Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
Amilo02
üzenetére
Amúgy ha ez IPS beégés, akkor azt elméletben ki lehet szedni (bár amit én láttam az nem így nézett ki, hanem ott volt halványan a beérett tartalom): egy nap, vagy egy hétvége full fehér képernyő kell hozzá. Pl. Egy hófehér kép a képnézegetőben full screen. Nálunk működött egy Acer tableten...
-
válasz
Amilo02
üzenetére
Szerintem mágneshez nincs köze, sokkal inkább az extrémebb hőhatások okoznak ilyet. Volt egy surface pro 1st genem aminek besárgult egy foltban a kijelzője, az pont a töltőcsatlakozónál történt.
Ezek a tabok tömve vannak mágnesekkel, nem tudom elképzelni hogy azok ilyesmit tudnának okozni, pláne nem a kijelző szélén.
A 2018-as pro például full fényerőn igencsak fel tud melegedni a kijelző alján (fektetett módban) mert ott van a kijelző vezérlője. Ha ezt még kiteszik egy jó napos és forró környezetnek simán megfőzi magát.
Persze ez csak az én feltételezésem.
Nem garis készüléknél én viszont ezért nem fizetnék 150-et egy új kijelzőért az fix..
Nyomott áron eladnám és jöhet az új pro szeptember/márciusban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest