Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz
korpicschess
üzenetére
Adonit Jot Pro van nekünk.
Szépen lehet vele jegyzetelni, vékony vonalakat lehet vele húzni.
Ebay-en, aliexpressen van akciós is. -
silmatauki
őstag
válasz
korpicschess
üzenetére
Esetleg mellé miért nem veszel mondjuk egy HP TC1100 Tablet PC-t? Olcsón (talán már 30 körül is) megkapod. Akkuval simán bírja a másfél-két órát, a 32 bites Windows 8.1 felhekkelhető rá (én is azt tettem), és azzal kifejezetten jól és gyorsan műxik, ha rax be egy 32-es SSD-t (én is így használom Wacom-ra). Jegyzetelésre, rajzolásra tökéletes, még GIMP-pel, Inkspace-szel is. Összehasonlíthatatlanul jobb a tollkezelése, mint az iPad-é.
(Droidos Wacom táblákat viszont nem ajánlok, mert ha komolyan rajzolni akarsz, akkor messze van a Windowstól. Én is szórakoztam Inkspace-szel a Wacom-os Note4-emen, de sebességben, használhatóságban közel nincs az SSD-s, Windows 8.1-es TC1100-esemhez, pedig ez utóbbi 11 évvel öregebb... nagy droidos Samu Note táblákon meg még sz@rabb)
Persze jó a Surface Pro 1 is, de még az is jóval 100 fölött van, nem beszélve az újabb modellekről. És az a 16:9-es képernyő az 1/2-ben elég felejtős egy 4:3-hoz képest...
-
legiaap
félisten
válasz
korpicschess
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Óra topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- VR topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Steam topic
- Linux haladóknak
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- reMarkable 2
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest