- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NomAd_82
aktív tag
válasz
moleculez
üzenetére
Szuper, köszönöm a gyors választ. Kezdem érteni.
Viszont jött pár kérdés még.
Most megnéztem és a mobilon nincsen bekapcsolva az icloud fotók, csak az ipaden, tehát így a mobilos képeim nem kerülnek fel csak az ipadon készült anyagok, Oké
Gondoltam kikapcsolom az ipaden is de feldobott nekem egy kérdést, hogy fotók videók törlése az ipadról vagy fotók videók letöltése?
Mi a francnak akarja letölteni ha rajta vannak az ipaden?
Illetve ha törlöm, akkor honnan tűnnek el a képek? Mindenhonnan?
Mi a helyzet a biztonsági mentéssel ha az nem az asztali gép hanem az icloud?
Az a teljes telefon és ipad minden beállítását oda dobja fel? Ebben képek is benne vannak, tehát ha nincsen beállítva a szinkronizálás az iclouddal de a bizt. mentés igen, akkor is feltolja a képeket, videókat?
Van egy olyan a telefonon, hogy megosztott mappa, amit ha kikapcsolok az összes megosztott mappa letörlődik a telefonról. Ez mivel van megosztva?
Ti felnyomtok minden fotót az icloudba???
Régen azt csináltam, hogy amikor tele lett a teló, adatkábellel másoltam mindent a gépre. Nem érzem biztonságosnak ha felhőben, valahol máshol tárolom a személyes dolgaimat.Végezetül egy utolsó kérdés, akik használtak 11" és 12.9" tabot is.
Mennyire nagy és nehéz a 12.9? Minden nap magammal viszem a 11" munka miatt de a nagyobb képernyő + az m1 proci miatt elkezdett viszketni a tenyerem a cserén.
A mostani is ( A12z chip ) minden igényt kielégít csak hát lehet a nagyobb jobb videóvágásra, tartalomfogyasztásra és az m1 talán jobb akkuidővel bír.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Elite X2 1013 G3 12" Touch - I7 8650U - 8Gb - 256Gb
- Apple Ipad 8 - 32GB - A2270- sérült házas - 2 db
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest