- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Nekem is él a majd tízéves freemailem, de magát a bugos kezelőfelületét legrosszabb rémálmaimban sem kívánom újra látni, át van irányítva gmailre.
Tudom, nem érdekel
TheMarci: nézd, a freemailnek vannak azért olyan húzásai, hogy ihajj (időnként órákon át nem jón meg mondjuk a regisztrációt visszaigazoló email meg hasonlók)
-
madgie
titán
válasz
Kicsirics77 #41178 üzenetére
Linkeltem egy oldalt, minden modellszám megkereshető rajta. Ha leírod teljesen, ígérem kikeresem neked
-
madgie
titán
válasz
Kicsirics77 #41172 üzenetére
Leírtam, honnan tudod kideríteni.
De az beállítások/általános/infó részben megnézheted a modellszámot, és itt megkeresed (nekem MD128CM/A, az MD128 meg pont a "sima" iPhone 4-nél van)
-
madgie
titán
És az is, hogy nem feltétlenül a Rev A kell a 8 gigásokhoz (ahogy az én példám is mutatja, 3,1-es iPhone-om van, ami "sima" 4-es, nem Rev A.
Kicsirics77: elindítasz egy bármilyen frissítést az iTunes-on, (ha tudsz) és megnézed, mit szed le. Ha 3,1-et, akkor a sima négyes fw kell neked, ha 3,2, akkor Rev A.
-
madgie
titán
válasz
quailstorm #41096 üzenetére
És ugyanúgy marketing okok miatt nem kapta meg az iPad 1 mondjuk az iMovie-t vagy iPhoto-t... én anno felhekkeltem rá őket, az akkori os-sel (nem emlékszem a pontos verziószámra) olyan folyamatosan vágtam az "őskori" hardverrel a 720p-t, mint az állat.
Előbb-utóbb sajnos el kell kicsit felejteni optimalizálni, különben ki venné meg az újat, jobbat? Ez egy ilyen világ, itt már nincsenek sokol rádiók, ezerkettes zsigulik, videoton tévék, nagyon jó esetben öt év múlva minden egy teljes generációnyit avul.
-
madgie
titán
válasz
DanielK #41079 üzenetére
Nem kell semmire alapozni, csak meg kell nézni, hogy futott mondjuk az iOS 4 3G-n, vagy épp miért nem használhatjuk az iOS 6-ot se már az iPad 1-en. És ugye hardverileg az iPhone 4 nagyjából az iPad 1 szintjén van, nem csodálkoznék, ha nyögvenyelős lenne az iOS 7 alatt. Mondjuk engem különösebben nem zavar, eddig ronda a hetes... ez még ugyan változhat, de az i4 hardverét tekintve nem csoda, ha lassan kifuttatja az Apple.
-
madgie
titán
válasz
joey04 #40924 üzenetére
Nem biztos az... én azt hittem a képek alapján, hogy iPad-en jobban dogom szeretni ezt a hetes/kettest, de élőben meg abszolút jobban ordított róla a káosz, átgondolatlanság. Szvsz az iPhone kisebb mérete, sűrűbb elrendezése emészthetőbbé tette a dolgokat, iPaden viszont üvölt a disszonancia.
Blyan: az is lehet, hogy én keltem ma bal lábbal
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #40915 üzenetére
Hát iPad-en talán még elkeserítőbb a se füle se farka mivolta a hetesnek, rengeteget kéne még reszelniük rajta, hogy épkézláb, apple-höz illő oprendszer legyen ebből.
-
madgie
titán
válasz
madgie #40906 üzenetére
Off-ba írom, mert ugyan szakmai, de nem iPhone: a multitaskingos programbezárás sokszor darabos iPad-en, home gombbal viszont szép folyamatosan rakja le a programot. sőt ,az előbbi esetben mintha időnként kimaradna az animáció, csak sitty-sutty lerakja a programot. Ilyenkor a háttérkép is "ugrik" egyet... nem szép, remélem javítják.
Ja, az is elég beta még, hogy multitask nézetben landscape módban 90 fokkal elfordított miniatűröket mutat az iPad... meg maga a forgatás is bugos eléggé. Jajajj, lehet mégsem marad még ez mindennaposra.
-
madgie
titán
válasz
Kicsirics77 #40904 üzenetére
Most éppen a gyorsabb írást gyakorlom rajta, eddig relatív gyorsan ment, ennél a hetesnél van egy kummányi lag, amit még szoknom kell (vagy gyorsan visszarakni a 6.1.3-at, míg nem csinál az iCloud biztonságu mentést).
-
madgie
titán
válasz
Kicsirics77 #40899 üzenetére
Szerintem ne erőltesd i4-re, még iPad4-en is meg-megakad itt-ott.
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #40801 üzenetére
Mondjuk eléggé el kell mennie az észnek, ha a JB-s, régi nPlayeres iPadet megpiszkálja az ember egy sz@ros betaért.
Persze belőlem ez pont kinézhető
-
madgie
titán
120-ért? Neb@sszmá', hol?
Az O2 meg nem probléma
B-L-A-C-K: most linkeltem be a megoldást, ha tényleg UK O2 függő, akkor ennyi. Két ausztrál i4-et függetlenítettünk már így ebay-en keresztül, ez is 100%-os eladó, tehát ha a telefon maga rendben van (tényleg UK O2 függő) ,akkor sima ügy.
Blyan: kár, hogy fehér. Az O2-s nem lehet rossz üzlet, de a pestiek hamar elviszik az ilyesmit, 300 km-re elég jelentős hendikeppel indulok.
-
madgie
titán
válasz
JohnyBlue #40078 üzenetére
Tedd repülőmódba, akkor nem fog pittyegni. Beállítások, legelső sor.
Ha bonyolultabban akarod intézni ,akkor meg Beállítások/Általános/Mobiltelefon/Mobil adatforgalom kikapcs.De van ám használati is a telefonhoz
szerk: estére én amúgy csak átlököm a némítópöcköt oszt csók.
-
-
madgie
titán
válasz
Totheground #39758 üzenetére
A b*zizás meg főleg baromi unalmas már.
-
madgie
titán
válasz
szekfizsolt #39664 üzenetére
i4-en érezhetően kevesebb lett az üzemidő az egyes bétával.
-
madgie
titán
válasz
sirszevenap #39379 üzenetére
Ouch, akkor nemtom
Nem rossz fw-t adtál neki? Van A1428 és A1429.
-
madgie
titán
válasz
sirszevenap #39375 üzenetére
Már le lett írva: utolsó hatos iOS feltesz, beaktivál, aztán shift+update a hetesre.
-
madgie
titán
Ha már fotózás: eléggé kilóg a Camera app kezelőfelülete az iOS 7-ből... és vajon mire hasonlít? Naná, hogy a Leica cuccokéra.
-
madgie
titán
Pici bugreport: Skype-nál rányomok a recent-re (két üzi lenne, amit meg kéne nézni) és kilép.
-
madgie
titán
Nekem semmi bajom amúgy a WP-szerű vonásokkal (eléggé szerettem a WP7 egyes részeit), a próbával viszont várok picit, úgyis megszaladtak az ebay-en az udid árak tegnap este óta.
-
madgie
titán
válasz
manchester85 #38990 üzenetére
az érdekelne engem is... ne meg az is, hogy egy mezei négyesre vajon érdemes-e felvarázsolni
-
madgie
titán
válasz
linkoln001 #37179 üzenetére
Az ultrahangos tisztítás tiszta sor, de azután is csurom víz a kütyü, hogy szárítod meg? Mert én ugyan szétszedtem az asszony sunyi x8-át és csak a nyákot úsztattam meg, de ez iPhone-nál elég macerásan kivitelezhető.
-
madgie
titán
Létezik, hogy megszűnt a push gmail-nél (gyári mail program)? Mármint tudom, hogy igen, de nem volt restore, azt hittem, menni fog a régi rendszeren.
Vagy két napja csak később, ömlesztve kapom meg a leveleket, -
madgie
titán
válasz
buvartacsko #37053 üzenetére
Ismeretlen számnál meg megint hív, ha fontos... és akkor a do not disturb át is engedi tudtommal.
-
madgie
titán
válasz
buvartacsko #37050 üzenetére
Ha fontos, írassa ki a számát.
-
madgie
titán
válasz
BossBoss #35455 üzenetére
A Mercury, Chrome és hasonlók tudtommal ugyanúgy bef*snak egy sima torrentfájltól, a Safari meg simán megnyitja, amivel akarom (jelen esetben FileBrowser, ahol betallózom a NAS adott mappájába). Ennél az egyszerű műveletnél már nekem el is dőlt, melyik böngésző legyen nyitva.
-
madgie
titán
válasz
samgar #34636 üzenetére
Nem a letöltés a gond, iCuccra és sose töltök le, viszont a NAS-ra rá szeretném küldeni a torrentfájlt. Ez nehezen oldható meg, ha max copy url-t ismer a böngésző, open in-t nem (copy url ráadásul vagy megy, vagy nem transmission-nel).
Safarin rákattintok, egyből felajánlja a File Browser-ben megnyitást, ott Paste az adott mappába és már tölti is.
-
madgie
titán
válasz
manchester85 #33408 üzenetére
Engem meg főleg az alkalmazások tartanak itt, kezelésileg-kinézetileg a WP7-et is nagyon szerettem (de hát ott meg az alkalmazáskínálat olyan négy évvel volt elmaradva)
-
madgie
titán
válasz
manchester85 #33403 üzenetére
Nem lett most, de egyszer már megszívtam... pont a négyes szoffer felrakása után egy hónappal.
No mindegy, nem károgok, ha az enyémnek baja lesz, még most legyen, van még rá egy kis gari
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #33171 üzenetére
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #33167 üzenetére
Nincs ,de van "kétsoros", akkor már majdnem teljes képernyőn van.
-
madgie
titán
Az egyik cimborám bátyjának van egy régebbi i4-e, amin több órányi hangjegyzet van, amit le kellene menteni. Ausztrál a cucc, nincs belevaló sim (csak a jb miatt írom, most nem lehetséges), az a gép sincs meg, amin annak idején az itunes-szal szinkronizálták. Hogy lehetne lementeni ezeket a fájlokat? Emailben küldés nem megy, túl nagyok, azt írja a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest