- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nederlanden #176206 üzenetére
Felemeled a telefont, úgy mint az elődöknél itt is magától ébred.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nederlanden #176155 üzenetére
De ha már eladtad 90-ért miért kérdezted mennyi a reális ára
Ha anyagilag mind1, én X-et venném, kicsivel nagyobb mint a 6S.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nederlanden #176149 üzenetére
75-80e
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szabogabor10 #176009 üzenetére
Nekem kért.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
wrathchild #176004 üzenetére
Én most csináltam ~1 hete ilyet vodánál. Annyi volt hogy megkaptam az email-t hogy lehet függetleníteni, ez annyiból állt hogy Vodás SIM ki, T-s be, ellenőrizte a kártyát, kérte rakjam iTunes-ra, rádugtam, magától frissített egy kicsit, és kész. Utána kipróbáltam megy e mind2 kártyával és ennyi volt. Nem kell teljes visszállítás meg ilyenek. Annyi hogy egy másik szolgáltató kártyája kell addig hozzá.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
wrathchild #175900 üzenetére
iPhone 6S-emet, de nem tudom, hogy megéri-e a plusz árat a 8-as, a 7-essel szemben.
Szerintem nem, egy használt i7-es szerintem most a legjobb választás.
"True Tone technológia érezhető kültéri természetes fényben?"
Én használom X alatt, jobban szeretem bekapcsolt állapotban a kijelzőt, mintha nem megy, és igen láthatóan alkalmazkodik adott helyeken.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Gsx-rr #175895 üzenetére
De mi az hogy érdemes kikapcsolni mindent? Van egy halom program amihez kell, pl:
Simple alkalmazás -> Parkolás miatt kell a helymeghatározás, tudja hol vagyok, nem kell keresgélni.
Waze -> Itt is nem kérdés hogy használja a program.
Időjárás app -> Szeretem ha kiírja ahol vagyok pont tudjam milyen az idő. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
AGE-T #175826 üzenetére
Ezt én is sokszor ajánlottam, csak akkor még Bastec volt a neve, itt írtam is róla, csak mint írtam azóta nevet váltottak, de mint látható az akkori linkemen, már ott is Tork a neve. Viszont már nem tudom ajánlani, iPhone 7-et, és X-et se tölti már, bár érdekes mert kocsiba még igen, de itthon már nem. Asszony 5S-sét viszont igen, minőségi tényleg, csak mint írják előttem is ki tudja meddig megy.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Franky2Ster #175797 üzenetére
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nederlanden #175708 üzenetére
Neten van csillió kép videó, most lusta vagyok körbefotózni sorry.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nederlanden #175704 üzenetére
Ott az aláírásomba a teszt videóm, ott van mikor kibontom, létható minden része.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
K1nG HuNp #175701 üzenetére
Csak tudnám mi értelme van 6-7 ezret kiadni érte ha kintről jóval olcsóbban megkapod majdnem ugyan azt. Ezt a vékony tokot nem fogják 6-7 ezerért minőségibben kivitelezni, ez nem bőrtok, azaz felesleges ennyiért megvenni.
X-en is most hasonlót használok (i8/i8+-ra is van ha keresel, még olcsóbban is), ha megnézed a te linked, és az enyém nem sok difi van köztük. Saját kép: link
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
adamkaa777 #175679 üzenetére
Ezt csak ajánlani tudom, drágább mint a sima utángyártott, de jobb is, és tényleg a kapacitása nagyobb nem csak rá van írva mint sokakra.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
norberto_th #175637 üzenetére
Azt hittem ott várod ne mutasson semmit...
De akkor jól csináltad.
Én is direkt néztem, nekem Vodánál jól megy, persze ha fészen belül youtube videóra kattintok, vagy átirányít egy oldalra azt szedi, de saját fészes videókat, képeket nem, azaz nekem jól működik. T-s topikba nem tudom írtál e már, de talán ott kér ötletet erre.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
norberto_th #175620 üzenetére
De ugye nem a Beállítások -> Mobiltelefon -> és ott mennyit eszik résznél nézed ezt a fogyasztást?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
norberto_th #175612 üzenetére
Én Vodánál kötöttem tegnap új előfizetést, abba nekem Insta/Twitter/Facebook van free, és valóban nem vonja, így nem hiszem telefon miatt lenne, inkább arra gondolok neked nem aktív ez az opció T-nél.
-
B-L-A-C-K
titán
-
-
B-L-A-C-K
titán
Vodás iPhone X függetlenítés hivatalosan:
Folyamat:
Én feltöltőkártyásan vettem mint említettem már, azaz igényelhettem a függetlenítést ingyen (aki előfizetéses az csak akkor tudja ha lejárt a hűség, és a nevén van a készülék előfizetéssel), ami annyit jelentett, megvétel után ahogy aktiválták a feltöltőkártyás sim-et, bemehettem igényelni a függetlenítést. Ez tegnap délelőtt meg is történt, bementem 10 perc alatt meg is igényeltem. Említették 2 hétén belül majd kapok egy email-t, amiben értesítenek függetleníthetem iTunes-on keresztül. Na most ez az emailt kevesebb mint 1 nap alatt megkaptam nemrég, és már független is a készülékem, le a kalappal a Voda és Appla előtt (kivételesen
).
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
sirszevenap #175413 üzenetére
Ez is lehet, csak akkor b@sztak szólni nekem (bár így pont nem érdekel), megyek ma amúgy megint oda előfizetést hosszabbítani, megkérdezem neked.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
sirszevenap #175411 üzenetére
Én múlthét hétfőn vagy kedden jegyeztettem elő egyet a WestEnd-ben, és mikor megrendeltem végül online nem mondtam vissza, gondoltam majd ha hívnak lemondom...De azóta se kaptak ha nem hívtak még gondolom. A WestEnd a Voda szempontjából meg az egyik legközpontibb hely, szóval ha oda se jött akkor sehova se még.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
flaskadavid #175408 üzenetére
Múlthét csütörtökön rendeltem online 1 körül, és másnap 1 körül már a kezembe is volt.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
syIex #175404 üzenetére
Én X-re amúgy ezt a csomagot ajánlom:
Üvegfólia: Nillkin 3D CP+ MAX (igaz nem teszteltem, de nem szokott velük baj lenni, én berendeltem már).
Hátlap + keret fólia: Innen pl egy matt (vásárlásnál WELCOMEBACK20ES kuponkoddal -20% lejön).
Tok: Így hogy keretfólia is lesz a telefonon, gyári bőrtok is mehet akár, így az alja se fog karcolódni, és ki se kell szedni belőle a telefont tisztogatni hiszen van mindenhol fólia rajta. Illetve ez a fajta műbőr tok is nagyon jó, nálam ez a topp tok, olcsó, jó tapintású, csak még nincs X-re. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
FIREBLADE78 #175369 üzenetére
High Definition
balhmm: Persze volt olyan is, és mivel nem itthon lett véve hivatalos helyen így a szokásos nem újraindulás volt rá.
-
B-L-A-C-K
titán
Na ma voltam elsőnek X-szel munkába, üzemidő biztos nem lesz i+ szintű, de nem is rossz. Annyi változás volt i7 használat után, hogy ma nem reggel vettem le a töltőről mint szoktamaz hanem tegnap este, és kb 40 perccel többet beszéltem ma mint szoktam. Így 17 óra 10 perc készenlét, és 5 óra használat lett, és jelenleg 50%-on vagyok. i7 kb így 20%on lett volna.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
kchris78 #175323 üzenetére
De ezt nem egy autóval kellene összehasonlítani. Lényeg teljes áron megvettél egy új iPhone-t megjelenéskor, 1 év múlva buktál rajta 100 ezret, oké. Na most ha X esetén kihozzák a teljes kijelzős, jobb hardverű i8 utódot, ami lényegében egy jobb X lesz...Így az 1 éves használt X-nek az ára mindjárt nem 250 ezer lesz hanem 150 ezer, illetve felborítja az i8/i8+ (plusz lejjebb lévők) használt piaci árát is, na meg korrekt se lenne. Szóval kiváncsi vagyok hogy fog alakulni az árazás, na meg az se biztos csak teljes kijelzős készülékek jönnek.
-
B-L-A-C-K
titán
X-eseknek üvegfólia téma:
Megjött a pár hete rendelt üvegfóliám. Kerete műanyag, de nem rossz, csomagolás elsőosztályú, jár hozzá egy tök jó kis kendő, nem ilyen kicsi mint szokott máshoz. Az üveg vékony, és szépen felhelyezhető, a a kameránál, hangszóróknál, és az érzékelőknél ki van vágva, nem az egész egész rész egyben, csak mindennek amennyi kell. Nem egy Nillkin 3D CP+ MAX, de 5 dollárért szerintem nem annyira rossz választás.
-
B-L-A-C-K
titán
X-esek:
Az mi a túrónak van hogyha gyári levelezésnél kapok egy levelet, ránézek eltűnik az értesítésből, eddig ezt nem csinálta és nagyon idegesít nem jövők rá miért van így. Gmail, facebbok, bármi másnál nem csinálja, csak ennél. Értesítéseknél normálisan van beállítva. Volt már újraindítás, hard reset-es is, de mindig csinálja...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nrbi001 #175179 üzenetére
A gyári bőr ebből a szempontból hogy valódi bőr tényleg jó, viszont bizonyos színekben gusztustalanul kopik, lásd pl szürke, illetve az alját nem védi a telefonnak, ami elég nagy hiba.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
whited #175176 üzenetére
Igen elsőnek tisztázni kellene mi a hivatalos hely neked, mert itt sokaknak az iSamurai is az...
Kinti árakat meg nem tudom, itt hivatalosan helyen ennyibe kerülnek a kijelzőcserék:
Itt biztos gyárit kapsz bele, és ha van a készülékre garancia akkor megmarad, ha nem hivatalos helyen cserélteted ugye a gari is ugrott. Az már más kérdés hogy abszolút nem éri meg, főleg ha csak példának egy 5S-t hozok fel, használtan olcsóbban megkapsz egy normális példányt, mint amennyiért kicserélik neked a kijelzőt benne.
-
B-L-A-C-K
titán
Várnom kell egy helyen (dokinál). 3 órája vettem le az X-et a töltőről, és ~2 óra végig netezéssel 20% esett az X akkuja, közepes fényerőn. Mondjuk ez nem tudom mennyire jó...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
sirszevenap #175123 üzenetére
Én igen, de semmi értelme, élőjegyeztetnek a rendszerükbe, és ha érkezik oda szólnak, persze ha van annyi hogy beleférsz...Én csináltam ilyet 1 hete vagy mikor, azóta se szóltak, ezért vettem neten.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ferko75HUN #175113 üzenetére
Gyárit csak az istyle rak bele csilliókért, a többi nem hivatalos szerviz nem gyárit rak bele, csak azt állítják sajnos. Ha van egy minimális érzéked a szereléshez, és tudsz várni ~1 hetet akkor rendelt meg eBay-en egy UK-s eladotól, ha megjött meg YouTube videók alapján bele rakod magadnak. Így sokat spórolaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest