- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
válasz
Totheground #117943 üzenetére
Akkor az lesz, köszi!
-
nofi
addikt
Másnál működik az iCloud backup? Szeretném kiszűrni, hogy mi lehet a gond, mert tegnap este óta se iPhone-t, se iPad-et nem tudom rávenni a biztonsági mentésre. A szerver státuszok rendben vannak elvileg. Public bétára gyanakszom, mert mindkettőn az van.
-
nofi
addikt
Bétások, nektek megy az iCloud backup? Szerdára készülve akartam egy backupot csinálni, de folyamatosan azt írja, hogy nem tudja. Szerveroldalon lehet a gond, nálam, vagy másnál is előfordult ilyen?
-
nofi
addikt
Nézelődök iPhone 6 vonalon, de miként lehet az, hogy már nem garanciális egy készülék? Tudtommal tavaly szeptember 19-én rajtolt el, tehát ha első napos is, még pár napnak még lennie kellene.
-
nofi
addikt
Tekintve, hogy iPad Pro, Apple TV évek óta kering pletykaszinten (és biztos vagyok benne, hogy nem fél év alatt fejlesztették), i6S specifikációit, újdonságait már tavasszal össze lehetett ollózni a hírekből, ennyi erővel kb. a Live Photo volt tegnap újdonság meg a stylus + cover. Nem hordok órát, sejtésem sincs mi a különbség, de szerintem teljesen normális, hogy egy startup előbb hamarabb ugrik mint egy nagy techvállalat. Csak bírják a tempót Watch 2-3-ig.
-
nofi
addikt
Nyilván valamilyen gesture is előhozhatná, de én szerintem már eléggé ki vannak maxolva az irányok, hosszú-rövid nyomás. Majd élőben kell megnézni, hogy mennyire "wow" iOS alatt.
Appoknál is elég sok lehetőség van benne. Ujjlenyomatolvasó kezdetben nem is volt megnyitva fejlesztőknek, azóta is banki, jelszavas programok használják csak (amikkel én találkoztam). -
nofi
addikt
válasz
TheMarci #117477 üzenetére
Vicces, hogy a Huawei (remélem jól írom) bemutatta előbb és annyit tudtak kihozni belőle, hogy mérlegként használják. Mint a kőkarszakban...
Tin
Szerintem apponként előtérbe hozni a fontosabb funkciókat sokkal nagyobb forradalmi újítás mint az ujjlenyomatos belépés, vagy pár inch képernyőnövelés. Hosszútávon ez hoz igazi gyorsulást a használatban, ha hozzászokik a felhasználó. -
nofi
addikt
A "nyomóképernyőben" azért elég sok kényelmi lehetőség rejlik, csak győzzék a fejlesztők kihasználni. Lehet csak hozzászoktam és ezelőtt soha nem kódoltam a telefont, de több fantáziát látok benne mint az ujjlenyomatolvasóban... A méretváltozás sem forradalmi, egyszerűen csak rájöttek, hogy már gagyi a konkurenciához képest egy ilyen telefonba - így született meg a 12 mp is.
Bólintsanak a 2 giga ramra, meséljenek még pici a prociról és ha még az akksit is sikerült picit megnövelni akkor váltok 5S-ről.
-
nofi
addikt
válasz
-secret- #115395 üzenetére
Szerintem nem árt, de azért nézd meg ezt is: Kenu Airframe
Ugyanúgy a légbeömlőre csatlakoztatod, puha gumis villákkal így szerintem stabilabb mint valami fröccsöntött műanyag. Hátránya, hogy kell egy minimális erőt kifejteni a ki-becsatoláshoz. -
nofi
addikt
válasz
Tibee86 #115318 üzenetére
Tavaly vettünk édesapámnak egy Air-t. Árgépről indultam és végignéztem az első pár találatot ahol volt raktáron. Telefonon akartam leegyeztetni, de persze kiderült, hogy csak plusz garanciával adhatják el, amitől drágább lesz. Kérdeztem, hogy mire vállalnak plusz garit, erre mondták, hogy hát a szoftverre - letettem. Ezt még egy bolt eljátszotta, de a legdurvább a harmadik volt. Gondoltam nem telefonálok, hanem rögtön megrendelem a webshopból. Aztán jött egy visszaigazolás drágább árral és rajta feltüntetve a plusz garancia. Mondanom sem kell mennyire küldtem el őket a francba.
Már bánom, hogy az ilyenek miért nem jelentettem fel a a fogyasztóvédelemnél, de a karácsonyi hajrában nem volt erre időm.
Szóval nem könnyű annyiért Airt szerezni... -
nofi
addikt
válasz
batai15 #114602 üzenetére
4S-re szerintem ne kötelezzétek el magatokat. Szeptemberben kapja az utolsó szoftverfrissítést onnantól meg legfeljebb egy év és nagyon kompromisszumos lesz az appok hiánya miatt (sok minden pedig már most is lassú rajta!). Aprón próbálj még garis 4S-t nézni, de fóliás telefonként szerintem csalódás lesz (persze nem tudom miről vált a párod).
-
nofi
addikt
válasz
Rage47 #114197 üzenetére
Úgy, hogy mivel telefonálásra egyik sem alkalmas, a tartalomfogyasztás az elsődleges szempont. Ott meg egyértelmű, hogy ha a hordozhatóság a lényeg, akkor iPod, ha meg nem, akkor nem jön olyan rosszul a nagyobb kijelző. Szerintem.
Az internetes portálok meg azért hasonlítgatják, mert mindkettő amolyan "belépő" készülék (még akkor is ha a mini duplája az iPodnak) az Apple világába és ezért rugóznak ezen ennyit.
-
nofi
addikt
válasz
Daniel0723 #114192 üzenetére
Kicsit gyengébb proci, akksi; nincs benne ujjlenyomat-olvasó, kisebb kijelző és nyilván a telefonálással kapcsolatos feature-ök hiánya. Én inkább egy iPad mini felé hajlanék, ha már...
-
nofi
addikt
Én használtam a 3-masat.
A távirányítóval a hangerőszabályozás nem működik, csak start/stop, illetve telefonfelvétel/lerakás funkció van. Hangzásra egyértelműen jobb, mivel fülbe dugható, zártabb kialakítású
A mostani Logoutos cikkhez is bekommenteltem, hogy bár régóta használok fülbedugós fülest, ez nekem baromi kényelmetlen volt és feleségem sem szerette, ezért nagyon hamar eladtuk. Túl nagynak és nehéznek éreztem a távirányítóját, emiatt állandóan húzta ki a fülemből. Sajnos egyik gumival sem volt kényelmes. Egyébként azért az árért megéri, próba szerencse, max eladod -
nofi
addikt
válasz
r3dsnake #113442 üzenetére
Nekem a 3 beállítottból a céges exchange hülyült meg és bár 15 perces frissítés volt csak beállítva, állandóan a legtöbbet fogyasztó appok között tanyázott a naptárral együtt. Soha nem szoktam nézni mi mennyit fogyaszt, de érezhetően jobban kezdett el merülni a telefon. Újraraktam minden fiókomat, azóta - lekopogom - nincs vele gondom.
-
nofi
addikt
Tegnap feltettem a publikus bétát, ha már így megnyitották a nagyközönség felé. iPad-en semmi gond, ellenben iPhone-on újraindítás után eltűnt az App Store. Annyira, hogy keresésre se jön elő, beállítások és home screen resetre sem és persze korlátozva sincs. Ez azért elég súlyos, úgyhogy visszatettem a 8.4-et. Töröltem a béta profilt, de még mindig jelzi a béta 9-es frissítést a beállításoknál. Hogy tudom lekaparni a telepítőt a telefonról?
-
nofi
addikt
válasz
Totheground #110567 üzenetére
Ez már hit kérdése, de én is szkeptikus vagyok
Kipróbálom flymódban is -
nofi
addikt
Este 100%-ról, DoNotDisturb módban egy éjszaka alatt 84%-ra esik az akksim. Napközben is már érzem, hogy gyengébb az akksi, estig ritkán bírja ki átlagos használat mellett.
Ez mennyire számít rossznak egy 1,5 éves 5S-nél, vagy csak én dramatizálom túl?
Csináltam ezt a lemerítős, full feltöltős akksiformázást, de minden maradt kb. ugyanúgy. App nincs beragadva, restart is volt. Van még valami tipp az akksicserén kívül? -
nofi
addikt
válasz
Sev!er #64880 üzenetére
Az 5S most sem lassú, mint ahogy a mindennapokban egyik iPhone sem az. Benchmark oldalról is elég tesztben veri a konkurenciát, bár ez engem hidegen hagy. Csak azt mondtam,, hogy a "jövőbe mutató" 64 bites architektúra már ebben is benne van.
Touch ID-val nekem egy hónapja semmi bajom, de azt el tudom képzelni, hogy időnként újra kell scannelned, illetve az sem mindegy hogyan. Az i6-ról semmit nem tudsz, csak a befektetők elméleteit. Várni egy nem létező terméket, vagy már most megadni magadnak a kényelmet. Te tudod.
Én is filóztam rajta eleget elhiheted, mivel egy iPhone egyáltalán nem kis kiadás. Ismét jól döntöttem, mint a 4S idején, ezt már most tudom. -
nofi
addikt
válasz
Sev!er #64875 üzenetére
9 hónap múlva a bejelentés várható csak. Mire reálisan kapsz, lesz az 10 is, de ha nem állsz sorba, meg figyeled éjjelente a webshopokat akkor november környékére - jó esetben
Az, hogy esetleg megnövelik a kijelzőt, vagy kiadnak egy nagyobb kijelzős modellt a jelenlegi 4 coll mellé (szvsz szerintem ez lesz) az egyáltalán nem befolyásolja a jelenlegi csúcs 5S életidejét, majdani értékét. Nagyon egyszerű: ha elég neked a 4" és nem is vágysz nagyobbra akkor fölösleges várnod. Már ebben is olyan előremutató proci van, ami talán 2014 második felétől lesz kihasználva az appok által. -
-
nofi
addikt
válasz
nederlanden #61309 üzenetére
Január második felében várható a 7.1, szerintem abban igen sok minden javítva lesz.
-
nofi
addikt
válasz
Kicsirics77 #61259 üzenetére
Én is szenvedtem vele vagy 20 percet és arra jutottam, nem létezik, hogy ilyen beállításokat várjanak el egyik napról a másikra x millió iOS Gmail usertől. Várok és meg lesz oldva. Zen mode: on.
-
nofi
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #61062 üzenetére
iPhone 4/4S-re is van iOS7 oprendszer
Ha a főképernyőn lehúzod az ujjad és fent megjelenik egy "search" ablak akkor 7-es van azon a telefonon is.
Elvileg szürkével látod azt amit válaszolnak neked és zölddel, vagy kékkel amit te írtál. Ha te kék/zöld buborékodat elhúzod nem történik semmi? -
nofi
addikt
Ma poénkodtam a slow motionnel. Ennyit számítana egy állvány, vagy a tömörítés sikerült ennyire gyatrán?
kutyámNézegettem más 5S slo-mo videókat és ott tűéles kép volt...
-
nofi
addikt
Este iTunes-ra rádugva egyből végigment a restore-os csík
Már csak egyetlen dolgot nem értek: A fotóknál állandóan kiírja alul, hogy "Downloading..." és úgy csinál mintha töltene be valamit. Csak nem tudom mit és honnan, mivel nincs semmilyen photo share bekapcsolva. Mi lehet itt?legiaap
5S-en már nekem is "késik" a slide to unlock pár másodpercet, bár nekem úgy tűnik, hogy ez inkább egy 5S fícsör, mivel ha rajta tartod az ujjad akkor scrollozás nélkül beenged, ami jóval gyorsabb. -
nofi
addikt
válasz
Kicsirics77 #60746 üzenetére
Szerintem is
-
nofi
addikt
válasz
ittakary #60743 üzenetére
Na várj, ahol kiírja, hogy mennyi van hátra az már lefutott. Utána beírtam a jelszavam, kiválasztottam az iCloud bacupomat és újraindult a teló. Ekkor a fekete hátterű alma logo alatt fut egy csík, semmi mást nem ír ki. Ez a csík nem mozdul már jóideje.
legiaap
De már nem ajánl fel olyat, hogy backupot kiválasszak. Mindig előről kezdi a betöltést az alma logonál.Mondjuk ha hazaérek akkor iTunesból fogok próbálkozni.
-
nofi
addikt
Próbálnám beizzítani az 5S-t, a 4S-em Cloud-mentéséből, de nem megy tovább a töltőképernyőnél. Pár mm-nél megáll a csík és már 45 perce nem mozdul. Nyomtam egy hard resetet, de megint megállt valahol. Mit lehet ilyenkor tenni?
-
-
nofi
addikt
iPhone váltáskor mentés/telefon reg megszüntetése apple-nél/sim kártya kivétele után tudom SIM nélkül gyári állapotra formázni a telefont?
-
nofi
addikt
Én azt vettem észre, hogy pl. minden reggel zenét hallgatok a telefonról a kocsiban. Beérek, dolgozom, délután haza és ugyanonnan folytatta iOS6 alatt mint ahol reggel befejeztem, pedig napközben netezés, játékok, fotó, stb. Most iOS7 alatt ha már elindítok pár alkalmazást mindig elölről kezdi az adott albumot, nem jegyzi meg pontosan melyik szám, hanyadik másodpercénél jártam.
Más: Játékoknál is észrevettem, hogy bejövő híváskor háttérbe rakja, vagy ha kilépek mondjuk megnézni egy emailt, esetleg zeneszámot váltok. iOS6-nál ha ezek után visszalépek a játékba, gondolkodás nélkül ugyanott folytatta. Itt iOS7-nél meg megint betölt az egész, mondjuk szerencsére utána a menüből ugyanott folytathatom.
Én azt látom, hogy többlépcsősen kezeli a háttérben futó alkalmazásokat és mindig alárendeli az éppen használt alkalmazásnak a többit. Szerintem egyértelműen több memóriaigénye van a 7-es rendszernek, ezért ott hamarabb zárhat be "jobban" egy alárendelt alkalmazást. -
nofi
addikt
-
nofi
addikt
válasz
ittakary #59865 üzenetére
Remélem továbbjavítják a sebességet is. 4S-en már egész jól fut a 7.0.4, de a korábban gond nélkül futó játékaim 7 óta beszaggatnak. PvZ2, meg Kingdom Rushnál nem érdekel, de most kicsit felhúztam magam, hogy a frissen vásárolt Rayman Fiesta Run játszhatatlanul akad
Mondjuk megértem, hogy egy idő után az 5 legyen a minimum követelmény, de a korábbiak ne váljanak már játszhatatlanná.
-
nofi
addikt
Promoképeken jóval pofásabban nézett ki ez a kontroller. Így videón elég ócska benyomást kelt
Én úgy tudom ez is akksis.
-
nofi
addikt
válasz
penell1234 #59704 üzenetére
Nem festett már, olyan mint pl. a 4; 4S-nél
-
nofi
addikt
Mit lehet tenni, ha egyik napról a másikra egy adott játéknál eltűnik a mentésem? (nem kezdem újra, már a végén tartottam, kevesebb is vagyok pár hajszállal
)Többivel semmi baj, acsik is megmaradtak, de olyan mintha semmit nem haladtam volna vele. Rayman Jungle Runról van szó btw.
-
-
nofi
addikt
válasz
privacy99 #58697 üzenetére
Nézőpont kérdése... Kontrasztosabb, egy sorral nagyobb kijelző, minden tekintetben gyorsabb és ehhez képest (!) nem nőtt a fogyasztási ideje. Jobb kamera, új csati, LTE, tudtommal a mikrofon/hangszóró pároson is fejlesztettek és az egész jóval könnyebb + vékonyabb mint elődje. Sorry ha valamit kihagytam. Nem nagy cucc, áh.
-
nofi
addikt
Nekem is bírja egész nap, 8-tól éjfélig
Csak reggel és munka után is töltőn van a kocsiban a zene miatt
Ne kezdjük már megint, mindenki máshogy használja... -
nofi
addikt
Matchelős kollégák!
A hazai rajt óta használom a matchet, de eddig igazából csak a zenéim rendszerezésére, no meg a telefonra másolásra. Azóta megsokszorozódott a havi letöltési kvótám, így eszembe jutott, hogy városban mászkálva akár használhatnám a streamelést az állandó szinkronizálás/letöltés helyett. Egy baj van, csak akkor látom az összes zenémet a telefonról, ha wi-fin vagyok. Pedig be van kapcsolva a "show all music". Szimplán 3G-ről el kéne érnem a zenéimet tudtommal, van esetleg még valami beállítás?
-
nofi
addikt
válasz
hatesz #57990 üzenetére
De most szerinted mit kellene reagálnia a fórumozóknak erre?
"Igen, kérdeztem és mondták is sokan, de mégis megvettem, igazából az volt a baj"Nem azzal van a baj, hogy valaki leírja az akksiidejét, vagy, hogy kopik a telefonja, hanem amikor már kb. mindent a fórumozóktól kérdez. Egy drága telefont ne ész nélkül vegyen az ember, járja körül mit vesz. Napokig tűnődik, hogy vegyen-e i5-öt, majd miután a pro/kontra érveket megkapta a vétel mellett dönt. Ez sem megy zavartalanul, érthető, hiszen használtat vesz, továbbra is segítenek neki. Megvan az új teló, örömbódottá, de pár nap múlva már az sem jó és kezdődik az egész elölről. Én megértem, hogy többen nem tudják komolyan venni. Bizonytalan vagyok, vagy mégis?
-
nofi
addikt
válasz
Totheground #57961 üzenetére
A matchelt számok "tag"-elését megnézted?
-
nofi
addikt
válasz
-secret- #57686 üzenetére
Semmiképp ne az EEU verziót vedd, mint ahogy én tettem anno, mert abban nincs benne a többi térképpel való bővítés lehetősége. Emaileztem már a fejlesztőkkel is, ígérték, hogy abban is benne lesz, ennek már 1,5 éve...
Szóval a Hu + Ro a "nyerő", vagy a teljes európai csomag
-
nofi
addikt
válasz
jozsi252 #57569 üzenetére
Na akkor csak sikerült, vigyázz rá!
Én egyelőre várom, hogy az európai Apple Store-okban újra legyen készelt, aztán valamelyik ismerősömmel hozatok. Durva, hogy Svájcban ~35.000-rel olcsóbb. Ott ahol 3-4x annyit keresnek. Na mindegy, ez legyen a legnagyobb problémám. -
nofi
addikt
válasz
Totheground #57516 üzenetére
Az AAC-t leszedi, az infoban benne van, hogy te vagy a tulajdonos, vagy, hogy matchelt szám, de a tageket, borítót nem szedi hozzá, az marad az amivel te anno betetted az iTunes adatbázisodba.
-
nofi
addikt
válasz
Totheground #57502 üzenetére
Mint írtam, én nem örülnék neki ha mindent a saját kedve szerint írna át. Egyébként lemezborítót ugye magával az iTunes-zal is le lehet tölteni, tehát nem érzem hiányosságnak. Azért manapság már művészet belefutni hiányosan tagelt zenékbe, de tény, hogy aki 5-10 évig nem foglalkozott a gyűjteményével annak lesz dolga. Ezért tudok javasoltam a tuneup-ot, de ha picit több időd van akkor lehet ingyenes tagelős szoftvereket találni (mp3tag pl.), ami adatbázisból veszi át az adatokat.
Anno nekem is az volt az álmom, hogy a match majd minden zenémet rendbe teszi, de sok számot nem talál meg, onnantól kezdve, hogy akár pár mp.-cel eltér az iTunesban lévőtől (éljenek az albumvégi trackek). Én azért szeretem, márcsak a tárhely miatt is. -
nofi
addikt
válasz
Parson #57493 üzenetére
Én is ezt hittem, de nem. A zene tényleg az iTunes-os verzió lesz, de a tageket nem kapod meg, a lemezborítót sem. A kitöltött info marad az amit te, vagy a releaser kitöltött. Ez azért van, mert sokan pontosítják a genre-t, vagy tageket adnak hozzá, hogy könnyebben rendszerezzék a zenéiket és ez veszne el ha kicserélődne. Pl. nekem is van egy olyan általam használt megkülönböztető info a tagekben, amivel "single"-öket egy vegyes albumként látom és így nem foglalnak helyet a teljes albumok között.
Match ide vagy oda egyszer sajnos nekem is végig kellett mennem a ~10.000 zenémen. Párévente amúgy sem árt szortírozni -
nofi
addikt
-
nofi
addikt
válasz
B-L-A-C-K #57169 üzenetére
Valaki meg azt kacagja aki 100-at kiad egy telefonért...
Én 2 hét hardveraprós iPhone kutatás után már ott vagyok, hogy kiadok többet, de legyen garis. Nekem sem éri meg az 5-höz képesti többletet, de 130-ért nem veszek használtan 5-öst. A hirdetésemben 110 volt, de a legtöbb 120 körüli hirdetésre is írtam és általában kiderült, hogy nem kerek. Elegem van a trükközőkből, de valahol azt is be kell látnom, hogy ennek a telefonnak ennyi a használt ára (és amúgy részben emiatt is szeretem ezt a márkát), aki alatta megválik tőle az vagy balek, vagy kapkod. -
nofi
addikt
Ők honnan tudják az árat? Mondjuk azaz 5C szerintem S akart lenni és nekem gyanúsan közel van árban a 32-es ára a 16-oshoz és a 64-eshez...
-
nofi
addikt
válasz
samgar #57154 üzenetére
Nem másolja be elvileg, csak ha külön kéred, hogy "keep iTunes media files organized", mert akkor oda másolja ahol az iTunes könyvtárad van. Tehát csak simán beemeled, majd lefuttatod a matchet, megvárod, hogy feltölsön mindent és onnantól hallgathatod a vinyó nélkül is.
-
nofi
addikt
-
nofi
addikt
Kemény dolgok mennek itt aprón 70000-ért iPhone 5C
Érdemes a többi hirdetését is megnézni. -
nofi
addikt
válasz
fikifiki16 #56537 üzenetére
i5-ből fehéret vennék, nem tetszik a fekete szélén a festés és félteném is. i5S-ből pedig egyértelműen a szürkés-fekete.
-
nofi
addikt
válasz
samgar #56495 üzenetére
Nekem már az megér 25 eurót, hogy mindenhol elérem a zenéimet. Amikor a hazai start napján előfizettem akkor nekiálltam átnézni a zenéimet, hogy mik azok amiket megtalált az iTunes. 10%-át nem találtam, jellemzően albumvégi számok és akkor még úgy voltam vele, hogy rendre leszedtem az "eredeti" verziókat. Ma már ez a lelkesedés alábbhagyott, de legalább egyszer rendbe tettem a gyűjteményemet. Most meg várom, hogy elstartoljon itthon a Radio
-
nofi
addikt
Már páran rendelkeztek iPhone 5S-sel, ezért megkérdezném, hogy a 102fps-es videók tudtommal PC-re másoláskor "elvesztik" ezen tulajdonságukat, a'la effektezett fotók. Milyen opciók vannak ezen videók tárolására a Youtube feltöltésen kívül?
-
nofi
addikt
Osztottam, szoroztam, amennyiben decemberig tudok venni még garis 5-öt, reális használt áron, úgy nem várom meg az 5S-t. Nagy szívfájdalmam, hogy hardveraprón az elmúlt pár napban 3-ból 3 hirdetés volt olyan ahol félretájékoztattak és valahol az információk cserélése közben bukott ki a dolog. Az "okosabbak" legalább nem válaszoltak, mert gondolom látták, hogy miért pont azokat az infokat kérem.
Úgy döntöttem, nem adom fel az emberiségbe vetett hitemet és felteszek egy "keres" hirdetést, amiben igen részletesen leírom, milyen készüléket árulók keressenek és azt is, mit fogok kérni előre, mielőtt személyesen találkoznánk. Így talán minimálisra tudom csökkenteni a trükközőket. *naivszmájli*Pár hónap gari, tartozékok és nyilván a megkímélt állapot lesz a fő szempont. Bár feketét szerettem volna, de kopás miatt nem merem - tudom, hogy nem mindenkinek kopik. Második körben fényképeket - számláról is - és IMEI számot kérek. Nyilván a független készülék lenne a cél, de azért nem akarom kizárni a T-seket. Hűségszerződéses dolgot kizárom egy ismeretlennél, de ha pl. a dominos készüléket, hogyan lehet megkülönböztetni?
A "beázott" telefont szétszedés nélkül meg lehet valahogy ismerni?
Várnám az egyéb tippjeiteketAzért valahol szomorú, mi folyik a használt szifonpiacon
Még szerencse, hogy a 4S-emet egy ismerős foglalta le pár hete...
-
nofi
addikt
válasz
buci30 #56099 üzenetére
Azt használom amit az adott ismerősöm használ, akivel beszélgetni akarok. Pl. szeretem a Skype-ot, de ha valakinek iPhone-ja van akkor nyilván inkább FaceTimeozunk. Nekem ezek vannak telepítve:
imo - ez mindenes, főleg Google Chatre, ami már Hangouts
Viber - alig használtam -
nofi
addikt
válasz
matyi19 #55717 üzenetére
Én nem sz*roznék, 30ért egy újabb, vékonyabb, könnyebb, nagyobb és kontrasztosabb kijelzős iPhone-t venni. 4S-em van iOS7-tel és láttam, hogy fut i5-ön
Az akkuidő annyira használattól függ. Lehet, hogy készenlétben többet bír 1 órával a 4S (én hallottam már fordítva is), de ha pl. egész nap fut a háttérben a skype akkor meg lehet, hogy az i5 előzi le. Most mondtam egy példát, de a lényeg, hogy olyan nagy különbség nincs, illetve ha van, akkor az valószínű gari gyanús. Az általa készített fénykép is olyan, hogy ha kicsit is komolyan gondolod a telefonos fotózást, akkor nem állsz meg a beépített fotós alkalmazásnál. Egyébként én nem mondanám "rossznak", csak "más". Egy profi Canon gép is más képet készít mint egy hasonló kategóriájú Sony, vagy Nikon. Nemrég linkelt ide valaki egy mobilos fotós vaktesztet és ott pl. az i5-öt találták többen szebbnek a 4S-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- PS Plus előfizetések
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest