- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Series 7 - új idők széle
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Mobil flották
Aktív témák
-
szemtelen
tag
Tisztelettel felteszek egy kérdést:
Defy+ vagy Iphone 3GS?
Egy árba jutok a kettőhöz de mégis melyiket vegyem?
Külső dizájn iphone, tudás moto, vajon van akkora + a defyben?
Tanácstalan vagyok, jólenne néhány "kövezés" miért is jobb az apple.FACEBOOK trükk! Nyisd meg a saját üzenőfalad, majd nyomd meg az f13-at! Nézd meg mi történik! ;)
-
szemtelen
tag
válasz manchester85 #40042 üzenetére
Köszönöm, ez elég meggyőző. Természetesen a defy topicban is kérdezek.
Az mennyire számít h a 3gs régóta a piacon van? Van létjogosultsága a 4 mellet, amire még nem tellik..FACEBOOK trükk! Nyisd meg a saját üzenőfalad, majd nyomd meg az f13-at! Nézd meg mi történik! ;)
-
szemtelen
tag
Üdv!
Hagy kérdezzek egy hülyeséget!
Kávézóban két plasztikcica bombázóra figyeltem (véletlenül). Az egyik kis előadást tartott az Iphonjáról, méghozzá azt hogy azért jó mert ha van itt valakinek még Iphonja és azt érzékeli akkor ingyen tudnak beszélni. Létezik ilyen program, vagy apps iphonra??FACEBOOK trükk! Nyisd meg a saját üzenőfalad, majd nyomd meg az f13-at! Nézd meg mi történik! ;)
-
szemtelen
tag
Ja így ott a pont.
Én olyasmire gondoltam mint lentebb válaszolták.
Az érdekel, hogy ezekhez is mindenképp kell valami kapcsolat bluethoot, wifi (pl skype) vagy van valami különleges kapcsolódási módjuk az Iphonoknak egy bizonyos hatósugáron belül?FACEBOOK trükk! Nyisd meg a saját üzenőfalad, majd nyomd meg az f13-at! Nézd meg mi történik! ;)
-
szemtelen
tag
Egy kérdésem van!
Új vagyok Iphone téren. Regisztrálni kell az App Store-hoz, de valahol régebben azt hallottam hogy Amerikai regisztrációt kell csinálni mert a magyaroknak nem nagy a választék, ez még mindíg így van? milyen reget érdemes csinálni?FACEBOOK trükk! Nyisd meg a saját üzenőfalad, majd nyomd meg az f13-at! Nézd meg mi történik! ;)
-
szemtelen
tag
Még egy kérdés, megvárjam először még csutkón lemerül, vagy már tölthetek is rá?
FACEBOOK trükk! Nyisd meg a saját üzenőfalad, majd nyomd meg az f13-at! Nézd meg mi történik! ;)
-
szemtelen
tag
válasz vadászcsiga #40775 üzenetére
Hú de jók ezek
Hol lehet megtudni hogy mikor van ilyen ingyenes akciós progi?FACEBOOK trükk! Nyisd meg a saját üzenőfalad, majd nyomd meg az f13-at! Nézd meg mi történik! ;)
-
szemtelen
tag
Az Iphone3Gs nek két hangszórója van alul? Ha igen akkor az baj ha csak az egyik szól?
FACEBOOK trükk! Nyisd meg a saját üzenőfalad, majd nyomd meg az f13-at! Nézd meg mi történik! ;)
-
szemtelen
tag
-
szemtelen
tag
Üdv.
Ha szeretnék Cydia-t a telómra ami egy 3gs, de új, tehát xx152xxxx sorozatszámú akkor nem lehet JB-t csinálni, tehát felejtsem el?FACEBOOK trükk! Nyisd meg a saját üzenőfalad, majd nyomd meg az f13-at! Nézd meg mi történik! ;)
-
szemtelen
tag
Igazából emiatt kérdeztem, nem gondoltam hogy a JB tilos, de már megyek oda. thx
-
szemtelen
tag
Akkor esetleg tudja valaki hogy az új (infineon vagy toshibás) 3gs 8gb-ket lehet-e JBzni vagy nem? Éjjel olvastam egy fórumon hogy egy bizonyos idő után gyártott 3gs-ek el "brick"-esednek.
-
szemtelen
tag
Hi!
Milyen appal lehet kreditet gyűjteni? A sokat emlegetett sponzor appra gondolok, persze ha magyar accal is működik
Vagyis a freemyapps működik magyar accal is? - sz.[ Szerkesztve ]
-
szemtelen
tag
Sziasztok!
Általában csak olvasom a fórumot, most viszont segítséget kérnék.
Van egy Iphone 3GS telóm, a legújab 5.1.1es rendszerrel, semmi JB minden eredeti rajta, de bizonyos időközönként telefonálás közben olyan, kb 4. v. 5. percnél újra indul a telefon, szépen kikapcsol, apple logo és vissza, de ez random dolog, eddig kb 2 hónap alatt 8x történt meg. Akksi töltöttségi szinttől függetlenül van.
Mit csináljak vele, még garis, de ha beviszem ezt hogyan adom be a T.mobilos emberkének? Volt már ilyen valakinek a topic történetében?FACEBOOK trükk! Nyisd meg a saját üzenőfalad, majd nyomd meg az f13-at! Nézd meg mi történik! ;)
-
szemtelen
tag
válasz bobooo #49343 üzenetére
Köszi a válaszokat, holnap restore-t csinálok, új telóként. Eddig azért nem csináltam, mert amikor el kezdődött és felfigyeltem rá akkor még 5.1-es rendszer volt, és azóta jött rá frissítés, amit megcsináltam, ezét így erre nem is gondoltam.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest