- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
merqree
őstag
válasz
sagesz93 #40462 üzenetére
Ezt és itt vettem (fekete színben)
https://www.icentre.hu/termek/epico-pro-flip-case-2-ipad-pro-11-2018ipad-pro-11-2020-ipad-pro-11-2021air-4---red#25-108 -
nederlanden
senior tag
válasz
sagesz93 #36966 üzenetére
Szia. Én csak apple music streamelésre, és film nézésre vettem meg a 12.9 ipad pro 2021-et, az ipad air 2 után. Természetesen kipróbáltam sok más területen is, azt mondhatom nagyon nagy feljebblépés minden téren. Már csak a kép és hangminőségért megérte, …kis túlzással nézhetetlen-hallgathatatlan az air2-n, ami az új po-n nagyon nagy élmény, na meg persze brutálisan harap letöltések/játékok terén is
(akkumlátor állapotát nem találom, és távvezérelhetőséget szeretnék még valamilyen formában, mikor a hifi rendszerbe van “építve”)
-
válasz
sagesz93 #36968 üzenetére
alig van fluktuáció az iPad piacon mivel az utóbbi években alig cserélnek az emberek - azaz alig van belőlük aprón - emiatt az iphoneoknál jobban tartja az árát
vegyük pl az iPad Pro 11 2018-at
annak idején 310ezer voltjelenleg is 200 hoz közel el lehet adni HA NAGYON vigyáztál rá
3 év alatt 100k bukó EGY VICC
most hogy ezt így megnéztem, ha ezt tudom, egyből megvettem volna - 30ezer/évet simán megért volna
Jelenlegi M1eset szerintem még ÉVEKIG 200k felett tudod majd adni ha vigyázol rá
-
válasz
sagesz93 #36966 üzenetére
aktuálisan az árukereső legolcsóbb ennyiért
emag hivatalos apple partner - azaz 3 év garancia jár hozzá ha magánszemélyként veszed és nem cégre
ez a hardver minim 5-6 évre elegendő, ha rá tudsz szánni ennyi pénzt, akkor hajrá, aprós használt áron kapod most meg a vadiújat
de a fentebb általam említett iPad 9 is pontosan ugyanezt tudja - évekre elegendő CPU, legfrissebb modell, újonnan oktatási kedvezménnyel 126k
ProMotion 120Hz
2/4 hangszóró
CPU, RAM
64/128GBezek a különbségek
-
koma106
senior tag
válasz
sagesz93 #35223 üzenetére
iPad 6-7-8, ha nem zavar, hogy nem laminált a kijelző (nem zavaró, ha előtte nem lamináltat használtál). iPad Air 3 (64Gb), ha jobb kell, illetve 150k körül néha ki lehet fogni iPad Pro 11" (2018) modellt is.
Ennyi pénzbe új is beleférhet - lehet érdemes megvárni az őszi iPad modellt a vásárlással....néhány hét. - Szerintem az Air 3-hoz fog közelíteni a tudása, de ez is csak magánvélemény.Tegnap vettem itt a hardveraprón egy iPad 6 32Gb wifi-t 60k-ért, ráadásul nem volt használva (1 ciklus az akksiban). Érdemes alkudozni (pláne hónap végén...), nagy a kínálat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest