Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
Valahol nem értem ezt a "kerülöm a google-t" dolgot. A többi mivel másabb, vagy jobb? Szerintem egyik kutya, másik eb, mindegyiknek megvannak a maguk ilyen-olyan húzásaik. Sokan aggódnak a "személyes" adatok és egyebek miatt, ami elég vicces (persze a gdpr hadművelet pont erre is volt jó, hogy aggodalmat keltsenek), miközben már évtizedek óta mindenhol meg kell adni bizonyos adatokat és van internet és felhő ésatöbbi...
Ha teljesen zárt rendszert akarsz, akkor vegyél egy Synology NAS-t, azon van saját office, saját tárhely, távolról elérheted a saját appjaival vagy böngészőben és akkor csak nálad van minden dokumentum, stb. Ja de az is neten keresztül működik, akkor védd le jól...
Szóval szerintem kissé túl van ez már reagálva több oldalról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest