Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
sb656
csendes tag
válasz
manchester85 #7239 üzenetére
Hm...itt jön elö sajnos az, hogy nem volt tapasztalatom a készülékkel. Igaz, nem mondtam, hogy nem gyári független. Mivel a PDA-m mar volt, és ott kicsit korlátlanabbak a lehetöségek, gondoltam itt is menni fog...sajnos nem.
Igazából ebay-en vettem, és tudtam, hogy azt mutatja a kijelzö, hogy csatlakoztassam iTunes-ra, de nem gondoltam volna, hogy ez a baja. Sajnos akkor ebbe nagyon belenyultam.
A tulaj 3.1.3-al használta függetlenül JB nélkül, majd rakott rá egy JB-et és azóta van neki így recovery-ben. Èn persze azt hittem, hogy egy tethered verziót rakott rá és majd csak egy új verziót kell felrakni, esetleg untethered JB-elni, de akkor sajnos más a probléma.Akkor úgy kérdezem, hogy mik a lehetöségeim? Lesz ebböl még valaha (belátható idön belül) iphone, vagy csak ipod touch. Esetleg van olyan módja a javtásnak ami itt tiltott téma. A kérdésem arra irányul, hogy érdemes-e megtartani és türelmesnek lenni, vagy adjak tovább rajta és szerezzek, be egy másikat?
3Gs 32 GB
[ Szerkesztve ]
-
FuckeR19
senior tag
válasz
manchester85 #7239 üzenetére
Szerintem meg ipad BB-el volt törve így ez zavar be neki, mert ezt csak CFW-el tudja restorolni illetve aktiválnia is kell (amire persze rákérdez snowbreeze)
Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OLED TV topic
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...