- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz
majestic #308337 üzenetére
Látom a cikket elolvasni, értelmezni nem sikerült. Segítek: találgatás van, mert:
"Mi lesz az Apple Watch sorsa Magyarországon?
Egyelőre még sok a tisztázatlan kérdés a témát érintően. Ha valóban beigazolódik, hogy az Apple Watchokból kiveszik a véroxigén-monitorozást, akkor az még kérdéses, hogy ez pontosan melyik készülékeket jelenti, a régebbieket is vagy csak ezt a kettőt (9 és Ultra2 - kieg tőlem). Továbbá az sem világos még, hogy az Egyesült Államokon kívüli piacot is érintik-e a változások, így köztük Magyarországot is." -
Kbali
nagyúr
válasz
Szabi® #308272 üzenetére
Félreértés ne essék, 11-em van (sőt mi több, 13-ról váltottam vissza). Mindennapos használatban van a telefon, ezzel is fizetek, ezzel bankolok, Viszont nem várom el, hogy mondjuk ugyanezt 5 év múlva is tudja majd, ha már mondjuk 3 éve nem fog kapni frissítést. 13-nál ez + 2 év.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Szabi® #308235 üzenetére
A bankod nem fogja mondjuk supportálni - ez elég indok? Persze ezért írtam, hogy ki és mire szeretné a készüléket használni. És nem csak a kompatibilitással lesznek gondok, hanem az appok egyre több erőforrást igényelnek (lassan hülye az Apple, hogy nem 32 giga RAM-mal adja PRO MAX sorozatot
, mert Android fronton már a 8 is lassan kevés)
-
Kbali
nagyúr
válasz
Szabi® #308206 üzenetére
Csak a főverzió frissítés elmaradása miatt egyre kevesebb app lesz hajlandó működni (hiába kap esetleg még további 1-2-3 évig fontosabb biztonsági frissítéseket). Telefonálni, üzenetet küldeni OK, de másra egy idő után már nem lesz használható. Az egyes alkalmazások készítői (amennyiben rendszeresen frissítik azt) nem fognak végtelenségig azzal foglalkozni, hogy visszamenőlegesen portolgassanak verziókat, egy idő után már a fejlesztő eszköz sem támogatja Apple oldalról, csak irgalmatlan hákolással tartható életben egy app (gyakorlati tapasztalat).
Szóval: jó készülék a 11, de most a 13 a best buy - szerintem. -
-
Kbali
nagyúr
válasz
markknight #306767 üzenetére
Mivel nem egyszerre terítik mindenkinek az egyes verziókat, simán lehet, hogy ugyanolyan készülékeken különböző verziók futnak, ezért nem észleli mindenki.
-
Kbali
nagyúr
válasz
batai15 #306606 üzenetére
Arra készülj azért, hogy nagyon sok extra funkciót a GTR3-hoz képest nem fogsz kapni. Az biztos, hogy együttműködésben sokkal jobb az AW, de üzemidőben pl. vicc a GTR-hez képest. Az AW igazándiból egy karon hordható iPhone, míg a GTR tényleg inkább kiegészíti a telefont.
-
Kbali
nagyúr
válasz
lugosi #306382 üzenetére
Ja - csak épp semmivel nem olcsóbb, mintha bevinnéd egy márkaszervizbe. i13 akksicsere, ha csak anyag kell, akkor 46e, ha visszaküldöd a régi akksit, akkor 25, de kell lennie minden szerszámodnak, plusz elég gyakorlatnak a cseréhez. Ha kölcsönzöl szerszámot, akkor az még 20e Ft. Viszont a cégről gyakorlatilag nulla leírás az oldalon, nem túl bizalomgerjesztő.
-
Kbali
nagyúr
válasz
herdsman12 #305533 üzenetére
Mindig, mindegyiket lehetett kikapcsolva tölteni, csak az a trükk, hogy a töltőre dugás UTÁN kapcsolod ki.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Jocohun #305519 üzenetére
Hülyeség. Annyi, hogyha kikapcsolva töltöd mondjuk ,akkor nem tudja megtanulni az optimalizált töltést és mindig csutkára tölti. 99%-ban nekem éjszakára ki van kapcsolva a telefon (sőt a watch-ot is kikapcsolom) és ha kell, akkor kikapcsolva töltöm. Nem a telefon az ébresztőórám, nem halok bele, ha éjszaka nem érkezik üzenet, stb...
-
Kbali
nagyúr
válasz
Aszpirin #304626 üzenetére
AFR 2.0 az kizárólag hazai cucc. A tap to pay pedig kártyaolvasóvá alakítja az iPhone-odat (szoftveres POS terminál), amivel tudsz NFC-s kártyát elfogadni (akár Apple, akár Google pay is). Viszont ezt kártyaelfogadás, nem számlás történet.
Ja, az AFR 2.0-át eltolták épp fél évvel. Az sem fogja kiváltani a kártyás fizetést, mert az elfogadó oldalon is meg kellene oldani azt, hogy az ottani folyamatok is pont úgy működjenek, mint a kártyás fizetésnél, ami szintén nem két perc alatt lett olyan, amilyen. -
Kbali
nagyúr
válasz
markknight #303921 üzenetére
Az a 12-es engem is érdekelne, ami 100 és jó állapotú
-
Kbali
nagyúr
-
Kbali
nagyúr
Volt már egy számhordozásom ugyanerre a számomra, de az több éve volt, amikor még nem volt iPhone-om (Telenor - Voda - Telekom, a szám még 20-as). A beállításokban a saját számom helyesen van megadva.
A Telekom fiókomhoz sem tudom a számot hozzáadni, lehet, hogy kell neki 1-2 nap, mire mindenhol átpörög. -
Kbali
nagyúr
-
Kbali
nagyúr
Akinek volt számhordozása annak utána sikerült a telefonszámára (mait ugye korábban a másik szolgáltatónál használt) újra regisztrálni a FaceTime-ra? Tegnap volt a számhordozás, de még ma sem tudja regisztrálni a számom.
-
Kbali
nagyúr
Mikrofon, nem hangszóró hiba.
Két mikrofon van, abból az egyik ment tönkre (valószínűleg az alsó) -
Kbali
nagyúr
válasz
golfvariant #301468 üzenetére
Az első évben.
-
Kbali
nagyúr
válasz
szezso15 #300971 üzenetére
Nekem egy Spigen Liquid Air van a 13-on, annál a perem 1-2 mm-rel magasabb, mint a lencsék.
15 Plus-ra -
Kbali
nagyúr
válasz
SharpSA #300974 üzenetére
Mindigis időrendben voltak a hívások egymás alatt. Ha ugyanazzal beszéltél, de közben volt más is, akkor sem vonta össze a hívásokat még napon belül sem. Lehet, hogy én értek félre valamit, de kb nekem semmit nem változott ez a funkció (legfeljebb több hívást mutat).
-
Kbali
nagyúr
válasz
Stauffenberg #300305 üzenetére
Igen, ez utóbbi tárhelyoptimalizálásra gondoltam.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Stauffenberg #300284 üzenetére
Szinkronizál rendben, viszont a telefonon megmaradnak a teljes képek, nincs az, mint az iCloud szinkronnál. Ha a telefonról törölsz képet, akkor az a felhőben megmarad - ha a felhőben törölsz és be van kapcsolva a szinkron, akkor törli a telefonról is.
A szinkronnál beállítható, hogy milyen minőségben töltse fel a képeket. -
Kbali
nagyúr
válasz
Schafranek #299503 üzenetére
inkognitó módban? Felugró ablak engedélyezve?
-
Kbali
nagyúr
válasz
markknight #298625 üzenetére
Ha beég, garanciában cserélteted. Nekem anno a szintén oled Lumia égett be kétszer is, garanciában cserélték a kijelzőt.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Imi1981 #295486 üzenetére
Nekem a sima 13 most lesz novemberben 2 éves, nem figyelek különösebben a töltésre (autó, ipad töltő, néha vezeték nélkül, sokszor éjszakára fennhagyva) és most van 91%-on úgy, hogy érdemi üzemidő csökkenést nem veszek észre, a napot simán kibírja, ahogyan új korában is.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Micsurin #294711 üzenetére
Gondolom droidos TV és nincs benne gyárilag AirPlay támogatás. Én egy AirPlay app-ot (AS AirScreen) telepítettem a saját droidos TV-mre és azon keresztül már megy a tükrözés. Egyedül a wifi sávszél (és amiatt, hogy egy közbenső szerveren megy keresztül) a videók kicsit szaggatnak.
Ha van OTG képes USB a TV-n, akkor arra rádugva a telefont, tudodhatod a DCIM mappát lapozgatni. -
Kbali
nagyúr
válasz
markknight #294388 üzenetére
Egyébként itt a válasz: "Szerintem nem arra szánják, hogy szolgáltassanak egy általános felhő tárhelyet, hanem hogy kibővített tárhelyként szolgáljon az apple eszközöknek, és egymás között nyújtson adatcserét."
És pontosan így is van - nem az a célja/funkciója, mint a OneDrive/GoogleDrive stb.. tárhelyeknek. Ezért ne is várj el tőle hasonló működést. -
Kbali
nagyúr
válasz
burgatshow #293996 üzenetére
Persze, hiszen ezt írtam.
-
Kbali
nagyúr
válasz
syIex #292753 üzenetére
A multisim lényege nem az, hogy azonos számai vannak a kártyáknak, hanem az, hogy a fő telefonszámot hívva mindegyik multi sim-en kicsörög a hívás. SMS nem jön meg, csak a fő számra, ill. ha küldesz SMS-t, akkor az a multi sim technikai számáról megy ki (amit az iphone-ban is látsz most).
Az nem fog működni, amit szeretnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest