- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
válasz
Tibee86
üzenetére
Azért kevésbé feltűnő, mert telefon sokszor mobilos oldalakat nyit meg, ami jóval kevesebb memóriát eszik, így több lap kell, hogy újratöltsem.
Na meg az iPhone-t nem használom olyan masszív böngészésre, mint az iPadet, leggyakrabban valami menetrendet nézek meg rajta, vagy az alap hírportálokat (amik többnyire mobil oldalként jelennek meg). De igaz, ami igaz, sokkal kevesebbszer csinálja a telefon a reload-ot, mint az iPad.Amúgy az S verzió nem is igazán hardveres újdonságokat hoz, inkább csak javítja az előd hibáit, amivel egyesek együtt tudnak élni, mások nem...
Pl. 4S javította az antennagate-et, amit érdekes módon én sosem tudtam előidézni 4-en. A sebességbeli növekedés, és a kamera javulása nem volt akkora "boom" akkori szemmel nézve, mára persze egyértelműen jobb a 4s.
Vagy az 5S javította a fekete 5 kopását, de ezen kívül csak a touch id-t tudta felmutatni, ami igazán pont a 6-os szériára forrta ki magát.
A 6 üzemideje kb 20 %-al jobb az 5S-nél, ami pont arra jó nekem, hogy délután 5kor ne 20%-on legyen a telefon, hanem adott esetben 35-40%-on, tehát bőven ráérek éjszaka rátenni töltőre. És ez nekem jó.
A 6S-ben elmondom mi lesz az újdonság szerintem: Kicsit jobb proci, 2GB RAM, talán a kamerát besüllyesztik a hátlap szintjébe? És ennyi. Ja, és talán megszüntetik a 16-ost, és helyette lesz 32-es (amit én üdvözölnék, de jobban belegondolva az Apple-nek nem éri meg, mert így sokan rákényszerülnek a 64-esre)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Marathon (2025)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Dell notebook topic
- PayPal
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Metal topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül - 4190Ft/db
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest