- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmakszim
őstag
válasz
consono
üzenetére
Nem tudom, milyen volt a régi. Nekem Spigen Paper Touch volt fenn közel egy évig és annak nagyon kásás volt a képe, főleg világos kép esetén.
Nem rég viszont lecseréltem a 2.1-es eredeti paperlike-ra és ennél egyáltalán nem tapasztalok ilyet. Ha tehetném az iPhone-omra is ilyet tennék, mert azon valami 1000 Ft-os matt fólia van és az borzasztó. De nem érdekel, nem használom tartalom fogyasztásra.Nekem amúgy nagyon könnyen zsírosodik a bőröm, matt fólia nélkül nem csak ocsmányul néznek ki az eszközeim, de el is kezdenek rajtuk tapadni az ujjaim. A matt fóliákon meg furcsa mód a Pencillel ellentétben az ujjaim könnyen csúsznak, ami könnyebbé teszi a kezelést. iPaden sokat játszok, ami szintén könnyebb így.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG FSP 600W
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest