- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
zekk007 #161217 üzenetére
Ezekre az oldalakra nem alapoznék, abszolút nem hivatalos még a fizetősök sem...De tegyük fel nem tiltott, mint írtam csak biztosan úgy tudod megállapítani hogy függő/vagy független beleteszel minimum 2 sim-et. Én már minden telefont úgy veszek hogy kipróbálom így, 2x szívtam már meg hogy állították független, elhittem, otthon kiderült csak nem, szerencsére mind2 esetben visszavették a telefont.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
mucsiattila #161033 üzenetére
Eredetit csak bontottan fogsz találni, mivel az Apple nem ad el alkatrészeket, csak hivatalos helyen tudod csináltatni horror összegért.
Így olyan 25-30 ezret érthet ha független, és 40-ért már tudsz venni másikat.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
mucsiattila #161013 üzenetére
Igen, de ezt nem tudom minőségben milyen.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
mucsiattila #161010 üzenetére
Ide komplett váz is kellene már, szerintem jobban jársz ha így eladod ár alatt, és veszel egy jó állapotú másikat, jobban kijönnél belőle.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Kbali #160952 üzenetére
Vicceltem, látható is volt ( ->
), az előbb leírtam de még úgy látom neked áll feljebb és még ezek után is flegmáskodsz. De ha már itt tartunk nem muszáj poénkodnom ha te vagy a hülye, én értelmeztem amit írtál, 115-nek a duplája 230 még haverok között is, nem 182, te matek zseni. De ha nem megy ajánlom használd.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Kbali #160944 üzenetére
Miért ne lehetne az aprót ide venni? Van sok megbízható eladó aki újonnan árul jó áron, 250 ezrekért annyi lesz a különbség hogy nem 1 év gari lesz rá hanem 1+1, annyival meg nem ér többet.
(#160945) Kbali: Kinézetre nekem bejön. Viccelni meg nehogy már ne lehessen egy ilyenen.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Sankó #160927 üzenetére
Az hogy meddig lehet használható normálisan az passz mi lesz pár év múlva, de ha az elmúlt időszakot nézem akkor 3-4 évig még elvileg igen, az 5S is használható még jól, és most lesz 4 éves.
Üzemidőben változó ki hogy használja, ha játszol sokat pl hamar lemerül, de normál használat mellett 1-2 napot simán elvan. i7 nálam 6S-hez képest olyan +1 óra használati idő.
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
DJosef #160882 üzenetére
Természetesen nem kell velem egyetérteni, csak érdekes felfogás hogy +10-ért akkor már nem éri meg jobban egy bontatlan SE...Vagy hasonló áron használt garis szép állapotú.
(#160878) szekra: 1 év gari szép és jó, csak lassan már javítani fognak szinte mindent, így meg nem sokat fogsz vele érni, de ha fix csere lenne, én akkor is inkább SE-t vennék már csak 1 év garival mint 5S-t.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szekra #160871 üzenetére
Gari vagy ide vagy oda tuti nem vennék már 85-ért 5S-t mikor használtan 40 ezer, sok garis független 64es SE-t meg már veszel ennyiért.
Amúgy csak itt van kupon, vagy valami kuponos hétvége most több helyen? Nem bánnám mert kell venni egy jó etetőszéket, és egy ~20% jól jönne rá.
-secret- : Szupi, köszi.
-
-
B-L-A-C-K
titán
Másnak sem megy az OTP app bejelentkezés?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
davidnagy07 #160713 üzenetére
Attól hogy külön vetted a kártyát miért vagy benne biztos hogy független?
-
B-L-A-C-K
titán
Az érdekelne engem, hogy Outlook app-ban beállított emailnál, energiatakarékos módban jön az értesítés Push-ként? Mert ugye gyáriba ilyenkor át áll Fetch-re.
-
B-L-A-C-K
titán
Nekem is átállt egyből frissítéssel, és nem is kellett még újraindítani sem.
-
B-L-A-C-K
titán
Befagy az ájfón...(leteszteltem, valóban).
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vasi89 #159556 üzenetére
Most komolyan, ha ezekre a filléres dolgokra ráírja valaki hogy támogatott el is hiszed?
Frissítés meg az almának pont erre is szolgál hogy kiszűrjék a vackokat. Nekem is volt olyan kábel ami ment 2 évig, illetve ami 1 hétig, de ha nem akarod gond legyen ezzel, valóban eredeti minősítettet kell venni, hivatalos üzletből, drágán. Vagy marad a kísérletezés ezekkel, vagy menni fog vagy nem.
"adapterekkel lesz a gond?"
Azokkal nem, mert abba nincs chip.
-
B-L-A-C-K
titán
Annak hogy rövid ideig használtad nem sok értelme, ~2 hét kell hozzá, ha utána is azt mondod ez neked nem jön be akkor megértem. Nekem már minden fajta volt, a plusz szériára azt mondom már én is kényelmetlen, de a 4,7-esek nekem a legjobbak. Sokkal kellemesebb nézni ezt a nagyobb kijelzőt, mint a kicsit, viszont a zsebemben sem kényelmetlen.
De persze mindenki azt vesz ami neki a legmegfelelőbb, csak javaslom legalább ~2 hétig próbáljon ki több méretű telefont is döntés előtt, persze ha van lehetősége rá.
Tibee86: Ezt úgy mondod mintha kötelező lenne megtartani, miért nem cseréled le akkor?
-
B-L-A-C-K
titán
Olyan hibába ütköztem amire én se tudom a megoldást, vagyis a végsőt tudom de azt nem akarom...
Tegnap véletlenül kitöröltem egy olyan képet a telefonból ami fontos lett volna, így fogtam vissza raktam a tegnapi mentésem, amin ugye ott voltak a képek. Közbe lejött az új frissítés ugye, viszont ezt nem akarja felrakni, mivel:
"Ezt a frissítést akkor telepítheti, amikor befejeződött az iPhone visszaállítása az iCloud-mentésből"
Ez oké, de tegnap este óta végig Wifin nehogy már ne töltötte volna vissza, mindenemet látok. Na most sima újraindítás, és hard reset sem segít (iTunes-on se csinálja meg a frissítést így, csak ha lenullázom). Végső eset ugye az hogy megint lenullázom a telefont, újként beállítom, majd mehet rá a mentés megint, de pont ezt akarom elkerülni, 5let?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
bandras0226 #159267 üzenetére
BP-i vagy? Ha igen facebookon a "Pesten hallottam", és "Pesten találtam" csoportokat keresd fel, gyakran szoktak berakni talált telefonokat.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
agabe #159250 üzenetére
Nincs közte, így nem, Sony meg nem Apple, így lehet eltérés.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szekfizsolt #159199 üzenetére
Passz, de miért akarod visszarakni?
-
B-L-A-C-K
titán
Most gondoltam ha azonnal cserélik meg is ejtem az enyémnél, de csak nem így van. Foglaltam időpontot, és gondoltam telefonon előtte rákérdezek mennyi idő, azt mondták azonnal sémiképpen sem cserélik, ott kell hagyni, és pár nap. Így le is mondtam, illetve facebookon is rájuk írtam, de ott is ezt mondták:
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ron Swanson #159122 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest