Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
válasz
Parson
üzenetére
Köszi
Igen azt gondoltam, hogy valahol kompromisszumot kell kötnöm. Virágbolt a torrentezést jelenti amúgy. Úgy olvastam tilos megemlíteni ezért írtam így.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
+ Alex91 és Maxxy10. Köszi
Nas kiesik mivel az alap albérletben nincs internetem stb, mivel nagyon ritkán vagyok ott és így nem volt értelme kötni. Max annyi tudok tenni, hogy otthon MO-n a házba veszek egyet és úgy, de nem tudom, hogy ilyen esetben a távolság mennyire gáz. Én nagyrészt Anglia/Wales/Skóciában melózok szóval azért elég messze vagyok viszont vannak nemzetközi melók is és olyankor még messzebb.
M1 12.9 Ipad pro árát öszintén sokkalom 490k, egy macbook air 380k (de pl múltkor etele pláza istyle megnyítón 340k volt). Olyan 1,5 évre terveznék max vele utána frissitenék fel. Lehet az lesz veszek egy 2020-s ipad pro 12.9-t megnézni magamnak a rendszert illetve, hogy a hétköznapokban mennyire jön be nekem. És ha tetszik akkor majd ha jön az új széria frissitek arra.
nikilauda: Neked melyik ipad van? Lehet bombáználak majd pár kérdéssel privibe ha úgy van.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)