- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz moleculez #29786 üzenetére
Spotify. Az Apple Music nagyon butának és sterilnek tűnik hozzá képest. A spotify-on vannak közösségi playlistek, rengeteg stílusra/hangulatra bontott ajánlás, heti/napi egyénre szabott mixek, webes kliens, ráadásul bármelyik eszközödről távirányíthatod bármelyik másik eszközödet, rendszertől, platformtól függetlenül.
Bkrisz9: A spotify és az apple music családi csomag ugyanannyiba kerül.
[ Szerkesztve ]
-
Bkrisz9
őstag
En is ezen agyalok. Spotify elofizeto vagyok ugy fel eve de lenne egy csaladi csomag ahova belephetnek es ugy joval olcsobb lenne az apple music. Sajnos a kartyam nem eszi meg az alma paypal pedig naluk nem elerheto magyarorszagon amit nem is ertek miert van, szoval csesszek meg!
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
Ragnar95
félisten
Nekem Apple Music jobban bejött. Ha szereted a gyári zene appot, akkor nem is kérdés hogy melyik, hiszen az Apple Music a gyári appba van integrálva. Ajánló része is egész okos tud lenni az Apple Musicnak, van hogy sorra olyan számokat ajánl, amik tényleg tetszenek, de van hogy nagyon mellélő.
Spotifyt sosem használtam 1 hétnél tovább, pedig 2-3x adtam neki egy próbát, de nem jött be maga az app. Ami így hirtelen beugrik és a Spotify mellett szól, azok a playlistek, ezekből Apple Musicon elég kevés van.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest