- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
moleculez #29786 üzenetére
Spotify. Az Apple Music nagyon butának és sterilnek tűnik hozzá képest. A spotify-on vannak közösségi playlistek, rengeteg stílusra/hangulatra bontott ajánlás, heti/napi egyénre szabott mixek, webes kliens, ráadásul bármelyik eszközödről távirányíthatod bármelyik másik eszközödet, rendszertől, platformtól függetlenül.
Bkrisz9: A spotify és az apple music családi csomag ugyanannyiba kerül.
-
Bkrisz9
őstag
válasz
En is ezen agyalok. Spotify elofizeto vagyok ugy fel eve de lenne egy csaladi csomag ahova belephetnek es ugy joval olcsobb lenne az apple music. Sajnos a kartyam nem eszi meg az alma paypal pedig naluk nem elerheto magyarorszagon amit nem is ertek miert van, szoval csesszek meg!
-
Ragnar95
félisten
válasz
Nekem Apple Music jobban bejött. Ha szereted a gyári zene appot, akkor nem is kérdés hogy melyik, hiszen az Apple Music a gyári appba van integrálva. Ajánló része is egész okos tud lenni az Apple Musicnak, van hogy sorra olyan számokat ajánl, amik tényleg tetszenek, de van hogy nagyon mellélő.
Spotifyt sosem használtam 1 hétnél tovább, pedig 2-3x adtam neki egy próbát, de nem jött be maga az app. Ami így hirtelen beugrik és a Spotify mellett szól, azok a playlistek, ezekből Apple Musicon elég kevés van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Hobby rádiós topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen autót vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged