- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
half333
őstag
Tudja valaki hol lehet iphone X-re Ringke Fusion X (terepmintás) tokot venni?
-
half333
őstag
Iphone X-re melyik ios-t ajánljátok inkább maradjon az 14.8 vagy a 15.2? Félek h jobban merűlne vagy bug-os. Valaki próbálta már?
-
half333
őstag
Másnál is halkult már le a felső hangszóró? Neten olvastam h alkohollal kiisztitva hangosabb lehet de nem változott. Valaki járt már igy?
-
half333
őstag
Üdvözlet! Lenne 2 kérdésem:
1. Használ valaki VoLTE szolgáltatást,mert ha igen kíváncsi lennék mik az előnyei és hátrányai.
2. igaz a hír hogy az ios-15 megjelenése óta még kikapcsolt állapotban is megtalálhatóak az elveszett készülékek? Ezt hogyan lehet beállítani,és működött már valakinél (feltételezem ha csak 1 iphone-od van ami elveszett másik ios készülék nélkül nem tudod megtalálni) -
half333
őstag
válasz
herdsman12 #256845 üzenetére
rendben,köszi!
-
half333
őstag
válasz
herdsman12 #256839 üzenetére
Elirtam bocs,a kijelzőt akartam irni,most nézem én is, h elirtam.
Noxy - az előző iphone-om kinyiffant most vettem másikat és icloudból visszatettemn mindent és mutatta a wallet hogy benne van a kártyám,de nem tudom sehogy előhivni. jelkóddal semmit nem csináltam,a face id-nél be lett állitva,és ennyi. -
half333
őstag
Üdv! Nem tudom előhívni a bankkártyát fizetéshez. Be van állítva minden,mégsem reagál a készülékem csak lezárja a billentyűzet dupla nyomásra. (iphone X)
-
half333
őstag
Üdv! Olyan kérdésem lenne hogy használtan vennék iphone-t,hogyan tudom leellenőrizni hogy van-e halott pixel a kijelzőn, vagyis létezik-e erre alkalmas alkalmazás?
-
half333
őstag
Üdv! Járt már úgy valaki hogy benne felejtette a nadrágzsebbe a telefonját és ugy mosta ki a mosógép? Van rá esély hogy magátol helyrejön,mert nem kapcsol be.
-
half333
őstag
Üdv! Mennyire éri meg régebbi készülékekre (pl.: iphone SE, 1gen)feissiteni az ios 15-öt?
-
half333
őstag
válasz
herdsman12 #234336 üzenetére
Nemár! Komoly? Voltak jelszavak is benne. Milyen hülyén van megoldva. Köszi szépen a válszt!
-
half333
őstag
Üdv! A jegyzeteknél elfelejtettem a jelszavam és kéri,mi a megoldás? Vannak lezárt jegyzetek de igy nem tudom megtekinteni.
-
half333
őstag
válasz
TheBikerider #203835 üzenetére
Pl. letöltött mp3-as számok,youtubrol letöltött videoklippek. Icloudban nem találok ilyen funkciót ahol ezeket is elmenti.
-
half333
őstag
icloud-ba miért nem lehet menteni zenéket ill. videókat (nem iphone-nal készitetteket)?
-
half333
őstag
[link] ez most komoly? Nem az adaptertől függ a gyorstöltés?
-
half333
őstag
Face id-nál az apple pay gyors? Pont fölé kell hajolni(mondjuk elég vicces😁)? Ha nincs beállitva sem touch sem face,csak a jelkódot kell beütni?
-
half333
őstag
Üdv! Létezik olyan program ami megváltoztatja a zártképernyőn lévő óra kinézetét?
-
half333
őstag
Üdv! Iphone kijelző keretet lehet külön vásárolni?
-
half333
őstag
-
half333
őstag
Üdv! Nem tudom mely fórumon lenne aktuális a kérdésem,így itt teszem fel. Szerelt már valaki házilag iphone 5s/SE-t? Annyi lenne igazából a kérdés hogy a kijelző ragasztás után "milyen eszközzel" tudnám összefogni,mert hogy a ragasztó 24 óra száradást igényel?
-
half333
őstag
androidra létezik ilyen program amivel lehet oda - vissza effectet készíteni?
-
half333
őstag
Üdv! Amit bluetooth-on küldtek (mp4),hol találom meg?
-
half333
őstag
Légyszi,tudnátok adni egy FTP kliens nevet (ingyenes)?
-
half333
őstag
sziasztok! a vodafone függetleniti az iphone 4 ios 5.1.1 bb 4.12.08 ???
-
half333
őstag
Kikapcsolt állapotban hogyan lehet visszarakni a biztonsági mentést?
-
half333
őstag
Hogyan lehet olyan biztonsági mentést csinálni,hogy még a játék mentéseket is visszategye,mondjuk egy frissités után?
-
half333
őstag
A WinterBoard - Typophone 4 lockscreen-nél hogy lehet beállitani hogy az unlock-nál ne irja még azt is h feloldás?
-
half333
őstag
Légyszives valaki elárulná hogy az Airblue Sharing-nél mért van az hogy én birok küldeni más telefonra bármit,viszont fogadni sehogyan sem,miért??
-
half333
őstag
infinitidock-nak tudja valaki a repo-ját?
-
half333
őstag
Találtam egyszerübbet,: [usb memória]
itt a másik: Wi drive
-
half333
őstag
Üdv! Mivel tudok GIF-et lejátszani?
-
half333
őstag
Hol vagy hol kell beállitani a viber-t?
-
half333
őstag
Van ilyen valakinek: Lifeproof iPhone 4 case? Tudnátok mondani valamit róla? Tényleg strapa,és kibir mindent(mármint vizet,port,ütést)?
-
half333
őstag
válasz
istvankeresz #5893 üzenetére
Brumi˘
Hálás köszönet nektek,már azt hittem nem lehet kikapcsolni,mert sokszor ha gyosan irtam,mindig bedobott valami másik szöveget,elég idegesitő volt! -
half333
őstag
Ki lehet kapcsolni azt hogy mikor irok sms-t vagy bármit,fel ajánl más szavat,vagy helyesbit?
-
half333
őstag
létezik olyan program hogy bluetooth-on keresztűl belemászunk másik telefonba,és kimenthetünk pl.: képeket?
-
half333
őstag
válasz
manchester85 #5508 üzenetére
Sok helyen irják,hogy sikerült nekik. Múszaj lenne,mert gevey nem működik 5.1.1-en,megcsináltuk hogy a saját sim kártyával jó legyen,de az Angliai,és én a saját sim-emet szeretném aktiválni,de sehogy sem engedi baseband 4.12.01. Valaki tudna ebben segiteni???
-
half333
őstag
válasz
manchester85 #5505 üzenetére
Értem. Tudna valaki segiteni h 5.1.1 5.1.1 Baseband 4.12.01 - t lehet-e downgrade-elni 4.11.08 vagy 01.59.00 -ra??? És hogyan???
-
half333
őstag
a Downgrade-elés is warez?
-
half333
őstag
Hogyan lehet az ikonokat helyezgetni (ugy hogy ne pont egymás mellett legyenek),és a dock-ot hogy lehet kicserélni,másmilyenre?
-
half333
őstag
helló! milyen programmal lehet megfigyelni h milyen programok futnak háttérben?
-
half333
őstag
Tudja valaki honnan lehetne venni/rendelni aluminium hátlapot iphone 4-hez?
-
half333
őstag
Értem,hát akkor én kérek elnézést a hibázásomért..
valaki tudna segiteni privátban..
-
half333
őstag
Tudnátok segiteni? Eddig nem találtam rá megoldást,h az iphone 4, 5.1.1 baseband 04.12.01-ot függetleniteni tudjam gevey és eredeti sim nélkül.
-
half333
őstag
létezik-e hasonló program iphone-ra mint pc-n a ccleaner?
-
half333
őstag
kösz! akkor azt mondod hogy ha küldeni birok,kapni is? lehet tul régi a teló,amivel küldeni akarok,és az a gond.
most próbáltam másikkal,meg is találja a készülékemet,elkezdi küldeni,és az irja ki h sikertelen. Viszont akkor nálam sötétebb lessz a B,de semmi más nem történik. Mi lehet a gond?
-
half333
őstag
Van-e olyan zseblámpa program,ami,ha lezárjuk a telót,akkor is világit?
-
half333
őstag
Ha pendrive-ként használom,és felmásolok rá akármit,azt a telón belül hol tudom megnézni?
-
half333
őstag
Lejárt az időlimit.. Kösz,megvan,nagyon jó!
-
half333
őstag
Megtudná valaki mondani hogy az értesitési sávba hogyan tudom felvarázsolni a buetooth,wifi,adat,stb-t?
-
half333
őstag
Próbáltam az airblue sharing-et,küldeni birok,de kapni nem,tudna ebben valaki segiteni?
-
half333
őstag
Mért van az hogy szinkronizálok fel képeket a telóra,és sok kép duplikálva van,ill valamelyik nincs is fent. Mi a megoldás?
-
half333
őstag
Van-e valami alternativ megoldás arra hogy mikor frissitek egy alkalmazást,ne töltse le ujból az egészet,csak amit frissit benne???
-
half333
őstag
Próbáltam a celeste-t,de azt irta hogy 5.1.1-el nem kompatibilis. Valaki tudna segiteni ebben?
-
half333
őstag
Helló! Létezik-e értelmező szótár Iphone-ra?
És tudtok-e bluetooth-os fájlcserélő progit? -
half333
őstag
Hát jó,kösz mindenkinek!
-
half333
őstag
HELP! megcsináltam a micro simet simből,és azt irta ki h nincs hálózat. 4-5 féleképp próbáltam ki a SAM-et,de mostmeg azt irja ki h érvénytelen sim. Tud valaki segiteni?????
-
half333
őstag
[link] szerintetek igy jó??? Segitsen már valaki,nem birom használni az Iphone-t
-
half333
őstag
Légyszi,tudnátok segiteni,h hogyan vágjam ki:
hogy micro sim-et kapjak[link] - linket is adok,h le birjátok menteni,és esetleg megrajzolni h hol mennyit kell levágni? Kösz,előre is!
-
half333
őstag
Hogyan lehet képeket szinkronizálni,mondjuk ugy hogy tettem fel fényképek néven egy mappát,majd pc-rő töröltem azt,majd utána létre hoztam ugyan olyan néven mappát,hogy ugyan oda tegye a telefonba a képeket,de törlődtek az előzőek. Hogy lehet megoldani?
-
half333
őstag
válasz
Kicsirics77 #4597 üzenetére
Helyrejött! Még annyit szeretnék kérdezni hogy tettem be egy uj lockscreen-t,de az unlock alatt még irja h feloldás. Ezt h lehetne eltüntetni?
-
half333
őstag
válasz
Kicsirics77 #4595 üzenetére
persze.
-
half333
őstag
próbáltam az ibuetooth-ot,meg az ibluenova-t,de egyiket sem engedi telepiteni. miért???
-
half333
őstag
Iphone 4re melyik bluetooth fájlcserélő program működik?
-
half333
őstag
Nem engedi az Itunes h regisztráljak,vagy a jelszó nem jó,vagy más,de nem tudom mi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest