Hirdetés
Aktív témák
-
megema
őstag
válasz
kecskesadam #23115 üzenetére
Akad egy pár, de 3GS-en nem vészesek.
Nézzük csak sorban:
- Safariban néha laggol a gépelés, és előfordul, hogy összeomlik az app. Utána viszont 5.0.1-en még a félbehagyott hozzászólást is visszatölti. Arra nem esküdnék meg, hogy 5.0-án is visszahozza-e a hozzászólást. Szerintem nem. Ha nem zárod be a felesleges appokat, akkor gyakran újratölti a megnyitva hagyott lapokat.
- Értesítések sorrendje megváltoztatás után visszaáll az előző állapotába, de reboot után megjavul, változtatható. Úgy néz ki 5.0.1-en javították, de frissítés óta nem nagyon piszkáltam.
- Ha lockscreenen kapsz értesítést, akkor a slide az értesítést küldő programot nyitja meg, pedig erre az alkalmazás - értesítés szövege melletti - kis ikonja szolgálna. Ez állandó jellegű, de ha megnyomod a sleep gombot, utána már visszaáll a slide normál funkciója.Ha nem tévedek, 3GS-en nincs több probléma. A többi gond i4-en és i4S-en jelentkezett (pl. gyors merülés, akadozó coverflow), de ott se mindenkinél.
4.3.3-on nekem olyan volt, hogy néha nehezen tudtam felvenni a hívást, mert a slide nem reagált pár másodpercig. Ez egyszer már előfordult 5.0-ám is, de nem nagyon hallottam róla mástól. Amúgy az állandó lassúságán kívül nem volt gond a 4.3.3-mal. De az épp elég volt. Memóriafogyás (lapok újratöltése Safariban) is kevésbé jelentkezett.
-
Stiegliz
tag
válasz
kecskesadam #22699 üzenetére
jb nincs , de ahol olvasgattam, ott mindenki dicserte az ios5 öt 3gs-re.
Aktív témák
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Gaming notebook topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Xiaomi MI 9T 6/128 Kék, dobozában, eredeti töltőjével, eredeti + 5 tokkal + 1 kijelző védő üveggel e
- Phone 14 Pro MAX 128 GB Deep Purple - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM
- Poco M4 Pro 5G 6.128 HyperOS, gyárilag kártyafüggetlen eladó. Pro verzió tehát az erősebb darab. Jó
- Honor X8a 6 GB/128 GB fekete Dual-sim garancia 18hónap
- iPhone SE 2022
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest