- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
mr.tamasbiro #171512 üzenetére
Már vissza se tudnád ne aggódj...Ja most nézem neked 6S van, arra még visszalehet.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Franky2Ster #171150 üzenetére
Ezt érezni kell...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Diokhan #171007 üzenetére
Jaj már megint megy a hiszti, azért mert megmertem említeni hülyeségre gondoltok?
Nem gondoltam ezzel is vérig foglak sérteni, de hát érzékeny egy világot élünk...:/
Amúgy csak jelzem másoknak is, mikor írtad a hozzászólást meg nem a menüből kérdezted hogy eltűnt e, csak szépen átírtad, eredeti kérdés az volt hogy ezeket már az iOS nem támogatja? Az hogy utólag átírtad már nem néztem, szóval ha normálisan fogalmaznál elsőnek, nem mondanám hogy hülyeségre gondoltok.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Declare #170886 üzenetére
Mivel elektronikai eszköz ezért senki se mondhatja hogy biztos nem fog elromlani, mivel ugye nem lehet tudni, itt azt kell eldönteni hogy te 3 évig biztos használni fogod vagy nem...Mert ha 1 év utána eladod akkor felesleges, ha viszont 3 évre tervezel minimum, akkor meg nem hülyeség.
-
B-L-A-C-K
titán
Kezd beállni i7-en az üzemidőm iOS 11 alatt, 5 óra 50 perce vettem le a töltőről, 1 óra 5 perc volt ebből a használat, és még 93%-on van.
-
B-L-A-C-K
titán
iPhone 7: 138.3 x 67.1 x 7.1 mm
iPhone X: 143.6 x 70.9 x 7.7 mmAzaz egy ~fél centivel hosszabb, és egy nagyon minimálisan szélesebb és vastagabb, magyarul nem sok difi van közte, és cserébe nagyobb kijelzőt kapsz mint a Plus-nak van. Viszont nehezebbnek érezhetően nehezebb lesz.
i7: 138g
X: 174g -
B-L-A-C-K
titán
válasz
odrif #169675 üzenetére
Ilyet konkrét kitalált helyzettel talán itt kérdezd meg valakitől.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
FіkuszKukіsz #169640 üzenetére
Áhá, thx.
Más mindenkinek: Nagyon merül az i7 még mindig, most csináltam egy teljes törlést, és iCloudból vissza raktam a mentést, hátha segít.
-
B-L-A-C-K
titán
Lehet volt már, de nálatok is jelen van az a bug hogy kikapcsolom a WiFi-t, majd xy idő után bekapcsolnám és a kapcsolója kék, azaz aktív (persze nem megy), majd ki/be kapcsolással lesz aktív.
-
B-L-A-C-K
titán
Aki autós adaptert akar ez most 6 dodóért nagyon megéri...
-
B-L-A-C-K
titán
Üzemidőben eddig nem ájultam el...(i7 iOS 11).
-
B-L-A-C-K
titán
Azt hittem i7-en kicsit gördülékenyebb lesz a Face ID...
-
B-L-A-C-K
titán
Képernyőfotózásnál nincs olyan beállítás hogy egyből mentse?
Szerk: Ahá, ha oldalra húzom a kis képet el is menti, így fasza.
-
B-L-A-C-K
titán
Nekem megy vissza a 10.3.3 mert botrányosan gyatra lett az üzemidő....:/
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
tothgergo90 #168137 üzenetére
Azért ezt a minőség témát engedjük el, i7 is kopik, kijelzője karcolódik, és nem teljesen vízálló, vagyis elvileg az de ha beázik véletlenül garanciában nem cserélik (előző szériákba is tudnék minőségbeli hibákat mondani). Na most X esetén 380 ezerért nálam már alap lenne ilyen téren hogy zafír üveges legyen legalább a kijelző, azaz full karcálló, és teljesen vízálló hivatalosan is, nem csak csepp, ez is ha beázik garancia nem él rá, szóval ennyiért vicc ebből a szempontból is.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
tothgergo90 #168132 üzenetére
Ha van pénzed, és ettől elhatárolódsz hogy mennyibe kerül akkor vedd meg az X-et, mert biztos sokáig jó telefon lesz még. Nekem is tetszik, pénzem is lenne rá, viszont sajnálok rá kiadni ennyit...Most iPhone 7-em van, 150 ezret ér, azaz jelenleg ~230 ezret kellene ráfizetnem, amit teljesen irreálisnak tartok, mert a jobb kijelzőnél, és a jobb kameránál nem ad többet, az hogy gyorsabb oké, de sehol se használom ki még az i7 tudását sem. Így én várok vele míg értelmesebb áron lesz. i8-nak meg semmi értelmét nem látom, i7 után.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Yushchenko #168010 üzenetére
Én GsmPalotánál vettem iPhone 7-et nem olyan régen, magyar töltős volt, teljes bontatlan, gyári 1 év garis, és hivatalos rendes normális számlát kaptam hozzá, és az áraik is jók.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
djstavross #167909 üzenetére
Ez hülyeség, ilyen nincs, ha kötsz rá biztosítást akkor van ilyen. Esetleg ha beázik van mikor cserélik, de azt is ritkán, és csak i7-nél.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
djstavross #167907 üzenetére
Nem értem a kérdést annyira, ha veszel egy új kocsit, totálkárra töröd, akkor garanciába javítják?
Telefonnál se, ha leejted te hibád, semmi köze a garanciához. Ha viszont sérülés/beázás nélkül bármi baja lesz, azt orvosolják garancián belül. Szolgáltatós készülékeket viheted a szolgáltatóhoz garanciális hiba esetén, illetve hivatalos Apple szervizbe is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest