Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Aktív témák
-
manchester85
veterán
Nézd, nagyon egyszerű a képlet. Én 16 óránál tovább nem vagyok fenn egyhuzamban. (Kivéve, ha valami nagy buli van, de én sem az említett rendezvényeket látogatom.
)
Vagyis a legextrémebb példa (és a leírásodból következtetve nálad is) az, hogy 16 órát vagy egyhuzamban távol hálózati csatlakozótól. Egy átlagos embernek 8 óra alvásra szüksége van, tehát a 16 óra már egy eleve szélsőséges példa, ami azt jelenti, hogy megérkezel, és azonnal berogysz az ágyba. Szerintem 16 órás készenléti időt egyszerűen ki kell bírnia a telefonnak, és onnantól fogva beszélhetünk akármilyen élethelyzetről, nem létezik, hogy szükség legyen arra az "izére". Persze, ha képes vagy egyhuzamban 6 órát netezni, az más.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest