Hirdetés
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
moleculez #29786 üzenetére
Spotify. Az Apple Music nagyon butának és sterilnek tűnik hozzá képest. A spotify-on vannak közösségi playlistek, rengeteg stílusra/hangulatra bontott ajánlás, heti/napi egyénre szabott mixek, webes kliens, ráadásul bármelyik eszközödről távirányíthatod bármelyik másik eszközödet, rendszertől, platformtól függetlenül.
Bkrisz9: A spotify és az apple music családi csomag ugyanannyiba kerül.
-
Bkrisz9
őstag
válasz
En is ezen agyalok. Spotify elofizeto vagyok ugy fel eve de lenne egy csaladi csomag ahova belephetnek es ugy joval olcsobb lenne az apple music. Sajnos a kartyam nem eszi meg az alma paypal pedig naluk nem elerheto magyarorszagon amit nem is ertek miert van, szoval csesszek meg!
-
Ragnar95
félisten
válasz
Nekem Apple Music jobban bejött. Ha szereted a gyári zene appot, akkor nem is kérdés hogy melyik, hiszen az Apple Music a gyári appba van integrálva. Ajánló része is egész okos tud lenni az Apple Musicnak, van hogy sorra olyan számokat ajánl, amik tényleg tetszenek, de van hogy nagyon mellélő.
Spotifyt sosem használtam 1 hétnél tovább, pedig 2-3x adtam neki egy próbát, de nem jött be maga az app. Ami így hirtelen beugrik és a Spotify mellett szól, azok a playlistek, ezekből Apple Musicon elég kevés van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 840G1, 14" HD+, I5-4300U CPU, 8GB DDR3, 240GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G2, 14" FHD, I5-5200U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G2, 14" HD+, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G2, 14" FHD Érintőkijelző, I7-5500U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, W10, 27% áfás számla,
- HP ProBook 640 G1, 14" HD+, I5-4200M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garancia (
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro M1 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 180SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest