- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
XS-sen már így is elég pontos és gyors volt a Face ID, de frissítéssel még gyorsabb lett tényleg, érezhetően.
-
B-L-A-C-K
titán
Elég jól bírják a Pro-k -> link
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
markknight #206641 üzenetére
Persze ha beállítod oké, de pont az a lényege magától felismerje, és ezt nem tudta az X.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ILLDisPozed #206623 üzenetére
Ott volt, viszont nekem frissítés után ugyan úgy előhozható.
-
B-L-A-C-K
titán
Kint az új iOS első első első...
Ja nem...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TheBikerider #206368 üzenetére
Mondjuk ha előfizetésre venném, és részletre, én is biztos már Pro-t vennék.
-
B-L-A-C-K
titán
Már kezdek ideges lenne, legnagyobb telefon cserélgető vagyok, és abszolút nem hoz lázban az új széria idén kivételesen, erre látom megvan mindenki őrülve érte...
Számomra vastagabb, nehezebb, nincs 3D Touch...Kinézetre nekem bejön, tudom kamera jobb, meg gyorsabb az egész papíron, de már XS-t se lehetett kihasználni...
Jövőre biztos veszek majd ha kiment a divatból, de most tényleg nem csikar még...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
XFishboneHUN #206300 üzenetére
Persze 6S-hez képest más tészta.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
juhaszroli #206096 üzenetére
Tudni kell hogy kell levenni...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
juhaszroli #206090 üzenetére
A bőr tok, vastagabb, és jobban véd, a Pitaka vékony, és kevésbé véd, de mintha nem lenne rajta semmi. Én úgy használom hogy alá raktam fóliát, ami az oldalát is védi, így a karcolásoktól se kell félni azokon a helyeken ahol nem védi. Illetve ami még jó, hogy a mágneses autós tartójára szépen felmegy.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
juhaszroli #206073 üzenetére
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Peterzon94 #205898 üzenetére
Én nem rendeltem ugyan, de ha tenném sötét zöld + pitaka tok.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
rantottsajt #205882 üzenetére
Pitaka tok + mágneses tartója.
-
B-L-A-C-K
titán
iStyle beszámol cuccokat, az órámért 27 ezret adni (S2 SS makulátlan, dobozos), vicces. Telefonért XS (makulátlan dobozos) 230e (még erre azt mondom elfogadható).
-
B-L-A-C-K
titán
Poénból rákerestem hogy nepperkednek e már vele, hát persze...
-
B-L-A-C-K
titán
Kicsit utána nézve az új termékekre, az lett amit vártam, én aki betegesen cserélem az ájffónjaimat, nem bírok pár hónapot 1 készülékkel meglenni, most semmi kényszert nem érzek hogy váltsak. jelenlegi XS rekord ideje van nálam (~fél éve), de még maradni is fog. Persze biztos fogok venni új szériát, de az biztos nem idén lesz.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
hemaka #205367 üzenetére
Itt viszont olyan nincs hogy az ujjad nedves, vagy koszos és nem old fel... Kocsiba is sokkal kényelmesebb hogy rárakod a tartóra és ha kell csak felfelé suhintasz egyet, nem pedig nyomkodni kell...
Persze kinek mi, de aki hosszútávon használta már a Face ID-t, nem nagyon hallom hogy annyira visszavágyna emiatt.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
FuRiONight #205360 üzenetére
Szerintem már XS-be elég tökéletesnek mondható, talán annyi hátránya van hogy hogyha elfordítva tartom a telefont úgy nem old fel.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Penguin_ #205358 üzenetére
"szomorú, ami tettél"
Igen, borzasztó dolgot tettem. Csak az a baj azt se látod mit írsz. Mid van? 6S-ed, jövőre váltasz i8-ra, és tudod Touch a király...Ebből egyenesen az jön le te nagy X/XS felhasználó lehetsz...
A másik meg egy szakmai topikban mindenki azt ír amit akar, csak behányok az olyanoktól akiknek nincs valamiben tapasztalata, de Ők eltudják dönteni vakon mi a jobb...Nem te vagy az első ilyen itt nyugi.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
allein #205344 üzenetére
Annyit lehet tudni hogy lesz kerámia verzió és titán is, acél és alumínium mellett, mást nem.
Apple Watch Series 4 Stainless Steel-re gondolsz gondolom mert a Milanaise az csak a szíj. A Stainless Steel az acél kivitel, a váza acél, a kijelzője meg zafír, a sima meg alumínium, és az üvege nem zafír, az az sokkal jobban karcolódik. Szóval csak ennyi a különbség, de felvéve is sokkal minőségibb érzeted ad. Az hogy megéri e azt neked kell eldöntened, én csak annyit mondok hogy volt már szinte minden fajta Apple Watch órám, de mióta vettem egy acél kivitelt, onnantól kezdve csak acél óráim voltak. Ár/érték arányban viszont egy használt S2 acél éri meg szerintem a legjobban, jelenleg is azt használok 70-90e körül már tudsz venni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
mr.tamasbiro #205333 üzenetére
Ha az ár ilyen fontos miért nem veszel megbízható embertől garisat patika állapotban
Már ~190 ezerért van egy halom.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
mr.tamasbiro #205323 üzenetére
1 év múlva talán akcióban.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
buci30 #205280 üzenetére
Ha ennyire számít mennyit buksz valamin, akkor tudatosan kellene vásárolni, nem mindig úgy hogy megjelenik és rohanunk megvenni hivatalos helyen. Egy új megjelent készüléket fél év múlva kell venni, akár használtan, vagy GSM-be újonnan, és rá 1 év múlva ugyan úgy cserélni. Így példádból kiindulva nem 200 ezret fogsz bukni hanem ~30-50 ezret/év.
Én is pl márciusba vettem egy akkor 2 hónapos XS-t 245-be, most ahogy nézem ha még gyorsan is akarnám eladni akkor is 240-be elmenne. Mennyit buktam rajta fél év alatt? 5 ezret...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TheBikerider #204985 üzenetére
Már vissza is nyomták, pedig reggeltől néztem, majdnem egész nap annyi volt.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
FuRiONight #204983 üzenetére
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
buci30 #201044 üzenetére
Ha 6 éve vagy a vonalon de szinte sose tudsz semmit...
Amúgy ez nem egy külön plusz 50GB-os tárhely, hanem ide menti az iOS rendszered full mentését, képeket, beállításokat, üzeneteket, játékok adatait, stb... Viszont pl nem menti le kompletten az app-okat, csak a mentésidet.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TheBikerider #200980 üzenetére
S9
-
B-L-A-C-K
titán
⌚️💻📱
-
B-L-A-C-K
titán
Na nekem már engedte is regisztrálni, zsír.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Kiskokó #200309 üzenetére
A Face ID mindig tanul, azaz ha valahol nem old fel, beütöd a jelkódot, utána megtanulja azt a szituációt, szóval ha huzamosabb ideig használod egyre jobb lesz. Ha kikapcsolod a szem figyelését, akkor kevesebbet hibázik, ezt a beállításainál tudod.
Nem lehet beállítani hogy ne kelljen felhúzni.
-
B-L-A-C-K
titán
Milyen fos szine lett ennek a facebook app-nal.
-
B-L-A-C-K
titán
Nincs
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Gyerekek nem kell itt veszekedni, iPhone topikba vagyunk, így egyértelmű hogy iPhone a király, téma zárható!
-
B-L-A-C-K
titán
Imádom mikor a frissen felrakott fólia szélére véletlenül ráejtek valamit és... (nem ez az első eset)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest