Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ulefone Armor 28 Ultra - túlerő a terepen
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
manchester85
veterán
Nézd, nagyon egyszerű a képlet. Én 16 óránál tovább nem vagyok fenn egyhuzamban. (Kivéve, ha valami nagy buli van, de én sem az említett rendezvényeket látogatom.
)
Vagyis a legextrémebb példa (és a leírásodból következtetve nálad is) az, hogy 16 órát vagy egyhuzamban távol hálózati csatlakozótól. Egy átlagos embernek 8 óra alvásra szüksége van, tehát a 16 óra már egy eleve szélsőséges példa, ami azt jelenti, hogy megérkezel, és azonnal berogysz az ágyba. Szerintem 16 órás készenléti időt egyszerűen ki kell bírnia a telefonnak, és onnantól fogva beszélhetünk akármilyen élethelyzetről, nem létezik, hogy szükség legyen arra az "izére". Persze, ha képes vagy egyhuzamban 6 órát netezni, az más.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest