- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenny123
addikt
Valaki használ itt 3gs-t?
Eladom az ipadet, mert kb nincs is használva, csak a nővérem facebookozik rajt. Aztán gondolkodtam, hogy akkor nem egy ipodot veszek neki helyette, hanem akkor már legyen egy 3gs. Ilyen lájtosabb programok facebook, youtube, meg ilyesmi megy rajt még gond nélkül? -
kenny123
addikt
Várj, már megvetted / megvettétek? Picit le vagyok maradva.
Ha papírral tudja igazolni, hogy dominós, és rajt van a számlán a százx ezer forint, akkor okés.szerk: Azt azért tegyük hozzá, hogy a számlán az összesítés alatt ott a "kezdőrészlet"(vagy valami hasonló) résznél nem 0, meg párezerer forintnak kell lennie, hanem a teljes vételárnak. Engem nemrég így akartak behúzni, nem ugyanaz a kettő.
-
kenny123
addikt
válasz
vadászcsiga #41864 üzenetére
Hat azért ez nem így megy, szerintem simán garis probléma. Olvastam mar, hogy többeknek ment szét a gomb, mert a forrasztas nem fogta meg tartósan.
-
kenny123
addikt
válasz
Lord Dragon #41395 üzenetére
Komolyan mondom, nem értem.
Ez egy almás topik, ahol egyetlen egy store van; appstore.
Most tényleg itt akarsz kérdezni egyéb storeokról? Személy szerint én tudom hogy van a google play, aztán ennyi.
Vagy nemtudom, hogy mégis mit szeretnél. Az oké hogy én nem értem meg, de rajtam kívül még itt egy topik aki értelmezésképtelen. Vagy csak te nem tudod rendesen elmagyarázni, mit szeretnél. Szerinted melyikre nagyobb az esély?Ittakary: Lord dragon store
-
kenny123
addikt
válasz
Lord Dragon #41382 üzenetére
Ez nem android, ami szét van osztva csomó más store-ra. Itt van az appstore, oszt puszi.
-
kenny123
addikt
válasz
buvartacsko #41146 üzenetére
Oké, hogy béta, csak na..
Viszont most néztem, naptár app-ban semmi nem jelzi, ha naptárnézetben egy adott napra van-e program. Én is rakom vissza 6.1.4-et, nem erőltetem többet a béta rendszert. Még mindig hiányzik a 6.1.2, JB miatt.. -
kenny123
addikt
Csak nekem hiányzik zenehallgatás közben a zárolt képernyőről egy óra, ios 7 alatt?
-
kenny123
addikt
válasz
Totheground #40876 üzenetére
Ha a dockról eltüntetnék azt a szürke foltot.. Az is jó lenne.
-
kenny123
addikt
Friss bétára ráengedtem a 6.1.4-es backupot, és bootloopba került a telefon, mint amikor JB-re gyári visszaállításokat lövök. Remélem nem marad így.
Ragnar: Vótmá, ugyanúgy almalogó jön, és újra. Jó fél óra alatt lejött a 200megás update, nem akarom restoreolni.
-
kenny123
addikt
válasz
vadászcsiga #40504 üzenetére
4/s is volt, mindkettő sokáig, én is nagyon szépen adtam tovább.
-
kenny123
addikt
válasz
vadászcsiga #40502 üzenetére
Hat most mit lehet tenni, minden szériában volt valami nagyobb hiba. 3nal repedt a hatlap, 4 antenna, 5 meg ez. Részemről inkább legyenek ilyenek, ha cserébe garanciaztatasnal nem szivoznak, illetve újraindul az 1 év.
-
kenny123
addikt
Beállítások-mail, ott mire van állítva a begyujtes?
Ha fetch, es csak kézzel frissiteskor, akkor normális. Allitsd fetch 30percre mondjuk. -
kenny123
addikt
Bestbyfeban 1-2 hete láttam 160k-ra akciozva, nem tudom az tart-e meg. Esetleg meg isamurai-ra néznek fel.
-
kenny123
addikt
Nekem semmi csíkozódás / vagy fodrozódás.
-
kenny123
addikt
Közel negyedmillió? Boltokban mar kapni 160ert eu garisat, bontatlanul számlával. És akkor a használt árakat meg nem is néztük.
Blyan: jaj mar
Azért ha nyitott szemmel járunk, meg ott is erős a negyedmillió Ft. Hat meg ha előtte megválik az i4-tol. -
kenny123
addikt
Annyiban biztos megéri, hogy nem 1 lépcsőt lepsz hanem kettőt, és jövő ilyenkor nem leszel ujra dilemmában, hogy megéri-e i5-öt venni.
-
kenny123
addikt
Nincs, sehol.
-
kenny123
addikt
Bigdady: kar.
Valaki meg tudna mondani, hogy random időközönként miért nullazodnak a Safari előzményei? Telefonon, és minin is előfordul.
-
kenny123
addikt
válasz
skidrowkill #40273 üzenetére
-
-
kenny123
addikt
Nem lehetetlen, de inkább bíznám egy vágóra.
-
kenny123
addikt
Úgy hogy ha szoftveresen volt függetlenítve -cydia-, akkor az a frissítéssel elszállt, és lehetőség sem lesz újra függetleníteni, mert valószínűleg a baseband szám is változott. Ezért nyertél egy ipodot.
-
kenny123
addikt
Csak leírom ide is, újra ittvagyok..
Szerintetek ha most beviszek egy i5-öt t-be, mennyi esély van rá hogy 6.0-6.1.2-ig bezáróan kapom a cserekészüléket?
-
kenny123
addikt
Nemrég csomó helyen (bestbyte pl) levitték a 16os 5 árát, 180ezerre. Apple storeban 200, még mindig. Valami csak volt.
-
kenny123
addikt
Hat sracok.. jott3k ma, hoztak s4-et i5-ert 1:1ben.. most nyuzom par oraja, haaat. Adok neki 5 napot, mielott meghirdetem
-
kenny123
addikt
válasz
vadászcsiga #39594 üzenetére
Amúgy is szürke a dock, nem?
Komolyan mondom, már hiányzik a jb. -
kenny123
addikt
Milyen a nem gyári app?
-
kenny123
addikt
Szerintetek i5 16g-nek, ami t függő mennyiért lehetne eladni? Lehet kellene egy kis kitérőt tartanom,egyelőre az iOS7 nem fogott meg.
-
kenny123
addikt
Hat nekem annyira hiányzik a jb, hogy eladom aztán veszek egy másikat..
Vagy valakinek esetleg nincs egy 16-os i5-e 6.1.2-ig, és cserélne? Ez dominós, egész jó állapotban, gari fel év meg biztos., -
kenny123
addikt
Ha letöltöm ios 6.1.4-et, csak shift+restore-val visszaengedi tenni?
Feladom..
-
kenny123
addikt
-
kenny123
addikt
Időjárást hogyan kell betenni a notification centerbe?
-
kenny123
addikt
Hajaj, tudok új fícsört!
Ha van panorámaképetek, és bementek a háttérhez, be lehet lőni a panorámát, aztán a főmenüben döntögetve körbe lehet nézni. Mókusvakítás, de jó.
-
kenny123
addikt
válasz
Totheground #39183 üzenetére
Jé, tényleg
Köszi, időközben fenn is van, eddig frankó. Csak az a dög sav ne lenne a dockon.
-
kenny123
addikt
válasz
Totheground #39171 üzenetére
Tuti? miért nem logikus ez nekem?
Manchester: Van még remény!
-
kenny123
addikt
válasz
skidrowkill #39164 üzenetére
Hát de nem engedi felrakni, azt mondja hogy az fw fájl nem kompatibilis. Pedig GSM-et szedtem le.
szerk: ja, itunest kéne elöbb frissíteni.
-
kenny123
addikt
Valaki egy letöltési linkkel megdobna?
-
kenny123
addikt
Azt a 3D-s ikon hatást cydia bol nyúltak. Emlékszem meg probalgattam a tweaket, egész szép volt.
-
kenny123
addikt
Azért a "jön a jb"-vel elég bátor dolog dobálózni, így fel nappal ios7 béta bemutató után.
Mar iOS6ra is elég nyögvenyelősen jött, ki tudja mi van meg addig.. -
kenny123
addikt
Hat nem tudom srácok, i5-re nem merem feltenni.
Hátha valami szopo van, aztán bukom a JB-t.. :/Szerk: igen, épp ezért bukom a JB-t.
Mini-re kijön majd azért a béta, nem tudod?
-
kenny123
addikt
Jap, minire tudna valaki egy ipsw-t?
Fel lehet akkor rakni dev ACC nélkül? -
kenny123
addikt
Béta mikortól elérhető alternatív forrásból?
i5-re még biztosan nem, de a Minire sztem feltolom. -
kenny123
addikt
Cydiaban létezik valamiféle FTP tweak, vagy valami hasonló?
-
kenny123
addikt
válasz
vadászcsiga #38687 üzenetére
How-to videó, használható repo a leírásban. [link]
-
kenny123
addikt
válasz
vadászcsiga #38633 üzenetére
Hat de most őszintén, hogy néz mar ki? 99%-ban szürke, abban az egyben meg fekete. Egyszerűen nem jön be.
Es meg nem is ittam semmit, korán van hozza.
-
kenny123
addikt
Chrome appban iPhone-ön nem lehet beállítani a billentyűzet színét valahogy? Át akarok szokni, csak valami rohadt idegen a cucc.. Meg a keresés is, hang alapján.
-
kenny123
addikt
válasz
vadászcsiga #38592 üzenetére
Most így jobban elgondolkodva, még pár hete volt hír, hogy változik a facebook, és minden kép nagyban jelenik majd meg dekstopon idővonalon, meg úgy átlagban mindenhol. Ezen kép alapján, még jobban be is jön.
-
kenny123
addikt
válasz
vadászcsiga #38590 üzenetére
Besz@rás.
Akkor mégsincs rossz hírem számodra.
-
kenny123
addikt
válasz
vadászcsiga #38580 üzenetére
Nálam semmit nem változott, napi használatban van. És van számodra egy rossz hírem.
-
kenny123
addikt
válasz
VoidXs #38556 üzenetére
Legyszi írd le, mit allitottal be ahhoz, hogy SMS-Ben el küldje a koordinatakat.
Meg hogy úgy általában mit érdemes, ha igotya mar gondoskodik a rossz passcode eseten fényképről, illetve koordinatakrol. Azért állítanám be ide az SMS-t, hátha mobilneten kívül van a telefon. -
kenny123
addikt
válasz
VoidXs #38547 üzenetére
Persze, ezer más alternatíva van, jailbreakkel. Én az igotya-ra esküszöm, és meg is érte az 1200ft-ot. De azért a find my iPhone is ott ficeg, paranoiás vagyok.
Icaught u-bol pró verzió van neked? Mit tud meg?
Szerk: ja meg mobilnet nélkül hogy kapod meg a koordinatakat?
-
kenny123
addikt
Lol, most volt hírekben hogy taxisofőr lenyúlt étteremből egy iPhonet, de find my iphoneval meg lett pár órán belül. Akkor csak lehet használni.
-
kenny123
addikt
válasz
anytime #38451 üzenetére
12ezer, kb.
Igen, restore után backupból bármikor visszarakhatod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest