Hirdetés
- „Biztosan” visszatér az Exynos a Galaxy S26-tal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Akuiwerting #240392 üzenetére
Én úgy csináltam hogy esim aktiválás után vettem ki a fizikait. Arra ügyelj hogy csak havidíjas esetén van esim.
Látom közben sikerült. Ha a fizikain be volt kapcsolva a PIN, az esimen alapból akkor is ii van. Egyébként (szerintem) nincs is értelme esimen PIN-nek, az pont kikapcsolva jó (mivel a készülékből nem lehet kivenni és az úgyis jelkóddal védett).
-
válasz
Dany007 #240334 üzenetére
Sejtettem, hogy Gmail. Igen, azzal a gyári app sajnos nem valami jó. Még szerencse hogy van Gmail app, az támogatja a push-t is. Rossz ez a mail appban, főleg annak ismeretében hogy régen működött. Több bugjuk mellett ez viszont nem az Apple sara, hanem a Google tiltotta le a push-t a gyári mail app használata esetén sajnos.
-
válasz
oliwire #240308 üzenetére
Nekem többször eljátszotta a telefon, hogy ha beállítottam, hogy "call my xyz" akkor elfelejtette, és következő alkalommal újra megkérdezte, hogy ki az. A szülők esetén ez nem fordult elő, őket megjegyezte. Úgyhogy újabban mikor ezt a funkciót használom akkor inkább bemondom a nevet, bár előfordul hogy félreérti.
-
válasz
monroe8609 #240296 üzenetére
Először add hozzá az új kártyát és utána távolítsd el a régit.
-
válasz
Mbenyo97 #240257 üzenetére
Nálam sem működik sajnos (szintén telekom), amióta a volte-t használom nem megy. Mindent végigpróbáltam, ügyfélszolgálatot hívtam, a telekom egyszer azt mondta hogy volte-val nem megy (szerintem sokaknál megy de mindegy), azt szűrtem le belőle hogy volte esetén lehetnek vele nyűgök és feladtam.
-
válasz
MasterMark #240245 üzenetére
"a legfrissebbekből az eredetit átmenetileg is tárolja egy ideig"
Plusz én azt vettem észre, hogy a Kedvencként megjelölt képek a telefonon teljes méretben vannak tárolva amíg van hely.
-
válasz
atala #240246 üzenetére
Úgy működik ahogy írod. Kb a telefon kijelzőjére optimalizált változatnak mondanám, amibe ha belenagyítasz, akkor látszik, hogy alacsonyabb felbontású változat, de ha csak a telefon képernyőjén egész képernyős módban nézed, akkor nem látszik.
Az eredeti kérdésedre még egy válasz, ha feltelepíted a PC-re az icloud for windows programot, akkor beállíthatod, hogy automatikusan letöltse az eredeti képeket az icloud-ról, így nem kell belépned, hanem az általad megadott könyvtárba automatikusan leszinkronizálja a képeket.
-
-
válasz
Indiant #240174 üzenetére
Tisztelem és becsülöm a linkelt portál cikkeinek szerzőjét de szerintem nagyon rossz szemlélettel fogta meg az iCloud fotók kérdését. Ő úgy veszi, a cikk végén, hogy ctrl-lal kijelölve több képet töltsünk le a gépre és a nem kívánt képeket utána töröljük az iCloudból. Az iCloud fotókönyvtár nem erre való és nem is így kell (érdemes) letölteni belőle a fotókat hanem erre van külön alkalmazás Windowsra is. Nem emlékszem hogy valaha kaptam volna a cikkben mutatott hibaüzeneteket. Az eredetik megőrzése akkor lehetőség, ha van tárhelye az embernek a telefonon, nekem jelenleg kb 350 giga fotóm van fent és 128-as a telefon. Nálam jól működik az optimalizált fotó. Ha a drive-ba teszed akkor a telefonon a fotók alkalmazás nem látja, nem tudod böngészni, vagy mindkét helyen fent kell lennie (fotók, drive).
-
válasz
Oldman2 #240158 üzenetére
Apple ID-be kell bejelentkezni a telefonon, és amikor váltasz közöttük, vagy valami miatt (újra) be kell jelentkezni, akkor az icloud fiók (apple ID) jelszava mellett más jelszavakat is be szokott kérni az elmúlt időben, pl. másik eszköz feloldó kódját. Nálam újabban apple ID-be történő bejelentkezéskor minimum 2, de inkább 3 azonosítást meg kell adni (jelszó, készülék feloldókód és másik készülék feloldókódja).
-
válasz
Indiant #240147 üzenetére
Szerintem érdemesebb a Fotókba tenni, mert ugyanannyi helyet foglal az icloud-ban, viszont így legalább el lehet érni őket a telefonon is. Ha a tárhely optimalizálását bekapcsolod, akkor ahogy írták, a telefonon láthatóak a képek, és megnyitáskor tölti le őket az icloiudból nagyobb méretben. Másrészt a Fotókba automatikusan történik a képek mentése, a drive-ba pedig kézzel kellene.
-
válasz
allein #240128 üzenetére
Lehetséges, hogy letölti még a maradékot, de a legbiztosabb, ha megnézitek az icloud.com-on a fotók között.
Ha ott fent vannak, akkor meglesznek a telefonon is.
Ha az általad írt adatok lejöttek, akkor végső soron amit vesztettetek appok adatai, beállításai stb., de a vásárlások is megmaradtak, jelszavak feltehetően szintén, tehát a készülékbackup veszett el, ami azzal jár hogy az appokat egyesével kell majd letölteni az új telefonra, beállítani őket és belépni az appokban, szerintem ez a jobbik variáció, hogy az adatok megvannak, de az appokkal kézzel kell foglalkozni.
-
válasz
allein #240102 üzenetére
Böngészőből olyan adatokat érsz el, amik nem az iCloud biztonsági mentésben, hanem az iCloud fiókban vannak tárolva (kontaktok, naptár, iCloud fotókönyvtár például, ha ezek használata be van kapcsolva). Az iCloud biztonsági mentés böngészőből nem látható. Ha a telefon nem kínálja fel visszaállításnál az iCloud mentés visszaállítását, akkor sajnos valószínű hogy nincs iCloud mentés.
iTunes-ből pc-ről pedig iTunes-ben pc-n készült biztonsági mentést, ha van, vissza tudsz tölteni. -
válasz
Indiant #240084 üzenetére
Örülök, ha tudtam segíteni, akkor igen ez volt a megoldás, hogy másik apple id.
Szerintem mentsétek le a gépre is valamilyen formátumban, egyrészt azért hogy később keresztplatform lehessen, másrészt azért, hogy ha ki lesz választva az új apple id a használatra, akkor lehessen azzal használni (importálva). -
válasz
oliwire #240019 üzenetére
Egyébként én sem használok mást, mint a gyári, azért az idők folyamán megtanulta amiket írtam, a csúsztatós írás nekem se vált be, illetve a többi billentyűzet sem jött be. Angol beállítással valóban egészen más a gyári, ahogy az ember keze alá dolgozik. Hátha egyszer majd magyarul is lesz ilyen, állítólag magyar siri is jön.
-
válasz
oliwire #240012 üzenetére
Én is a gyárit használom, és nagyon bosszant, amit írsz te is, hogy gyakran okoz neki problémát az, hogy az igekötőt és az igét egybe írjuk, és valóban a toldalékolással is gyakran van problémája. Pedig ezek nagyon általános iskolás szintű kérdések. Nem tudom, hogy a fejlesztők ebbe mennyi időt tudnak beletenni.
-
válasz
Indiant #239865 üzenetére
Azt meg tudnád nézni, hogy hogy kell érteni azt, hogy az iCloudban vannak a kontaktok? Tehát, az icloud backup tartalmazza, vagy az icloudba vannak szinkronizálva a névjegyek.
Én ez utóbbira gondoltam, hogy februártól az icloudba szinkronizál, ezért jelennek meg az azóta beírt névjegyek, viszont korábban nem voltak a fiókba szinkronizálva a névjegyek, hanem a telefonon voltak csak tárolva, ami összességében, az icloud backup részeként felkerült a telefonról készült mentésbe.Késő is van, fáradt is vagyok, nem biztos, hogy rendesen le tudom írni a kettő közötti különbséget, de kb. a következőképp kell elképzelni. iCloud fiókba való szinkron esetén a készülékről készült iCloud backup nem tartalmazza a fiókokban tárolt adatokat. A telefonról készült iCloud backup nem pontosan meghatározva kb. olyan, mintha lenne egy image file-od a telefon mentéséről, és azt mindennel együtt tárolja el az iCloud biztonsági mentésként. Valószínű így voltak a fényképek is. A másik módon a kontaktokat az iClouddal úgy szinkronizálja, hogy a weben az icloud.com-on belépve szerkeszthetők, illetve a fotók esetén iCloud fotókönyvtár használata esetén sem a telefonról készült image-ben vannak a fotók elmentve, hanem fotónként, a weben látható módon, mintha pl. egy google fotókba lenne szinkronizálva. A kontaktok iCloud szinkronja (nem telefon-backup) esetén is úgy értem, mint mikor androidon a gmail fiókba vannak szinkronizálva a kontaktok.
Tehát ilyen értelemben kérdezem, hogy megnéznéd-e, hogy az icloud fiókba vagy az icloud backupba vannak szinkronizálva a korábbi névjegyek. A tippem szerint az utóbbi.
-
válasz
Indiant #239833 üzenetére
Sajnos a 16 gigás ma már nagyon kicsi, az sajnos alig valamivel is majdnem tele van. iCloud fotókönyvtár bekapcsolása és optimalizált tárhely bekapcsolása talán felszabadít 20-300 megát.
A beállításokban meg tudod nézni mi mennyi tárhelyet foglal. Beállítások / Általános / iPhone tárhely.Ja, kontaktok. Az előzőek is iCloudba lettek mentve?
-
válasz
Indiant #239795 üzenetére
Szerintem is hívd őket, és ha nem tudod használni a plusz tárhelyet egy éve, akkor gondolom adnak visszatérítést is. Tehát fizeted, és maradt nálad az alap 5 giga?
Két dolog jutott eszembe, mint potenciális hibalehetőség: ugye nem arra gondolsz hogy az ingyenes 5-ön felül 50 giga? Mert nem hozzáadódik, hanem 50 lesz. Illetve, hogy azzal az apple id-vel vagy bejelentkezve, ahonnan vonja?
-
válasz
st3v3np3t3r #239777 üzenetére
Igaza van az eredeti posztolónak, a Runtastic esetén a kifizetett pro app ugyanúgy letölthető, elindítható, csak indítás után egyetlen funkciója van ha ezt annak lehet nevezni: kiírja hogy ez az app inaktiválva lett (magyarul nem tudod a tényleges funkcióit használni illetve nem férsz hozzá a korábban benne tárolt edzéselőzményekhez), és fáradj át a store-ba a másik appért. Annyi, hogy nekem hozza az új adidas app a runtasticban korábban elmentett aktivitásokat, de a korábban kifizetett pro app előnyeinek annyi, ha az adidas appban is kell minden funkció akkor nem egyszerűen vásárlás és pro, hanem az új divat szerint előfizetési díj. Ez nem oké így.
-
válasz
Bilux #239751 üzenetére
Annak idején megvettem még androidra, nekem nem jó tapasztalataim voltak vele. Külföldön felvitt olyan hegyvidéki utakra, amiket legszívesebben csak lentről nézegettem volna 😀 Persze azóta valószínű sokat fejlődött. Akkoriban én az útvonaltervezéssel nem voltam kibékülve. (Évet nem tudok fejből mondani, ez akkoriban volt amikor Samsung galaxy Note 2 új volt.)
-
válasz
antocskin #239742 üzenetére
Se viberem, se telegramom nincs, whatsappot használok mint külső üzenetküldő appot, és ott feladja a whatsappos kontaktokat is a megosztás menüben. Nekem úgy tűnt, hogy automatikusan rangsorolja, hogy kiket ad fel. Lehet, hogy például az alapján, hogy magában az appban kinek osztasz meg gyakran.
-
válasz
Gáben81 #239704 üzenetére
Megnéztem én is, elég bosszantó. Annak idején én is megvettem a runtastic pro-t, igaz egy ideje már mást használok helyette. Most megnéztem. Hopp, "This app has been deactivated", szép. Link hogy töltsem le az adidas appot. Letöltöttem, az előzményeknél egy "An unexpected error occured", a community alatt pedig "Oops, something went wrong".
Kicsit meglepődök, hogy ezek után még azt várják, hogy az emberek fizessenek nekik, én biztos nem fogok ezek után. Inkorrektnek tartom, hogy megvett az ember egy fizetős programot, amit utólag leállítanak. -
válasz
Gaben01 #239617 üzenetére
Az icloud felületen vagy a telefonon tudsz a képekből albumokat csinálni.
Letölteni automatikusan le tudja a géped, ha felteszed az icloud for windows programot. Ha ezt nem akarod, mert csak néhány kép kell, akkor az icloud.com-on böngészőben belépve, a letöltés felhő alakú ikonjára hosszan rányomva tudod eredeti minőségben letölteni. -
válasz
kleinguru #239591 üzenetére
Nem lett sajnos, teljesen feladtam hogy mi nem működik mivel. Esim és másik SIM, volte, vowifi, túl sok a változó, szinte biztos vagyok benne hogy majd a szolgáltató megoldja. Annyi változott nálam a volte indulása óta, hogy eleinte nagyon gyakori volt a jelenség (heti több alkalom, igaz nagyon sokat telefonálok), mára ez havi vagy kéthavi egy alkalom lett.
-
válasz
oliwire #239573 üzenetére
Nekem ott kezdődtek a gondok, amikor a telekom bevezette a volte-t. Ott például megszűnt a foglaltság esetén bejövő sms tájékoztató. Hosszas ügyfélszolgálatozás után a telekom azt mondta hogy 4G hang szolgáltatás esetén ez nincs. Nem kezdtem el kideríteni hogy így van-e, belefáradtam, inkább bekapcsoltam a hívásvárakoztatást így értesülök a nem fogadott hívásról.
A volte bevezetése után jött nekem egy pár probléma a hálózattal, de ez a legbosszantóbb hogy otthon ülök, lefedettség rendben, egyszer csak jelez a telefon hogy volt nem fogadott hívásom (ugyanis kikapcsolt telefon vagy repülő mód esetén megjön a hívásértesítő sms, csak foglaltság esetén nem). -
válasz
szabonagyur #239527 üzenetére
Egy pár napig egy iPhone-ról ment a netmegosztás otthon 2.4 GHz-en, aminek jobb ugye a terjedése mint az 5 GHz-nek. Egy átlag routerhez képest sokkal gyengébb volt az elérhető hatótáv, sokkal közelebb kellett hogy legyenek az eszközök a tényleges használhatósághoz. Vagyis, szerintem az esetek nagy részében ezt úgy használják (és úgy használható rendesen), ha kb a gép mellett van, vagy ahhoz nagyon közel, ilyen esetben pedig elég erős lesz a jel, hogy ne okozzonak problémát más, távolabbi routerek jelei.
-
válasz
st3v3np3t3r #239415 üzenetére
Okostévézős, filmlejátszós offolást tényleg fejezzük már be légyszi. Biztos van rá topik.
-
válasz
nobodyy #239339 üzenetére
Azt kell meggondolni hogy ezt a szervizköltséget megéri-e még nektek a telefon vagy nem. Ha véletlenül balul sül el és tönkremegy az bosszúság, de az SE eladhatósága, használt ára már nem olyan magas, tehát ha tönkremegy úgyis új telefon, ha nem javítjátok szintén új telefon. Valamennyi ideig még használható maradhat javítás után, az a kérdés hogy erre az x időre a 18e Ft megéri-e nektek vagy inkább új.
-
válasz
#40993792 #239165 üzenetére
Én ugyanígy, tehát nem nagyon tárolok a telefonon semmit (ami rajta van, az csak cache, tehát dokumentumok icloud drive-ban, fotók icloud fotókönyvtárban, zene az stream), azzal a különbséggel hogy én sokat fotózok és videózok a telefonnal, de ezt olyan kiválóan kezeli az icloud fotókönyvtár, hogy a tárhelyben ez nem jelent problémát. Jelenleg 53 ezer fotó és videó van az icloud fotókönyvtárban (úgy, hogy amióta elérhető a live fotó, azóta kb az van, tehát a fotóhoz tartozik még egy 3mp-es klip), így 8 gigát foglal a telefonon, ami az icloudban 300 gigánál valamivel több. Ez így elég jól hangzik azért.
-
válasz
rithm #239096 üzenetére
"Megnéztem az Apple ID beállításnál a menüpontokat, és nincs családi megosztás. Lehet, akkor jelenik meg, ha az iCloud fiók él."
Beállítások, Apple ID, Családi megosztás, ott kellene lennie.
"?Más: ha be vagyok jelentkezve egy telón az ID-vel, ugyanezzel ugyanakkor tablet-en is be lehet jelentkezni?"
Igen.
-
válasz
herdsman12 #239075 üzenetére
Na erre nem emlékeztem pontosan, hogy van-e lehetőség itunes mentésre ha icloud mentés van bekapcsolva. Rémlett, hogy valami korlátozás van, de akkor ezek szerint csak az automatikus.
-
válasz
rithm #239069 üzenetére
"Végülis az a lényeg, hogy a fotók az itthoni gépen legyenek, ahonnan át tudom másolni bárhova. Az nekem nem megoldás, hogy a felhőben megvannak.
Ti hova mentitek a fotókat?"Hát én a felhőbe... Az a helyzet hogy úgy gondolom hogy jobban bízok a gyártó több millió dolláros infrastruktúrájában, mint a saját gépemben.
Egy időben amúgy úgy gondoltam teljesen mint te. DVD-RAM lemezekre mentettem a fotóimat (elég drága volt darabja), mert a dvd-k közül állítólag az a legidőtállóbb. Ez kb 10 éve volt. 10 év nem nagy idő. Most azt hiszem nincs itthon semmim, amivel egyáltalán olvasni tudnám a lemezeket, de remélem megvan minden rajtuk. De, talán a régi imac-em még olvassa őket. A lényeg, hogy 10 éve egy akkori áron jó 150-200e Ft-ot biztosan elköltöttem a lemezekre és a külső íróra.
Most minden megvan a felhőben, és szinkronizál automatikusan a telefon és a számítógép között. Kb egy éve lementettem mindent HDD-re is, hogy az addigi képek meglegyenek, most csak tippelem hogy hol lehet a HDD. Szóval az itthoni tárolás láthatóan nem az én műfajom. -
válasz
rithm #239059 üzenetére
"Ezek szerint iCloud mentést tudok készíteni az itthoni gépemre?"
Nem, dehogy, félreértetted. iCloud mentést az icloud-ba tudsz csinálni. Az icloud ugye egy felhőszolgáltatás, és icloud mentés esetén a telefonról készített mentés nem a gépeden tárolódik, hanem az icloudban.
"Nemrég akartam fotókat menteni Windows 10-re, és legnagyobb meglepetésemre nem látta a DCIM mappát, hanem valahogy a Windows fotó alkalmazáson keresztül akart menteni. Ez csak ideiglenes dolog lett volna?"
Szerintem látnia kellett volna, a lényeg hogy a telefont láttad. Itthoni windowsos gép hiányában nem tudok erre neked válaszolni, hátha valaki megmondja. Elvileg a Sajátgép (Számítógép? lehet hogy így hívják most az új windowsban) alatt látnod kellene az eszközt, aminek a DCIM könyvtárát könyvtárként látod, és tudod másolni.
"Több alkalmazásnál megjelenik, hogy családi megosztás lehetséges. Tehát egyet fizetsz és többen használhatják. Gondolom, ez is az iCloud használatával lehetséges."
Hát, bizonyos fajta képpen igen, a telefonon az apple id beállításaid alatt tudsz hozzáadni családtagokat (azaz az apple id-jüket) és akkor ők is tudják használni. A megosztás előtt már megvásárolt tartalmakat is tudják használni, illetve az előfizetések közül a gyáriakat biztosan (pl. zene, vagy icloud drive tárhely).
-
válasz
rithm #239057 üzenetére
Gyakorlatilag minden kérdésre igen a válasz, az utolsó kérdésnél nem egészen értem mire gondolsz.
Illetve a legelsőnél bizonytalan vagyok, és nem vagyok itunes-os gép közelében, de úgy emlékszem hogy ha az icloud biztonsági mentést csinálod, akkor azon az eszközön nem tudsz itunes-ban mentést csinálni.
Ha nem használsz icloud fotókönyvtárat, akkor a backupban benne lesznek a fotók, egyébként nem. Akár használsz akár nem, a DCIM mappát elérve mindkét esetben tudsz kábelen képeket másolni a számítógépedre.
A vásárlásos kérdésre, minden megvásárolt appot tudsz használni másik eszközön is (ha fut rajta), az alkalmazáson belüli vásárlások nem használhatók viszont másik eszközön.
-
-
-
válasz
CharlieDrop #238926 üzenetére
és balinlin:
átgondolva ezt, elfogadom, valóban lehet hogy így van.
-
válasz
telefonmágus #238921 üzenetére
A közleményben azt írták, hogy hamis eszközök, nem?
-
válasz
CharlieDrop #238918 üzenetére
Technikailag igen, de jogilag megoldható?
És melyik szolgáltatónál? Amelyiknek fizeti a feltöltős csomagját adott esetben? -
válasz
tothjozsi96 #238906 üzenetére
Nekem egy sima airpods-om van, de azzal is előjöttek a problémák, igaz az már elég régi (megjelenés után vettem talán egy évvel). Az enyém azt csinálja hogy beszélgetésnél a bal oldali kattan egy és elhallgat (volt olyan hogy elhallgatott a jobb oldali is ugyanekkor). Ha csak a jobb oldalit teszem a fülembe, akkor azzal lehet beszélgetni akármeddig amíg le nem merül.
Próbáltam eltávolítást és újra hozzáadást, de nem segített. Az érintkezők tiszták nálam, csak itthon volt használva a füles. Szóval én úgy érzem hogy ez nálam elhasználódott, mondjuk sokat is volt használva (a te esetedre ez nem tűnik igaznak).
Én is tapasztaltam furcsaságokat már a töltöttség terén. -
válasz
apple87 #238873 üzenetére
Én személy szerint valószínűtlennek tartom, hogy egy személyi hitelt folyósító cég el tudná érni egy szolgáltatónál, hogy valaki ne használhasson egy telefont bármely szolgáltató hálózatán (aminek a díját egyébként fizeti, pl. feltöltős), csak azért mert tartozása van felé egy személyi hitelben.
-
válasz
xZer0kidx #238849 üzenetére
Szia!
Elvileg ennek úgy kellene kinéznie, hogy van egy sorrend, miszerint honnan történik a fizetés. Ha van apple id egyenleg, akkor onnan, ha nincs, akkor a kártyáról csak utána. Itt egyértelműen hiba történhetett, ezért keresd az apple supportot, biztos vagyok benne, hogy meg tudják majd oldani. Ha meglett az eredménye, akkor megköszönöm, ha jelzed a topikban. -
válasz
ILLDisPozed #238832 üzenetére
Megnéztem, nekem nem csinálja. Esetleg egy Maps törlése és újra felrakása? Szerintem nem szabadna így működnie.
-
Srácok a politikai vonalat tényleg ne erőltessük a topikban, csak ellentéteket szül.
-
válasz
anderledani #238796 üzenetére
Én is szkeptikus voltam, az Origós cikkben linkelt forráscikk is ezt írta sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Samsung LCD és LED TV-k
- „Biztosan” visszatér az Exynos a Galaxy S26-tal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 500GB SSD RX 580 4GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest