
titán
Óvatosan piszkáljátok a kapcsolóvezérlést a beta 3 beállításokban, nekem most meghülyült tőle a telefon, folyamatosan dobálja felfelé a biztos benne, hogy folytatni kívánja ablakot, reboot után is.
Fasza, a bolti gépen nem is tudom újrahúzni a telefont...Tudom, én vállaltam a bétázást
Szerk: sokadik Home+Power után (mivel simán kikapcsolni sem lehet a kedves felugró üzenet miatt) volt annyi késése a bugnak, hogy gyorsan beléptem a beállításokba és kilőttem.
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #65585 üzenetére
Látod, ez jó kérdés
Mondanám, hogy beta, meg majd a véglegesben, de nem hiszek abban, hogy az Apple csúszkázható fehéregyensúlyt rak a telefonjába.
-
madgie
titán
-
madgie
titán
válasz
Adams15 #65368 üzenetére
ProCam mindenesnek, KitCam az effektek miatt (már asszem nincs fent a store-ban), Camera360 a HDR módja miatt, Scout/MPro a fekete-fehér miatt, Fast Camera a gyorslövésekhez, NightCap a hosszú záridőhöz... meg ilyesmik
Videó oldalon is hasonló programkavalkád van használatban
-
madgie
titán
válasz
Vasinger! #65064 üzenetére
Nem találom hirtelen a képet, de lefotóztam anno a munkahelyi meg az itthoni iPad 4-et, durvább a különbség, mint nálad (pedig azonos típus, csak más gyártási idő).
Szerk: csak meglett
-
madgie
titán
válasz
B-L-A-C-K #64920 üzenetére
Miért lenne feltétlenül kényelmesebben használható az i5, mikor a bal felső sarkát esetlegesen nyújtózva érheti el az ember a hüvelykujjával?
A kijelző megint szubjektív, én a mai napig kellemesebb színhőmérsékletűnek tartom az i4-et, kettő volt abból, meg most az i5-ből is, az utóbbin a fehér nekem zöldes beütésű, nem vagyok oda érte (ipad4 sem ilyen).
Az anyagminőség meg újfent szubjektív, nekem a mai napig minőségibb érzés egy i4(s), viszont könyebb, kényelmesebb az i5 (főleg zsebben).
Fotó, videó, működési sebesség valóban nem egy kategória, az szerintem nem kérdés.
-
madgie
titán
Szerintem ez így erősen szubjektív, az ujjlenyomatolvasó és a 120p videó nekem simán egy kategóriával fentebbi érzés (érted, 100k-s fényképezőm van a 120p videó miatt, de az nem tud közben élességet állítani, tehát ahhoz képest egy iPhone 5S a dinamikát leszámítva előrébb van).
-
madgie
titán
válasz
peugeotmate #64243 üzenetére
Miért, az 5C-vel kinek van hosszútávú tapasztalata itt? Alapvetően polikarbonát, ráadásul polírozott kivitel, nem tudom, mibel vonják be utólag, de maga az alapanyag borzasztó kényes a karcokra.
-
madgie
titán
válasz
-secret- #63910 üzenetére
Ez elég OFF, nem?
Amúgy ennek az eleje, már régóta.
-
madgie
titán
válasz
lajki7 #63697 üzenetére
Dehogynem, ugyanúgy lejön a mostani feketéről is a máz bizonyos körülmények között.
Pl. asztalrs teszed párszor pucéran, mindig ugyanaz a sarka találkozik először a keményfával, önkétlenül is csúszik picit a telefon közben, simán lehet így egy pici kopásod pár napon belül. Az egyik haverom nem panaszkodik kopásra, ne de ő még az asztalra is úgy rakja le, hogy bőrtok alá... -
madgie
titán
Én sem szerettem soha, de legutóbb például akkor törölt a telefonról nekem zenét, amikor egy hálózati probléma miatt kénytelen voltam átnevezni az egyik hdd-met, és persze az adott albumok azon voltak. Fel sem tűnik az embernek elsőre, csak csapkod, hogy "buziájtúnsz", pedig user error ez
-
madgie
titán
válasz
-HajTömeg- #62562 üzenetére
Akkor ebay-en oldjátok meg, olyan 30-35 GBP az ára.
-
madgie
titán
válasz
peugeotmate #62132 üzenetére
A polikarbonát meg karcolódik (5C segge meg abból van), egyik kutya, másik eb.
-
madgie
titán
válasz
Vasinger! #62047 üzenetére
5 vagy 5C, menj, fogdoss meg valahol egy 5C-t, ha nincs bajod vele, válts arra nyugodtan
Én is 5-re váltottam a 4-ről, 4S-re nem láttam igazán értelmét.
szerk: persze érdemes megnézned az 5-öt is, ha eddig nem tetted... a 4 után az is visszalépés "összerakottságban" (könnyebb, vékonyabb).
-
madgie
titán
Pont ma, 14%-nál dobta el magát (zenét hallgattam, mellette sphere progival fotóztam). Csak töltővel lehetett "visszabikázni", ugyanúgy 14%-ot mutatott, zenehallgatásra megint azonnal kikapcsolt, töltőt kért.
Hagytam békésen lemerülni kikapcsolásig, csontra töltöttem, újraindítottam, majd meglátjuk, mi lesz.
-
madgie
titán
válasz
Onderon #61444 üzenetére
MAC-en az a bajom a Safarival, hogy alapesetben 1440p-ben kicsit a betűk böngészéshez, frissítésre visszaveszi 100%-ra, hiába "csippentem kényelmesre", külső pluginokkal meg idióta módon működik (amíg tölt az oldal, 100%-on mutatja, mikor betölt, felugrik az általam preferált méretre). Vagy csak a képeket/avatarokat b@ssza szét.
Ezzel szemben a Chrome-on csippentek egyet 115%-ra, ott marad az oldal mindig, nem rinyál, a nem vektoros elemek sem esnek szét.
Ja és alapból van flash, nem kell mókolni hozzá plugint (ami instabillá teszi sokszor a Safarit).szerk: a dolog pikantériája, hogy iOS-en viszont csak a Safarit szeretem használni. iPad-en és iPhone-on is.
-
madgie
titán
Ahogy érzitek
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #61404 üzenetére
Én az asszonyt piszkálom alul, nem a telefont
De komolyan, nem tudom elképzelni, hány füvet szívott, aki a telefon hátuljára tette a gombokat. Legközelebb a kijelzőt is oda teszik, hogy este ne vakítson?
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #61398 üzenetére
Loool, nord már akkor az iOS 7 pártján állt, amikor még én is szívből utáltam (első beta-k, első főverzió, ami brutális laghegy volt az i4-en)
szerk: jó, tudjuk, Lg-t menő kaparászni hátul, meg kopogtatni elől, lapozzunk
-
madgie
titán
válasz
nederlanden #61382 üzenetére
Az iOS 7-tel igazából csak egy komolyabb probléma van (szvsz): az animációk. Nem a hosszuk, hanem a "lecsengésük". Bemászol mondjuk a beállításokba, szépen mutatja, mit hol nyit meg, pöckölnéd a kapcsolót, de az animáció végén is van egy fél másodperces periódus, amikor semmit nem tudsz csinálni. Ez a kis idő zökkent ki a folyamatosságból és ez szűnik meg, ha a mozgás csökkentését bekapcsoljuk.
Csak hát azt bekapcsolva meg pont a lényegét öljük meg az új felületnek, mappák megnyitásakor például borzasztó igénytelen lesz az egész.
-
madgie
titán
válasz
manchester85 #61375 üzenetére
Ja, így már értem.
-
madgie
titán
válasz
manchester85 #61372 üzenetére
Olvasni? Akkor a könyveket is hátulról kezded?
-
madgie
titán
válasz
manchester85 #61370 üzenetére
A Safari pont jól működik fektetve, én legalábbis lefelé scrollozok, ha olvasnivalóm támad (és akkor full screen).
-
madgie
titán
válasz
Kicsirics77 #61152 üzenetére
A kivétel erősíti a szabályt
-
madgie
titán
válasz
bigdady #60243 üzenetére
Elkezdesz lefelé lapozni az iPhone 5-höz, két fajta modellt találsz, az A1428-at és az A1429-et. Az elsőre azt írja, hogy GSM, de csak az amerikai kontinens frekijein, az utóbbi meg CDMA és GSM is, mindenhol máshol (és ott van a felsorolásban Magyarország is).
Tehát akkor mi is a kérdés?
itthon A1429-ed van nagy valószínűséggel, az meg a CDMA modell.
-
madgie
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest