Hirdetés
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Tasker
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
akangels
tag
Sziasztok !
Pár év eltelteltevel , miutàn lezúztam az Air 2 met , most vettem egy 2017 es Pro (256gb wifi+ cellular)-t , gondoltam radobom az iPhone X em backupjat. Na de miutan megcsinàltam 1 ejszaka alatt a telefon backupjat icloudba , valahol 80-110 gb kozott re , beallitottam hogy arrol àllitsa be magàt , végig is ment pàr pillanat alatt a backup és elkezdte visszatolteni az applikaciokat. De en azt gondoltam hogy ez olyan lesz mint amikor telefont-telefonra költöztetek és minden főképernyő , fotók , applikàció onnan folytatódik mint ahhol a backup készült. De se a fotok , se a hatterkepek, se az applikacio elrendezes nem allitodtak vissza olyanra. Ez alapvetoen normalis ( ennyire nem kompatibilis a backup iPhonerol-iPadre vagy en rontottam el valamit) ? Valamint ezutan eltunt az iCloudbol az iPhone backupja.
Köszi előre is a választ !
-
akangels
tag
Üdv urak !
Kedvező forrást keresek air 2 32gb/64gb (hatha lehet meg kapni valahol) wifi modellre. Az előző Air 2 sajnos hétfőn menthetetlen állapotott vett fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- iPad Pro M1 5Gen. 128GB Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4052
- Samsung Galaxy Tab A8 3/32GB, Normál, Wi-Fi-s, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP X2 210 G2 Tab - Intel Quad Z8350 I 2-4GB I 32-64SSD I 10,1" TOUCH I Cam I W10 I Gar