Hirdetés
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajzal
őstag
Már kijött a végleges iPadOS is? Mert én még nem látom. Mondjuk még nem frissítettem 12.4.1-re se, lehet azért nem találta még meg?
-
bajzal
őstag
kb. 2 hete vettem egy új ipad 2018-at, de 3 napja lassú a wifi-je. Wifi-n 5-10 megákat mérek miközben, telefonon 100-130. Frissítsek ios 12.3-ra, vagy már is szervíz?

-
bajzal
őstag
32Gb-os iPad 2018-nál mennyi a szabad tárhely kibontás után?
Úgyértem mennyi a nettó szabad tárhelye? 32Gb-osat néztem mert 128-as fölösleges szerintem.
A másik, hogy van egy régi iPad-em, ha az újat nem úgy állítom be, hogy beállítás új eszközként, hanem iCloud-ból átszinkronizáltatok mindent az úgy jó, nem lesz lassabb mint ha újként állítanám be és mindent egyesével raknék rá? Ja és az sem baj, hogy a régin még iOS 9 van az újon meg 12 lesz? -
bajzal
őstag
Újban most a sima iPad 2018 32Gb Wifi Only 100 ezer Ft körül van. Nyomogattam, gyors meg minden, de csak 2gb ram van benne nem tudom mennyire lesz tartós. Wifi only 64Gb-os iPad Air 2019 pedig 165 ezer Ft szokott lenni akcióban. Szerintetek megéri a +65 ezer Ft a 4Gb ram-ért meg erősebb hardverért?

-
bajzal
őstag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Nekem meg iPad 3 és 2,5 éves. iOS 8-al akkor ennyivel tovább bírja az aksi? Nem rossz

-
bajzal
őstag
Valaki tud valami olcsó bluetooth-os billentyűzetet iPad-hez? Ebay-en vannak tök jók olcsón, csak mindegyik angol kiosztású. Nekem olyan kéne amin vannak ékezetes betűk.
Ja és az létezik, hogy majdnem 20 órát bír az iPad-em (3. generáció) aksija? 16-17? Régen ilyen 10 körül volt aztán mostanában 16-17 órát ír ki használatnak és kb. 3 napot készenlétnek. Pedig ugyan úgy használom mint eddig, vagyis 0-24-ben wifi-n van és sosincs kikapcsolva, fényerő 50% és facebook, safari és youtubera használom. Most is 52%-on vagyok és már 11 óra 22 perc-et ír használatnak. Ez igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest