Hirdetés
- „Biztosan” visszatér az Exynos a Galaxy S26-tal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nederlanden #210832 üzenetére
"Iraskor nem lehet belejavitani mint regen, hogy ha ott tartottad az ujad kinagyitotta a beszurt reszt."
Az új iOS-ban ezt már a szóköz haptic touch-ával lehet előhozni.
A többi közül egyedül azt tapasztaltam, hogy íráskor elment a billentyűhang egyszer.
-
válasz
TheBikerider #210754 üzenetére
Nézesd meg gariban esetleg.
-
válasz
TheBikerider #210746 üzenetére
A leírtak alapján a me zavarjanak mód jutott róla először eszembe, akkor pont így viselkedik. Nem lehet hogy ütemezve volt pl? Csak találgatok, mi okozhatta.
-
válasz
TheBikerider #210728 üzenetére
Nem tudom, a leírtak alapján nem tűnik hálózati hibának. Ha nem régi iPhone user lennél azt mondanám hogy ne zavarjanak mód, a tünetek alapján (a túloldalt foglalt jelzés, nálad nem fogadott hívás), de gondolom nem az.
-
válasz
TheBikerider #210723 üzenetére
Ilyenem nem volt az utolsó frissítés óta, de általában hétköznap vannak hívásaim azt meg még csak pénteken tettem fel. Nagyon nem örülnék neki, de jó hogy írtad majd figyelni fogom.
-
Ne izélgessétek már egymást srácok.
-
Másnál csinált ilyet a telefon? Írtam, először csak azt vettem észre hogy nincs billentyűhang, majd miután elküldtem az üzenetet és letettem a telefont az asztalra, pár mp múlva alma logó és csinált magától egy restartot.
a vadi új 13.2.2 -
válasz
MauroN #210600 üzenetére
Szerintem nem merítette irreálisan. Nyilván jobban merült folyamatos adatforgalommal, és azt tetheringelve wifin, mintha csak készenléti módban lett volna, de ez természetes.
Én nem tapasztaltam szétkapcsolódást, igaz hogy pár óránál tovább nem nagyon használtam egyhuzamban a funkciót, azt hiszem a leghosszabb használat ilyen 4 óra körül lehetett. Ez alatt az idő alatt persze nem volt végig adatforgalom, de a laptop folyamatosan kapcsolatban volt vele, nem tapasztalom a kapcsolat megszakadását ilyenkor. Ilyen hosszabb használatom kb 2-3 havonta van, elég régóta. -
válasz
markknight #210544 üzenetére
Mármint 13.3 alatt.
-
válasz
freelanced #210415 üzenetére
Régóta használok airpods-t, egyik problémával sem találkoztam amit leírtál, nem is hallottam ilyenekről, sőt pl a “szétdobja a telefont” dolgot nem is értem.
-
válasz
Balázs0916 #210329 üzenetére
iCloud például.
Amikor beüzemeled az új telefont, felkínálja hogy a nálad lévő másikról átviszi az adatokat, az egyik telefonnal le kell kamerázni az ábrát ami a másik kijelzőjén megjelenik, onnantól automatikus a folyamat, átvisz kb mindent. -
válasz
parandroid #210287 üzenetére
"Valahol azt olvastam, hogy az apple tv szolgáltatásakkumulátor szeretne lenni"
Szerintem az apple tv-re kiadott szoftverfrissítésre gondoltak itt, mert ott volt egy olyan változás, hogy ha a home gombot megnyomod, akkor a TV app indul el. És állítólag abba lesz integrálva mindenféle más VOD szolgáltatás. De ezt annyira még nem vettem észre.
-
válasz
FIREBLADE78 #210180 üzenetére
A repedések vonalait nézd, egy szomorú embert látsz. [kép]
-
válasz
FIREBLADE78 #210146 üzenetére
Ki nem cserélném! Jobb oldalt az összetört üveg egy arcot formáz.
-
válasz
-secret- #210108 üzenetére
Lehet, hogy érdemes lett volna hagyni, mert az apple oldala a térképen például a szolgáltatók üzleteit sem hozza, legalábbis azokon a településeken ahol én néztem, erre lesz majd egy csomó kérdés a topikban, hogy akkor az nem. Valószínű úgy lett volna a jó, ha mind a két link benne van, nem?
-
válasz
tothjozsi96 #210012 üzenetére
iPhone függetlenítés esetén nem érkezik értesítés.
-
válasz
Simulacrum #209640 üzenetére
Ahogy tuzpenge írja, az nem magát az sms-t törli amit te csinálsz, az az értesítést a kezdőképernyőn. Eddig is így működött igen.
-
-
válasz
HUTCHDB #209371 üzenetére
Akkor, hogy legyen tiszta a dolog, ezt amit írtál 6%-ot, nem a polgári perrendtartásról szóló tv. hanem az illetéktörvény mondja meg. Ezen felül lesz nem kevés ügyvédi költséged, kivéve ha a csodás űrlapon magad adod be a keresetet, ami nem olyan jó.
Csak hogy legyen tiszta a dolog, a 3-4 hónap jogerős döntés azért is kizárt, mert az általad is idézett jogszabály szerint az alperesnek a keresetlevél részére való kiküldésétől számított 45 napjuk van arra írásban válaszolni, amit még további 1-1 irat követ (válaszirat, viszontválasz). Ezekkel együtt nagyon valószínű, hogy első tárgyalásra sem kerül sor feltétlenül az általad leírt időn belül, nem hogy jogerős döntés nem lesz.
Ha ezt követően van fellebbezés, az fél-egy év plusz is lehet.
Ezt követi egy kétségesen sikeres végrehajtási eljárás.
A 3-4 hónap nem reális sajnos.
De szerintem ez nem a jogász topik, hagyjuk is. -
válasz
general #209335 üzenetére
Az ios-ban ezt úgy találták ki, hogy a Fotók appban tárold a fotóidat, és a fotókhoz hozzáférni akaró appok is ott keresik őket.
Értem egyébként, hogy mit akarsz megcsinálni, és nem is rossz ötlet, hogy így tulajdonképpen backupként használod a Fájlokba felmásolt fotókat, mert így nem kell szinkronban tartani őket a telefonon, és ott nem foglal tárhelyet, tehát a telefonról törölhető.
Azt gondold meg esetleg, hogy ha az icloud fotókönyvtárat úgy használod, hogy nem az eredetik megőrzését kéred a telefonon, hanem oda csak egy optimalizált (gyakorlatilag thumbnail) képet tesz a telefon, akkor a Fotók-ból eléred az összes képed, minimális tárhelyfelhasználás mellett. Így amikor egy appnak (vagy akár köztük magának a Fotóknak) szüksége lenne az adott képre, akkor töltené le. Ez akkor is így van, ha a Fájlokban használod, tehát a két lehetőség nagyon hasonló, az optimalizált verzió telefonon tartása csak egy kicsivel több tárhelyfogyasztással járna a telefonon.
-
válasz
norbertoth #209271 üzenetére
Nálam is volt probléma az Apple music-kal. Ha elkezdtem számokat tenni egy saját listába, akkor egy pár perc után automatikusan fagyott folyamatosan a Zene app. Inkább megcsináltam számítógépen. Szerintem ez is az iOS 13 számlájára írandó.
-
válasz
icecave #209266 üzenetére
Van iCloud drive ahogy írod, lehet megosztani is a képeket az iCloud fotókönyvtárban. Nem úgy működik mint a dropbox, nem a fileok szintjén működik a megosztás hanem a fotókban külön. A pc-re a képek közé töltődik le, viszont ha nem osx-es géped van, akkor a képek oda-vissza szinkronja nem úgy működik ahogy macen, szinte gyakorlatilag csak az oda-vissza másolás működik windowsos pc-n.
-
válasz
tboldi #209005 üzenetére
Uhh, ezekkel a képekkel valami baj van. Szerintem nem csak élességi hiba, hanem az ISO 3200 és a brutális zajszűrés, ezen felül a jpg tömörítés. Ha egy 12 mpix-es kép 600 valahány kbyte, ott a tömörítés is gondokat okozhat. Nem lehet, hogy a google fotók nem kezeli jól a HEIC képeket? Mert látom, hogy ez eredetileg HEIC-ben készült, és úgy konvertálódott jpg-re. Mivel veszteségesből veszteségbe történt a konvertálás, az sem segített a képminőségen.
Viszont ezeknél a képeknél élességi hiba is van, a kamera valószínűleg a középső sötét részre szeretett volna fókuszálni? A ház tetejénél lévő kontrasztos részen minden bizonnyal lehetett volna hibátlan fókuszt találni. Ez igaz szerintem a rossz fényviszonyok között készült képek nagy részére, vagyis általában van valamilyen olyan rész, ahova lehet élességet állítani, kivéve teljes sötétben, de abban meg FÉNYképezni nem nagyon lehet. -
válasz
ILLDisPozed #208934 üzenetére
A messenger nem tudom miért olyan magas fogyasztású mint háttértevékenység. Azt már megpróbáltad, hogy behozod a futó progik listáját, és bezárod a messengert? Mert szerintem akkor lehet, hogy annál volt valami probléma. A régi telefonomon egyébként azt tapasztaltam, hogy a fb és a messenger app törlése nagyon jó hatással volt az akkura.
-
válasz
ILLDisPozed #208931 üzenetére
A Beállítások - Akkumulátornál mit látsz a fogyasztásból?
-
-
válasz
sethi #208893 üzenetére
A régi tapasztalatom ugyanaz mint neked (dual 4G kerülendő).
Nemrégiben állítottam át ismét erre, tehát hogy mind a kettő 4G-n legyen (azzal a kiegészítéssel, hogy az elsődleges kártya Telekom, Volte be, a másodlagos vodafone, Volte ki), és eddig még nincs gondom, de ez szűk egy nap tapasztalata, tehát ez egyelőre semmi (bár sokat telefonálok). Szerintem jövő hét elején jobban látom. -
válasz
Gsx-rr #208876 üzenetére
Korábban volt olyan gond, hogy ha mind a két kártya 4G-n van, akkor vannak hálózat eldobásával, hívás nem fogadásával kapcsolatos gondok, pl. nem vagy elérhető. Többen írták, hogy újabb szoftverrel ez megszűnt. Én még csak próbálgatom hogy mind a két kártya 4G-n van, erről még személyes véleményt nem merek mondani.
-
válasz
Kicsirics77 #208748 üzenetére
Nem fog mást kiírni később se, valóban annyi csak hogy nem vált le 4G-ről beszéd közben, ha olyan helyen vagy ahol el is érhető a szolgáltatás.
-
válasz
burgatshow #208702 üzenetére
Akkor azért nincs net nagy valószínűséggel neki.
-
A következő problémával találkoztam. Apple music használata mellett elkezdtem csinálni egy saját lejátszási listát, és ahogy adogatom hozzá a számokat, szinte 4-5 számonként fagy a zene app (közben megy a lejátszás). Restart stb után is.
-
válasz
burgatshow #208337 üzenetére
Márpedig készüléktől is függhet, mert régen is volt olyan telefon, amin látszott ha átirányított hívás jött (kitett egy nyilat a bejövő hívást jelző név vagy szám elé), és volt olyan, amin nem. Elképzelhetőnek tartom, hogy jelenleg is megvan ez a jelzés a hálózaton, de épp nincs kéznél egy régi nokia, amivel tudnék fogadni egy ilyen hívást, de van a családban ilyen, majd valamelyik hétvégén kipróbálom.
-
Én nem hivatalos szervizben ezután sem cseréltetnék akksit, tekintettel arra, hogy ebből könnyen lehet az, hogy "nem hivatalos akksival a csere 6000, hivatalossal 10.000, melyiket választod, a hivatalost, jóvan Géza tedd csak bele neki a nem hivatalost, 10.000 lesz, köszönjük szépen". Legalábbis nálunk a zuggsm-ek egy részénél erősen valószínűen.
-
válasz
Norbi27 #208151 üzenetére
Nekem telekomnál hostolt email fiókkal volt olyan gondom, hogy egyik gépen beállítani csak úgy lehetett, ha telekomos nethez csatlakozok (mobilnet is jó volt), másik gépen pedig a levélküldés nem működik a mai napig csak akkor, ha telekomos netre csatlakozok, ha digi vagy invitel a szolgáltató akkor hibaüzenettel nem küldi el a levelet.
Hátha ez segít. -
válasz
djstavross #208077 üzenetére
iOS 12 utolsó alverzióin már nem zézett, sajnos ismét visszajött ez a "feature".
Kíváncsi vagyok, hogy a magyarítást végző csapatban ez nem merül-e fel, hogy így ezt a munkát kiadni a kezük közül milyen dolog. -
válasz
mazsola_23 #208073 üzenetére
Csak meghatározott darabszámot tárol a telefon, néhányat korábbról esetleg láthatsz, ha törölsz néhányat a listáról, de alapvetően nem lesz sok előzményed.
-
válasz
sly54 #208068 üzenetére
Igen van értelme 1 SIM esetén is. Ha eltűnik a telefon, nem tudják kivenni, ha bekapcsolják akkor automatikusan felmegy a hálóra. Így látható hol van, törölhető stb lost mode-ba tehető. Alapból a PIN ki van kapcsolva az esimen így bekapcsolva azonnal hálón van a telefon, telefonálni jelkód (faceid) nélkül nem tudnak vele.
Szóval érdemes. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Samsung LCD és LED TV-k
- „Biztosan” visszatér az Exynos a Galaxy S26-tal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bezámítás! Fujitsu Lifebook A3510 notebook - i3 1005G1 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD WIN11
- Tapasztald meg a Ryzen 7 5700g erejét!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest