- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gretzky77
veterán
"Pixel ronda és buta"
Szép vagy ronda sztem most nem releváns, ízlésekről felesleges vitatkozni. Buta: miben butább, mint az iOS!? Mindenféle vitakeltés nélkül kérdezem! Azért hidd el van nem kevés alma fan aki droid topicban jár ugyanúgy fikázni. Hozzáteszem egyiket sem értem, mert értelmes felnőtt ember el tudja dönteni számára mi a megfelelő! De te ugyanúgy lefikázod a droidot, attól , hogy ez egy iPhone hír alatt történik sztem még ugyanaz mintha átmennél egy droid fórumba. Mindenki úgy védi az igazát mintha csak az ez egy valós vélemény, infó lenne helyes. Rendszertől függetlenül vannak okosak -
spect80
senior tag
Na én pont ugyanígy vagyok az appleel, sorolhatnám mennyire logikátlan vagy nehézkes rendszer a droidhoz képest. Mivel az applenek jelentős piac befolyásoló szerepe van (jellemzően negatív irányba) droid fronton is így mindenkinek szíve joga apple fórumokra járni és kifejezni a véleményét
Új hozzászólás Aktív témák
ma Funkciók és hiányosságok kissé érthetetlen egyvelege e telefon lételeme.
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bambano: Bambanő háza tája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Linux Mint
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest