Hirdetés
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Septum15
aktív tag
En pont azért vártam, hogy a messenger fusson split-screen be, de hát miért is futna úgy......
-
Septum15
aktív tag
Srácok, tudna nekem segíteni valaki?
Ma kikapcsoltam az iPad Air-emet azért hogy újraindítsam.(Jailbreakelt)
Nem is én lennék, hogy ha nem került volna boot loop-ba.
A boot loopot megoldottam azzal, hogy power+home gomb 10 mp ig aztán elengedem, majd ameddig be nem boot-ol addig nyomom a volume+-ot.
Be is jött, cydia tweakek nem működtek, de tudtam hogy ha így indítottam el, akkor nem is fognak szóval semmi problémám nem volt vele.
Utána megint újra indítottam, mert hát csak kénének azok a tweakek.
Boot loop AGAIN.
Megint ugyan így indítottam el.
Aztán mondom ha kijön a iOS 9 majd jövőhéten, akkor azt szeretném felrakni, szóval a jailbreak törlés már tervezve volt.
Úgy döntöttem, hogy minek legyen jailbreakelve, hogy ha nem tudom használni a tweakeket, ezért cydia impactor-ral újra raktam.
Előtte csináltam egy iTunes backup-ot.
Az iPad-et új iPad ként csináltam meg, mert van egy két játék mentés ami miatt már szerettem volna egy új iCloud-ot, ezért meg is csináltam, de még mindig nem ez a lényeg.Arra nem gondoltam, hogy a képeket felmásoljam külön a gépemre.
Meg van az iTunes backup a gépemen, de nem szeretném azt vissza rakni az iPad-re, csak a képeket szeretném vissza kapni.Hogy tudnám ezt megoldani?
Nézegettem programokat már, de mindegyikben csak a scan ingyenes, de a képek recovery-je nem az, és nem szeretnék megvenni erre egy programot.
Amiket már néztem(mindegyiknek a trial verzióját néztem) :SynciOS, iCopyBOT, iPhone Backup extractor.Win 10 Pro-m van és egy iPad Air- em iOS 8.4-el hogy ha ez bármit is számítana
-
Septum15
aktív tag
Sziasztok.
Tudnátok segíteni?
Ma ki jailbreakeltem az iPad Air-emet.
Szeretnék rá ipa kiterjesztésű fájlokat rakni.
Tudnátok ebben segíteni?
iTunes-on keresztül próbáltam, de az iTunes semmit se ír, csak az iPad-en azt kaptam hogy :1 fájlt nem sikerült szinkronizálni(lehet hogy nem pontosan ugyan ez).
Hogyan tudnék máshogy rárakni az iPad-emre ipa fájlokat, vagy az iTunes-os verziót megoldani?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest