Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Nekem megérkezett tőle a rendelt 5S. Meglepett, hogy a dobozán a fólia alatt ugyanúgy magyar feliratos matrica volt mint amilyen a t-mobilnál vásárolt telefonunkén. Kibontás előtt ellenőriztem a dobozon lévő IMEI számot, aktíválatlan, country: Hungary telefonnak írta az oldal, és 5S 16GB gold-nak, amilyen valójában is. Ami a legfontosabb, függőséget nem kérdeztem le, 3 usd-t kér érte a weboldal, de ez miatt nem akarok egy fogalmam sincs milyen oldalon bankkártyát használni, más meg nincs.
De most fogalmam sincs tényleg már, hogy hogyan lehet magyar, miért van vámolási idő, és ha nem usa telefon akkor mitől ilyen olcsó, 120 volt bruttó áfás számlára, és nem egy kukába dobható kft adta a számlát, hanem egy általam NAV oldalon ellenőrzött létező vállalkozó.
-
StLui
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Rendeltem én is egy 5S-t, tegnap utaltam, ma megkaptam egy nevemre kiállított kézi számláról egy fényképet. Számla majd a csomaggal érkezik. NAV-nál utána néztem, létező adószám, egyező név. Eddig pozitív, én is úgy itéltem meg, hogy ennyi pozitív visszajelzés már nem lehet kamu.
-
bongeszo
aktív tag
válasz
runner 125
üzenetére
Vásároltál már korábban töle?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest