- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Frozzy #123596 üzenetére
Én is így vagyok ezzel, viszont ha azt nézzük hogyha már van egy adott illetőnek egy ~300 ezres készüléke, akkor most 1x míg nem rendel be többet ebayről kilehet bírni azt az összeget.
FuRiONight: Passz, szerintem mind2nek jónak kell lennie.
madgie: Én már láttam olyat, nekem addig ért ki mint a nillkin, bár i6-ról volt szó, illetve lehet abból is van akkor több fajta.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
FuRiONight #123593 üzenetére
Az is jó, csak semmivel sem lesz jobb mint a Nillkin 3-4x áron.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
FuRiONight #123590 üzenetére
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nederlanden #123371 üzenetére
Azért az komoly hogy úgy alkotsz valamiről véleményt hogy még nem is láttad.
Jár a taps!
Képről meg ízlések és pofonok, bár egy tök vékony, teljes passzos, átlátszó szilikon tok ám nem tudom mi az eszméletlen ronda. De gondolom ha 10 ezer lenne az àra már brutál király lenne.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ombi5 #123308 üzenetére
"Bumszli" alatt mit értesz konkrétan? Vékony szilikon toknál pl elkerülhetetlen hogy az oldalát olyan feszesen fogja hogy kézzel ne tud így lehúzni. Viszont van olyan ami pl a Nillkin toknál is feszesebb valamivel, pl ez. Jelenleg is ilyen van a telefonomon, és ár/érték arányban verhetetlen.
Illetve ezt is tudom ajánlani, ez vastagabb mint egy vékony szilikon tok, de még ez is teljesen vállalható kategória, az oldala jó tapintású nagyon, a hátlap meg egy vékony műanyag.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
RazoR #123194 üzenetére
1 mm kb marad, de az kell is a tokok miatt.
-secret-: Ezt nem tudom, de gondolom nem kikapcsolt kijelzővel alszik el valaki...
pinnacle: Ha refurb esetleg vigyázz vele, mert ott a gari máshogy van, a magyar almánál meg úgy látszik az ügyfélszolgálat nincs képben, mert ha kapsz egy refurb készüléket azt is ugyan úgy be kell aktiválni. Nálam is pl van egy cserélt i6, ma jön érte az új gazdája, és ennél is azt látszik hogy kéri még a honlap hogy aktiváljam.
-
B-L-A-C-K
titán
5S-sen, i6-on, illetve ma 6S-sen is előfordult az, hogy vodafone 4G-n van a teló és nem akar menni a net, ilyenkor 3G-re át kell kapcsolnom, vagy újra kell indítanom. Tapasztalt már valaki ilyet? Nem tudom hogy ez voda hálózati hiba, vagy iOS gond. Telefont ugye kizártam, mert 3 különböző készüléknél is tapasztaltam már...
-
B-L-A-C-K
titán
Most tűnt fel iOS 9 már szerencsére nem teszi 1000 mappába a képeket, hanem marad az 1.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Gsx-rr #123032 üzenetére
Ennek is sok értelme van ha üvegfólia kerül rá.
(#123029) galaxys80: Senki se mondta ugyan olyan, csak minimális közte a különbség, de itt már szemészről beszélnek...Én sok telefonba cseréltem már, és sok telefonom is volt amibe ugye eredeti a kijelző, így csak van tapasztalatom benne. Te nem tudom hányat láttál már, de szerintem nem sokat.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ragnar95 #123016 üzenetére
Van, de abszolút nem nagy, átlag ember észre sem veszi (ezt értem az alatt hogy nem kezdi el "nagyítóval" nézegetni), szóval nem kell szemészetre járkálni hozzá. Bár tudom neked hatalmas tapasztalatod lehet ebben is, mert láttál 2db utánagyártott kijelzőt. Én legalább elmondhatom hogy cseréltem már vagy 7-et.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ragnar95 #122247 üzenetére
Új bontatlan telefonról van szó végig, nem használt gsm-esről. Ha meg bontatlan csomagolásban veszel gyári készüléket akárkitől, akárhonnan, a világ garancia akkor fog elindulni ahogy beaktiváltad elsőnek. Szóval tegyük fel megveszem valami arabtól a kis üzletében (bontatlan) amit ő németből hozatott bontatlanul, bebaszom 1 évre a fiókba, előveszem beaktiválom, onnantól él az 1 év.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
spider80 #122206 üzenetére
Ha nem érdekel a 4K felvétel, nem rakod agyon nagyobb játékokkal akkor a 16-os is elég lehet. Viszont ha úgy érzed kevés lesz neked, és hosszútávra tervezel, akkor én azt javaslom gyűjts és vegyél egy 64GB-os 6S-t. Bár 2 évig a sima 6-os is jó telefon lesz még az is biztos.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
bihariszabi #121929 üzenetére
5S-re 1000 Ft egy normális fólia, na de mind1, nem győzködni akarlak. Nekem megér 2-3 ezret i6/6S-re hogy után ne kelljen egy halom pénzért kijelzőt cserélni. Az meg jogos hogy ez se védi meg minden ellen, de már rengetegszer ejtettem le úgy hogy hidd el nagyon is számított hogy rajta volt.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
bihariszabi #121919 üzenetére
Sokan elmondják hogy ők sose ejtették még le a telefonjukat, meg nem is fogják mert jósok, de elég 1x leejteni, és egy 6S-nél pl nem éppen olcsó egy csere. Jöttek már ide sírni hogy hülyék voltak nem raktak rá...Na de mindenki eltudja dönteni hogy neki kell e vagy nem, engem nem zavar hogy rajta van.
Az meg hogy van e benne nyomásérzékelő vagy nincs, ez is olyan hogy vagy valaki elhiszi vagy nem. Szerintem van benne.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ForRedGlory #121907 üzenetére
i6 vs i6+-ban is ugyan olyan volt, itt se lesz rosszabb. Itt már amúgy is olyan erős a hardver hogyha 4K-s lenne a kijelző akkor se kottyanna meg neki neki.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
SG3rg0 #121704 üzenetére
Elvileg mint írtam a számsor ha benne van eredeti, viszont ha belegondolsz nem nagy ügy belenyomni egy számsort ha már amúgy is tök ugyan olyanra lemásolják az egészet.
Szóval ha 100%-ig megakarsz bizonyosodni hogy eredeti akkor vagy hivatalos forrásból veszel, vagy szétszeded.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
kisjimy #121660 üzenetére
Nekem 6S volt, most cseréltem i6-ra, de van még itthon egy 5S-sem is, szóval tudok ebben neked tanácsot adni.
Már többször említettem a 6S jelenleg az egyik legjobb telefon, i6-hoz képest masszívabb, minimálisan gyorsabb, az ujjlenyomat olvasója sokkal jobban reagál, a 3D Touch jó dolog...kb ennyi. Kamerában nem tapasztaltam nagy erőlelépést, illetve másban sem. Na most mint előttem is írták a 4K videó miatt én már csak 64GB-os változatban vennék, és ha i6-ot használtan nézzük akkor +~130 ezer ráfizetést egy új 6S-ra nem ér meg. Persze van akinek 200 ezret is, de ha reálisan gondolkodunk nem hozott annyi pluszt hogy ilyen felárat megérjen.
5S méretben az egyik legkényelmesebb, de nálam még i6/6S pont határeset, és használat közben a nagyobb kijelző sokkal jobb. + Kamerában, aksiban, és gyorsaságban is észrevetet a különbséget i6-tal szemben. Egy használt 5S 90-100 körül mozog, egy használt i6 145 körül, szóval itt azt az ~50 ezres felárat már megéri kifizetni (szerintem).
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
agabe #121549 üzenetére
Én ma adtam le iCenterbe egy i6-ot, magyarországi vásár. Mondta a pali ha beviszem a számlát az 1 évet megkapom rá, ha nincs akkor 3 hó. Utána bevittem a számlát hogy azért tisztázzuk, és mondta mivel cégre lett véve így nem tudják elfogadni (valami jogszabályra hivatkozott), így csere estén csak 3 hónap. Jó mondom akkor be se adom. Átmentem az iStyle-ba, ott már mondták ha cserés lesz a készülék akkor +1 év.
Almáriumba meg vagy 3 5S-t adtam már le mindegyikre +3 hónap járt vagy maradt a régi. Szóval nem tudom mi alapján megy hogy valakinek megadják az 1 évet, valakinek meg nem.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
SG3rg0 #121354 üzenetére
Ezek se eredetiek...
Nem lehet linkelni hirdetést de itt aprón válaszd ki Apróhirdetések»Mobil »Apple készülékek »Tartozékok, alkatrészek, és írd be eredeti adapter. 1500 Ft-ért kidob egy használtat. Inkább azt venném mint ezeket a szarokat.
Azt meg úgy tudod lecsekkolni hogy eredeti e, hogy az USB csati belsejébe belenézel, és ott kell lenni egy számsornak, ha az benne van eredeti, ha nincs tuti gagyi.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
JamesHolden #121344 üzenetére
Ha nem akarod hogy sz@rakodjon akkor csak gyárit vegyél, akár használtan is nézhetsz i5/5S/i6 adatkábelei jó hozzá.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nederlanden #121274 üzenetére
Mobilnézetben Safariból megnyitni nem lehet, de lapozni igen, illetve menteni is tudod, és ez mind normál nézetre is igaz.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Zolom89 #120718 üzenetére
Regelj be, 2 perc az egész és te is tudsz rendelni.
TechN7ne: Eladó függő, de általában nem szoktak gondok lenni, több éve rendelek már. Olyan volt hogy nem kaptam már meg, vagy esetleg hibás volt valami, ilyenkor kell írni az eladónak és visszaküldi a pénzed, vagy küld másik terméket.
Ez 1.5 hét alatt megjött, de amúgy más terméknél változó, leggyorsabb 2 nap volt, legrosszabb 2.5 hónap.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Gsx-rr #120693 üzenetére
Ja pl egy szilikon vs szilikon vagy egy hajszál vékony műanyag tokon nem érzed a minőségbeli különbséget 50x áron...Volt Ozaki 0.3-as tokom, az is ugyan úgy szétment mint a 500Ft-os. Persze van ami tényleg minőségi és jobb, de azért 3 tokért 45-60 ezret sajnálok kiadni. Most pl vettem egy ilyet, ez is teljesen rendben van, fogása is király.
Mondjuk nem is értem miért megyek bele ebbe a vitába megint mikor már 1000x ki lett vesézve. A lényeg mindenki vegyen olyat ami számára megfelelő, legyen az 500Ft vagy 30 ezer.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
lockdown90 #120690 üzenetére
Nekem ha van egy drága telefonom nem azt jelenti hogy már 10-30 ezres tokokat kell venni hozzá mert biztos az a jó. Pl ott a Nillkin szilikon tokja, teljesen minőségi, nem csúfítja el a telefont és 1400Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest