Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 13 4G
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr3eWar
őstag
Hali, megrendelted ezt a tokot?
Én is most tokvásárláson töröm az agyam, mert csak jó lenne ha lenne valami a hátlapon is ne karcolódjon, illetve szállításhoz is praktikus lenne.Amit itthon az edigitbe lehet kapni lenne a másik opció számomra bár az jóval drágább.
-
erdoke
titán
Én nem szerettem a komplett tokot. Nehéz, vastag, és körülményes belőle kioperálni a gépet.
(#958) Wlac
Ne felejtsd el, hogy a mininek nem csak kisebb, de gyengébb is a kijelzője. Emellett van némi különbség telejesítményben, mert előbb kapcsol a hővédelem. A nagyobb kijelző egyébként lényegesen jobban használható. -
Én is szuggeráltam egy ideig a Labato feketét a trikolór szalaggal, végül nem azt vettem: Alin picit talán olcsóbb, ill. jobban találsz vásárlói visszajelzést magáról a termékről is, nemcsak az eladóról.
Szerk: ami nekem van Skech az azért vastagít rajta, továbbá 180-200 gramm, nem emlékszem pontosan (Skech Fabric Flipper), de nagyon jól néz ki legalább, szövethatású a külseje.@Süvi: pont ilyenre utaltam délelőtt, megjön hozzá a smart covered és úgy kombinálod, ahogy az adott pillanatban praktikus. Én azért vettem fóliát, hogy ha leszedem a komplett tokot, akkor is védje vmi a hátlapot, csak egyszerűen nincs türelmem a felrakásához, a telefonomra se tettem fel, pedig 4 hónapja megvan a fólia is, azóta 3x ejtettem aszfaltra/betonra, persze a töréstől az nem véd meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Synology NAS
- Milyen monitort vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Motoros topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- reMarkable 2
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Asus ROG Strix Scope Deluxe /DE/Red switch/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest