- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
Lyndon #42835 üzenetére
Véglegesen Függetleníteni iStyle-ban nem lehet, azt csakis a telefon szolgáltatója végzi, természetesen a megfelelő díj ellenében. (Ez a T-Mobile-nál 10 000 Ft).
Igazság szerint, ha ennyiért szeretnéd eladni, akkor biztos h nem 1-2 hétbe fog telni, mire valakit érdekelne ennyiért, hiszen 50 ezer forintért, már ugyanilyen állapotú 3GS-t lehet kapni.
Szóval ha van is rá esély, akkor nagyon csekély, pláne ennyiért. A telefon állapota tényleg jó, de magával a hardveres részével van a probléma, elavult, már az iOS 4.2.1 is alig fut rajta, míg a 3GS-en az 5.1 is vígan elfut. Ez itt a probléma. -
manchester85
veterán
válasz
Lyndon #42813 üzenetére
Mivel ez az iPhone használók topikja, így kötve hiszem, hogy 3G iránt ácsingózókkal lenne tele a topik.
A többségnek i4-e vagy i4S-e van, és ha meghallgatsz egy hasznos tanácsot, akkor legalább egy 10-essel lejjebb viszed az árát, ugyanis és tavaly novemberben nagy nehezen 34k-ért tudtam eladni függetlenül, ultrasn0w-val.
-
SÖ
addikt
válasz
Lyndon #42780 üzenetére
Én régen nagy jb varezveny voltam még a 3gs korszakomban. Mondjuk mindig független készülékeim voltak. Pár hete jb-ztem az i4-est, mert kerestem egy jó zenelejátszó appot. Találtam is, 2008 óta nem frissítették, a másik musicbox meg semmivel sem szól jobban mint a beépített iPod. A lényeg, hogy azt a kuplerájt ami a cydiában van mégegyszer nem akarom viszontlátni. Ömlesztve olyan appok, amikre rá sem néz a fejlesztője. Ios5-ön már nem futnak, repókat kell telpítened hogy megtaláld amit akarsz, inulásnál egy óra mire lefrissít, már amit tud. A Market ehhez képest egy patika. A 120 perc elteltével jött a restor. Akinek van türelme molyolni, és nem érdekli a lag, bizonytalan működés, azoknak megfelel. Az igazán jó dolgokból előbb utóbb úgy is natív lesz.
Veszélyek: http://szifon.com/2011/03/03/leggyakoribb-itunes-hibauzenetek/
Mobilról még mindig nem lehet linkelni?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Lyndon #42780 üzenetére
Igen, visszarakja az eredeti firmware-t, egyedül a basebandhez nem nyúl hozzá. Természetesen szoftveresen nem tudsz hardveres problémát előidézni alapesetben,de az itt nem megemlíthető dolgok már más kategóriába tartoznak.
leroyclub: 4S-ed van? Azon a beállítások>Általános alatt találod. -
manchester85
veterán
válasz
Lyndon #42773 üzenetére
Én csak ellenérvet tudok: a fórumon tiltott téma a függetlenítés.
Ragnar95!
Az iPad baseband-et illetve annak hátulütőit nem igazán fogod tudni sem restore-ral, sem más bármilyen szoftveres beavatkozással visszacsinálni, tehát szoftveresen is lehet visszafordíthatatlan kárt okozni.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest