- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- Nagyon odapakolhat a Snapdragon 8 Elite 2
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Šolaire
veterán
válasz
WhiteAngel89 #231369 üzenetére
Én úgy használom most hogy napközbe fehér a rendszer téma meg ugye az alkalmazások is azok, nekem jobb olvasni főleg kint, napnyugtakor meg átvált a telefon sötétre mindent. Nagyon kényelmes ez a funkció szeretem.
-
Šolaire
veterán
Sziasztok. Régen nagyon szerettem volna egy szürke 6s-t. Érdemes még ilyet venni?
-
Šolaire
veterán
válasz
tothjozsi96 #218750 üzenetére
Nekem a régi Se is jól bírta, ezek után bátran veszem meg az újat.
-
Šolaire
veterán
Akku teszt, nekem egyre szimpatikusabb az új SE. [link]
-
Šolaire
veterán
Egymás mellett is a piros jön be nekem a legjobban.
[link]
-
Šolaire
veterán
válasz
telefonmágus #218414 üzenetére
Most nézegetem a telefon tokokat. Mondjuk én sose vennék a logónál lyukasztott tokot. Igazad van akinek ez fontos annak jól meg kell néznie mit rendel.
-
Šolaire
veterán
-
Šolaire
veterán
Itt a tech2 teszt is az SE-ről. [link]
-
Šolaire
veterán
Fehérbe is szép, teszteket már nagyon várom.
Turbado jelez nekem ha megérkezik hozzájuk lehet nem bírom ki nyár végéig. [link] -
Šolaire
veterán
válasz
TheBikerider #218185 üzenetére
Szerintem se. Nyár végén beruházok egyre. Hiányzik a rendszer nagyon megszerettem, kétévente frissítik az nekem tökéletes lenne.
-
Šolaire
veterán
Érdekes pletyka. [link]
-
Šolaire
veterán
válasz
burgatshow #218025 üzenetére
Köszi a bíztatást. Marad a piros nagyon bejön.
-
Šolaire
veterán
válasz
tothjozsi96 #218021 üzenetére
Nagyon szép. Előlap meg fekete lesz az se-nél, kettő együtt nagyon ütős. Lehet bevállalok 36 éves fejjel egy pirosat.
-
Šolaire
veterán
válasz
tothjozsi96 #218017 üzenetére
Sok év fekete teló után fehér lesz szerintem de az a piros szín olyan vagány. Még valahol van egy nokia dt-900 töltőm. Az vajon jó lesz hozzá?
-
Šolaire
veterán
Sziasztok. Kérdésem lenne. Érdemes még 6s plust venni? Viszonylag jó áron van. SE telóm eladtam mikor nem jött utódja. Azóta vágyom vissza. Köszönöm a választ előre is.
[link] -
Šolaire
veterán
Rájár a rúd most az Apple-re : [link]
-
Šolaire
veterán
Olvasom a hsz-eket én egyre jobban hajlok egy 8+ felé.
-
Šolaire
veterán
Sziasztok lejárt az Apple music előfizetésem. Előtte megvettem több albumot is és nem tudom se a telefonra se iTunes-ra letölteni. Akkor most hosszabítsam meg az előfizetést hogy a megvett zenéket le tudjam tölteni? Amikor rámegyek a megvett albumra mindig feldobja hogy válasszak csomagot.
-
Šolaire
veterán
válasz
J0shu4M1ll3r #164824 üzenetére
Szia nekem is van hogy 4-5 nap múlva vonják le. Én nem foglalkoztam vele.
-
-
Šolaire
veterán
válasz
Peterzon94 #164695 üzenetére
Szép kompakt telefon,erős hardver,jó kamera nem fogsz csalódni.
-
Šolaire
veterán
válasz
elperroloco #164072 üzenetére
Miért akarnád törölni? Megér ennyi fáradozást?
-
Šolaire
veterán
Vettem több albumot iTunes-store-ból. Egyiket elkezdte tölteni aztán megállt a többi rendesen lejött. Mi lehet a gond? Csak ezzel az egy albummal van ilyen gondom.
-
Šolaire
veterán
Sziasztok lenne egy kérdésem.Otthoni Wi-fi jelszóval Mac cím szűréssel védett. Előző telefonom megjegyezte és automatikusan kapcsolódott. SE készülékem van nem látja a WiFi-t csak akkor ha manuálisan rákeresek. Akkor rákapcsolódik semmi gond nincs a továbbiakban csak jó lenne ha magától megtalálnák a telefon. Köszönöm előre is.
-
Šolaire
veterán
válasz
radi8tor #163281 üzenetére
Új felhasználóként engem az érdekelne hogy a mobilnetnek nincs gyors kapcsolója mint mondjuk a Wi-fi-nek ezért ha hazaérek mindig a beállításokban kell kikapcsolnom. Engem az érdekelne hogy ha megy a wi-fi meg a mobilnet akkor melyiket használja a teló? Mert ha a WiFi-t használja odahaza akkor nem kapcsolgatom a mobilnetet had menjen.
-
Šolaire
veterán
válasz
Totheground #163143 üzenetére
Ezer hála
-
Šolaire
veterán
Sziasztok a mail ikonról hogy lehet eltüntetni az olvasatlan leveleket jelző piros számot? Asztali gépen mindet olvasottak jelöltem. Több ezer levelet nincs időm egyenként megnyitogatni. Köszönöm a választ.
-
Šolaire
veterán
-
Šolaire
veterán
Üdv ma végre megkaptam az első iPhone-om előtte sajnos hibásat hoztak,eddig nagyon tetszik jelenleg frissül.
Beállítottam mindent egyszerű gyors nem csalódtam -
Šolaire
veterán
válasz
T.ati #162923 üzenetére
Bankba ha van lehetőség akkor a Maestro mellé csinálnak neked egy virtuális MasterCard-ot külön számlaszámmal de a Maestrohoz van rendelve. Így például online bankon keresztül mindig annyi pénzt raksz a Maestro számládról a Mastercard számládra amennyi szükséges. Biztonságos,gyors,egyszerű.
-
Šolaire
veterán
Köszi mindenkinek a választ,a 3 hónap tényleg ketyeg csak az automatikus hosszabítás lett így kikapcsolva. Amikor lejár akkor szünik meg.
[link] -
Šolaire
veterán
válasz
szabogabor10 #162701 üzenetére
Kaptam mailt ha lejár a 3 hónap akkor automatikusan hosszabbodik és levonják az árát hacsak meg nem szüntetem az előfizetést,hogyan kell megszüntetni?
-
Šolaire
veterán
válasz
szabogabor10 #162701 üzenetére
Köszönöm
-
Šolaire
veterán
iTunes-ba kaptam 3 hónap apple music-ot ingyen. Albumokat amiket hozzáadok a könyvtáramhoz a 3 hónap alatt azok megmaradnak vagy csak az amit megvettem? Elnézést ha hülye kérdés volt még jövőhéten kapom meg az első iPhone-om.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The First Berserker: Khazan
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Külpolitika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 24GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest