- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Yettel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gellor94
újonc
Tényleg kihalt topic....
De amit tudok írni azt megteszem. Kollegistaként gép nélkül jó sok android gamet nyomtam végig, amit ajánlhatok multy:
SAS Zombie assault 4; Call of mini Zombies 2; Asphalt 8 √√; Star Warfare 2
Ha eszembe jut még, idejövök és leírom magamnak. -
Dusee
őstag
elég kihalt ez a topik
-
Myth
aktív tag
Én egyről tudok amit próbáltam. Muffin Knight a neve, jópofa kis játék érdemes kipróbálni csak jó lenne még ilyen ügyességi/lövöldözős játékokat találni...
-
Dusee
őstag
asphalt 6 adrenaline megy android es iphone kozt
-
Myth
aktív tag
Na senki nem játszik ilyenekkel?
-
Myth
aktív tag
Sziasztok!
Nem nagyon találtam ezzel kapcsolatos topikot és gondoltam itt összegyűjthetnénk azokat a játékokat amiket lehet wifi-n vagy bluetooth-on keresztül játszani akár egy Iphone és egy Androidos készülék között. Próbáltam keresgélni de nem jártam sok sikerrel úgyhogy, aki tud esetleg valami gyűjtőoldalt vagy játékokat amelyek ilyen formában játszhatók kérem ossza meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Horgász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Microsoft Excel topic
- World of Warships
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A24 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 91%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest